Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• This topic is locked This topic is locked
277 replies to this topic

#121 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 07 November 2007 - 01:36

Τώρα να κάνω σχόλια για κάποια που μας ξεσήκωσε να έρθουμε πολλούς από μας και τελικά κλασσικά δεν ήρθε? Μπά, banal.. :bahhh:

Αστο καλυτερα:bahhh:

Μπα, θα πω απλά ότι χάρηκα που είδα στη μεγάλη οθόνη μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, αλλά κυρίως που ξανάδα παλιά γνώριμα πρόσωπα :wooi2: , αλλά και άκρως συμπα8ητικά καινούρια :)

Το πηρες απτο στομα μου. Ποσο καιρο ειχες να σκασεις σε τετοιου ειδους μαζωδης?! Καλη η σχολη αλλα θα ρθεις και next time...ne?:hiding_something:

Επισης παιδια αν μπορειτε σκεφτητε λιγο να πεσει η επομενη προβολη λιγο πιο νωρις για να μπορουμε μετα να κατσουμε και λιγο να μιλησουμε κι οχι να μαστε με τη ψυχη στο στομα μην χασουμε τα ΜΜΜ...Περαν αυτου ολα μελι γαλα σημερα μαρεσε η προβολη, τα ατομα και το anime(αν και η πλατη/κωλος/λαιμος δεν χαρηκαν πολυ...) Τα λεμε νεξτ τριτη!

BTW strawhat αδικεις την κατασταση....εμενα δλδ που σου μιλησα που με βαζεις? Επισης τωρα σοβαρα...περιμενες με το "γεια" να καταφερεις κατι? Ειπαμε λακονικοτητα αλλα εκτος αν εχουμε τηλεπαθεια δεν βλεπω να γινεται επικονωνια...

#122 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 07 November 2007 - 01:37

People, thanks και congrats για όλη τη διοργάνωση! το διασκεδάσαμε πολύ και ανυπομονούμε για την επόμενη βδομάδα(εγωιστικότατα μιλάω κ εξ ονόματος κάποιων άλλων -άντε πόσταρε Yu-kun!)
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#123 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 01:41

Παντως εγω σας γνωρησα ολους μεσα LOL!!!

Με τον Blademaster γνωρηστηκα και εγω στον καβουρα που εκανα ενα come back μετα μαζι με τον Στεφανο.

οσο για το τελευταιο ηταν μια καλη προσπαθεια που μπορει και ακομα καλυτερα... οχι αρνητικη συνεχεια λοιπον αλλα θετικη...

περιμενες με το "γεια" να καταφερεις κατι? Ειπαμε λακονικοτητα αλλα εκτος αν εχουμε τηλεπαθεια δεν βλεπω να γινεται επικονωνια...

οντως ειμαι πιο σοβαρος και λακωνικος offline LOL
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#124 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 November 2007 - 01:53

Peace ppl :Blissfull:

Ωραία η προβολή, καλό το anime, ωραία και τα γκουχγκουχκαθισματαγκουχ. Την επόμενη φορά που θα δούμε και 3 επεισόδια αντί για 4, μείνετε να πούμε καμιά κουβέντα, να γνωριστούμε και καλύτερα :wooi2:

Παντως εγω σας γνωρησα ολους μεσα LOL!!!

Τότε γιατί δεν μας μίλησες ? :nod:

E5VV38U.jpg

#125 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 01:55

με δουλευεις? παρεα φυγαμε για το μετρο ( εσυ για τον ηλεκτρικο η το τραμ νομιζω...)!!!

αλλα δεν εδινε κανεναs σημασια... και ο Στεφανος μου λεγε σκατα τα χεις κανει με το σπαμ μαλλον γι αυτο δεν μηλανε!!! LOL!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#126 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 07 November 2007 - 01:56

Υπέροχη εμπειρία , φανταστική παρέα και τρομερό anime, τι άλλο να ζητήσει κανείς;:wooi2:

Posted Image

#127 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 November 2007 - 02:03

Ε,θα μπορούσανε να μας κεράσουνε και από ένα τέτοιο στο καθένα:P
Posted Image
Posted Image

#128 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 07 November 2007 - 02:07

Ε,θα μπορούσανε να μας κεράσουνε και από ένα τέτοιο στο καθένα:P
Posted Image

Είναι μόνο για όσους πάνε Nosotross Gold Class, και χωρίς μεγάλα μέσα (τύπου Glastenen) δεν μπορούσαν μάλλον να καλύψουν τα έξοδα..:congrats:

Posted Image

#129 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 07 November 2007 - 02:10

με δουλευεις? παρεα φυγαμε για το μετρο ( εσυ για τον ηλεκτρικο η το τραμ νομιζω...)!!!

Σοβαρά μιλάς ? Νομίζω τότε πως κατάλαβα ποιος είσαι :P.

και ο Στεφανος μου λεγε σκατα τα χεις κανει με το σπαμ

Spoiler:

Επίσης δηλώνω επίσημα πως κατανάλωσα μετά μανίας 3 (τρία) σουβλάκια από του Κάβουρα. Η αυτοψία θα δείξει.

E5VV38U.jpg

#130 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 02:20

Επίσης δηλώνω επίσημα πως κατανάλωσα μετά μανίας 3 (τρία) σουβλάκια από του Κάβουρα. Η αυτοψία θα δείξει.

Δεν ηταν και τοσο χαλια, εχω εναν απεναντι μου , κοντο χοντρο με τριχες και κλπ που ειχε ενα μπιφτεκι με γευση λουκανικο και ενα μαρουλι μαυρο... μου κατεστρεψε το στομαχι ολη τη νυχτα και να σκεφτεις οτι ειμαι πολυ συνηθησμενος στις κρεπαλες και τις φρυκαλεοτητες.

Νομίζω τότε πως κατάλαβα ποιος είσαι

αυτος με τα μαυρα ...το πα και πιο πανω.

παντως εγω χαρηκα που γνωρησα αυτον τον απιστευτο τυπο στο Mr Feelgood (τον ιδιοκτητη), πραγματικα ηταν μια απιστευτη εμπειρεια, ο ανθρωπος ηταν πολυ μορφωμενος ειχε αποψη και ειχε ενα πραγματικα ροκ μαγαζι, δεν ειχα ξαναβρεθει ποτε μου σε κατι τοσο αυθεντικο, χαιρομε που υπαρχουν ανθρωποι σαν και αυτον που χαραζουν την δικη τους πορεια ατη ζωη ασχετα αν αντιφασκει με την δικη μου.

^
||
||
||
||

#131 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 posts

Posted 07 November 2007 - 02:22

τυχερέ πάπιε....πεινάαααααααααααααααω!
btw red pyramid....τι γλυκό είναι αυτό....μμμμ
Posted Image

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#132 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 November 2007 - 02:31

Δεν ηταν και τοσο χαλια, εχω εναν απεναντι μου , κοντο χοντρο με τριχες και κλπ που ειχε ενα μπιφτεκι με γευση λουκανικο και ενα μαρουλι μαυρο... μου κατεστρεψε το στομαχι ολη τη νυχτα και να σκεφτεις οτι ειμαι πολυ συνηθησμενος στις κρεπαλες και τις φρυκαλεοτητες.

αυτος με τα μαυρα ...το πα και πιο πανω.

παντως εγω χαρηκα που γνωρησα αυτον τον απιστευτο τυπο στο Mr Feelgood (τον ιδιοκτητη), πραγματικα ηταν μια απιστευτη εμπειρεια, ο ανθρωπος ηταν πολυ μορφωμενος ειχε αποψη και ειχε ενα πραγματικα ροκ μαγαζι, δεν ειχα ξαναβρεθει ποτε μου σε κατι τοσο αυθεντικο, χαιρομε που υπαρχουν ανθρωποι σαν και αυτον που χαραζουν την δικη τους πορεια ατη ζωη ασχετα αν αντιφασκει με την δικη μου.

που να πας και στο μαγαζι του ,στην Ιο.
Μην τρωτε Καβουρα ξαναλεω.

και μην σε ξανακουσω να λες κακια κουβεντα για τα Εξαρχεια.

Posted Image

#133 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 02:35

δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα του φαγητου αν ειναι νοστιμο, αλλα του καβουρα ηταν τιγκα στο λιπος.

Κακια κουβεντα ? απλως δεν με εκφραζουν ειναι θεμα γουστου κουλτουρας και νοοτροπιας, αν καποιοι την βρησκουν εμενα δεν μου πεφτει λογος απλα σου δινουν την αισθηση οτι δεν θα φυγεις ζωντανος απο κει...

^
||
||
||
||

#134 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 07 November 2007 - 02:49

Αστο καλυτερα:bahhh:

Το πηρες απτο στομα μου. Ποσο καιρο ειχες να σκασεις σε τετοιου ειδους μαζωδης?! Καλη η σχολη αλλα θα ρθεις και next time...ne?:hiding_something:
.

Γιοκάι σιμάστα ^^x

...Την επόμενη φορά που θα δούμε και 3 επεισόδια...

...θα μπορούμε να περπατήσουμε όταν σηκωθούμε :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#135 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 posts

Posted 07 November 2007 - 03:01

Αληθεια, ως ποτε θα συνεχιστουν οι προβολες; Να ξερουμε και ΄μεις του εξωτερικου δηλαδη...