Για σκεφτείται και την περίπτωση ο Ράκι να έχει γίνει και αυτός claymore.. αφού και στο παρελθόν βγάζανε αρσενικα κομμάτια τώρα γιατί να μην βγάλουνε? η ακόμα καλύτερα yoma ουυ θα έχει πλάκα η μάχη Clare-Raki
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Claymore
Posted 28 May 2008 - 22:39
Για σκεφτείται και την περίπτωση ο Ράκι να έχει γίνει και αυτός claymore.. αφού και στο παρελθόν βγάζανε αρσενικα κομμάτια τώρα γιατί να μην βγάλουνε? η ακόμα καλύτερα yoma ουυ θα έχει πλάκα η μάχη Clare-Raki

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon
Posted 28 May 2008 - 23:23
Posted 29 May 2008 - 07:05
Εγώ θα προτιμούσα η Clare να τα φτιάξει με την Galatea
Πολύ καλός συνδυασμός, αν και πιο πιθανό είναι να πάει τελικά με την Miria!
Αλλά και straight να μείνει η Clare, γιατί πρέπει να είναι με το ζόρι ο Ρακης?
Μην ξεχνάς ότι στην Labona ζει ο Cid που έχει δείξει πολύ ενδιαφέρον για την Clare.
Posted 30 May 2008 - 00:04
Μού'ρθε μια θεωρία τρελή (τί έκπληξη, εγώ κι οι θεωρίες μου, σίγουρα θα έχετε βαρεθεί!
Σχετικά με αυτή τη μακρυνή χώρα:
Έχουμε hiatus ξανά; (Πού να φάω τη γλώσσα μου!

Posted 30 May 2008 - 00:13
Οσο για το δικο σου, δε το βλεπω να γινεται ετσι και να πω τη καθαρη αληθεια δε θα μου αρεσε καθολου αμα το πηγαινε ετσι ο mangaka. Το οτι εχουν τεχνικες και τεχνολογια για να φτιαχνουν claymore/ yoma δε σημαινει απαραιτητα οτι ειναι εξελιγμενος κοσμος.
Σκεψου πχ μαγεια, αλχημεια, πειραματα κτλπ, σε πολλες ιστοριες με μεσαιωνα κτλπ βλεπουμε καποια να εχουν τις ικανοτητες να κανουν τετοια πραγματα.
πχ berserk
Posted 30 May 2008 - 10:14
Posted 30 May 2008 - 10:49
Βασικά αν είχαν διαστημόπλοια μάλλον θα επικεντρώνονταν να φτιάξουν καμιά πυρηνική παρά να φτιάξουν "άσους στο σπαθί". Επιπλέον, ο mangaka στα καρέ που έδειξε από την άλλη ήπειρο, μας παρουσίασε και εκεί ένα μεσαιωνικό τοπίο οπότε θα έμοιαζε μάλλον με ταινία των Pythons να εμφανιζόταν κάποιο διαστημόπλοιο.
Μπορει να ειναι τιποτα τυποι με εξελιγμενο πολιτισμο, που να την βρισκουν να παρακολουθουν απο ψηλα Moe πολεμιστριες, με μεγαλα σπαθια.
Δεν ειναι, οτι δεν τους καταλαβαινω.
Posted 30 May 2008 - 12:49
μπα κανονικη ηπειρος ( για το manga ) θα ναι, να δω ποτε θα παρουμε και αλλες πληροφοριες...
Posted 30 May 2008 - 20:05
Posted 04 June 2008 - 15:40
Posted 05 June 2008 - 22:07
Και να σας πω.. εμένα άλλο με παραξενεύει.. κ άντε οι κοπέλες μας νικάνε τον Οργανισμό μετα? ποιος θα αντισταθεί στην άλλη πλευρά με τα δυνατά τέρατα? οι κοπελίτσες μας που είναι ακόμα σε επίπεδο πειράματος?
Άντε να ωγει το 80 να μας διαφωτίσει (λέμε τώρα με 20 σελίδες τι να μας κάνει.. λες κ τα κόβουμε απο το ήπαρ τους κ μας τα δίνουν τοσο λίγα....)

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon
Posted 05 June 2008 - 22:12
Btw, πολύ δεν άργησε το καινούριο chapter;