Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!
Posted 22 November 2007 - 01:01

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 22 November 2007 - 01:09
πιο πρακτικό θα ήταν να τους κάνεις δώρο μια κυρία σαν αυτή στο avatar σου
Μικρε μου Καταν, στον επομενο μισθο μας θα εχει και δωρο. Ειμαι σιγουρος οτι καπως θα ταιριαξουμε ενα σπεσιαλ χριστουγεννιατικο meeting
Posted 22 November 2007 - 01:12

Posted 22 November 2007 - 01:22
Σε μπέρδευω επισήμως με τον clampman. Πρέπει να κόψω τα ξενυχτια..
EDIT: στον vasilisk πάει..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 22 November 2007 - 01:25
Την επόμενη φορά θα κάτσω και εγώ μέχρι αργά.Χτες δυστυχώς δε μπορούσα.Βέβαια μη περιμένετε να πιώ,με κανά χυμό θα τη βγάλω άντε κανά Gordon's Space το πολύ
Κάτι άκουσα για τηλέφωνο και σερβιτόρα αλλά απ'ότι κατάλαβα τελικά δεν έκανε κανείς σας τίποτα.Βέβαια δεν ήταν εκεί ο δάσκαλος(ναι για μένα μιλάω) να σας δείξει τα κόλπα οπότε σας συγχωρώ.Επίσης μη ξεχάσω να αναφέρω ότι γνώρισα και τον Musashi χτες πράγμα που με χαροποίησε(τι καλύτερο από το να γνωρίζεις έναν συνάδελφο pervert:wooi2:) αν και μάλλον τον απογοήτευσα λίγο γιατί αλλιώς με περίμενε και αλλιώς του βγήκα
Αυτά από μένα προς το παρόν.
Δεν με απογοητευσες καθολου brother in arms! Καταλαβα οτι απλως ειχες κανει κρυβω-την-true-pervert-μορφη μου-no joutsou
Posted 22 November 2007 - 12:31
Δεν με απογοητευσες καθολου brother in arms! Καταλαβα οτι απλως ειχες κανει κρυβω-την-true-pervert-μορφη μου-no joutsou
δεν του ζητάς να σου το μάθει κιόλας? εσύ γράφεις το perv με φωτεινά γράμματα στο κούτελο!
αν και εμείς δεν ακολουθήσαμε στο after, το "meeting" πριν την προβολή ήταν ολ δε μανι (που λέει κ ένας γνωστός μου

Posted 22 November 2007 - 16:22
Και μία απορία, βρε παιδιά από τι ώρα πάτε στο NOSOTROS ???????
Λοιπόν τα περισσότερα άτομα τα γνώριζα ήδη, είμαι συχνός θαμώνας βλέπεται. Ευχάριστη έκπληξη αποκαλύφθηκε ο Musashi. Βρεθήκαμε να έχουμε πολύ στενή σχέση (όποιος ήταν εκεί καταλαβαίνει, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό). Γνώρισα και κάποια άλλα άτομα αλλά πάλι ξέχασα τα νικ και τα ονόματα.
Όσο για το βραδάκι αμάν βρε πάπια μάθε πια να πίνεις, αλλά από ότι φαίνεται αρχίζεις να μπαίνεις σε σωστό δρόμο
Ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε παραπάνω κόσμο, τα μειονεκτήματα που έχει ο παραπάνος κόσμος μπορούν να χαθούν άμα ακολουθήσουμε το εξής ρητό:
Όλοι οι καλοί χωράνε.
Λοιπόν τα λέμε όλοι από κοντά την Τρίτη.
Posted 22 November 2007 - 17:04
Παντα στην αρχη οποιος με γνωριζει χαιρεται
@Katan
με την καλη κουβεντα στο στομα παντα. Κακο πλασμα
Το καλυψαμε παλι το Angel Sanctuary
Posted 22 November 2007 - 17:17
έχεις να πείς τίποτα Κατανιό?
Posted 22 November 2007 - 19:31
@Musashi: αφού ξέρεις ότι κατά βάθος σε αγαπάω ^^

Posted 25 November 2007 - 23:48
Ενδέχετε να μην μπορώ πλέον να έρχομαι τρίτες..
Έ φανταστική Matsu?
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 26 November 2007 - 08:14

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 26 November 2007 - 12:05

Posted 26 November 2007 - 12:16
εμάς που θα πρέπει να κόψουμε μπάλες, γήπεδα, WoW μας ρωτάς;;;
Posted 26 November 2007 - 12:53
Το τελευταίο πρέπει να το κόψεις έτσι κι αλλιώς.εμάς που θα πρέπει να κόψουμε μπάλες, γήπεδα, WoW μας ρωτάς;;;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

This topic is locked