Ετσι εξηγηται η γενικη ηρεμια και η καλη διεξαγωγη της προβολης..την επομενη φορα, σου κερναω εγω τον καφε...Eγω ηρθα εκατσα για κανα 20λεπτο μεχρι που ξεκηνησε η προβολη
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:53

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:57
^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:58

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:03
Μόνο να μην πέρναμε και το τελευταίο metro μαζί με άλλους 800 ολυμπιακούς (και μη) που μόλις είχανε φύγει από το γήπεδο
anyway, looking forward to the next one!
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:03
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:07
Γιατί;
Μην φοβάσαι δεν δαγκώνουμε!
Ούτε την προβολή δηλαδή δεν είδες...κρίμα.
Την επόμενη φορά να μην είσαι τόσο ντροπαλός.
Επίσης δεν γνώρισα τον red pyramid, την επόμενη φορά ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:08
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:10

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:12
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:16
μπα δεν θα ξαναρθω, παντος καλη η προσπαθεια.
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:16
Επίσης δεν γνώρισα τον red pyramid, την επόμενη φορά ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά.
:wooi2:OMG,έχω φανατικούς θαυμαστές!!!
Την επόμενη φορά θα κάνω ότι μπορώ για να κάτσω μέχρι τέλους και ακόμη παραπέρα...
Starwhat,αδίκισες έτσι τη προσπάθεια των παιδιών.Έλα αν είναι την επόμενη φορά,δεν χάνεις και τίποτα.....
Matsu,περαστικούλια
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:20
Με αποστόμωσες...Ηρθα ειπα για και δεν μιλησε κανεις... οποτε δεν ξαναμπηκα στο κοπο.
Πόσα άτομα ήταν μέσα όταν μπήκες, σε ποιους το είπες και γιατί δεν πήγες να συστηθείς σε κάποιον;
Είναι πολύ απλό...''Γειά, από το anime.gr είστε;'' '' Είμαι ο Strawhat''
so simple...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:20
Τώρα να κάνω σχόλια για κάποια που μας ξεσήκωσε να έρθουμε πολλούς από μας και τελικά κλασσικά δεν ήρθε? Μπά, banal..
Να πω για εκείνον που πήγαινε φιρι φιρι για ηλεκτροπληξία? Uuhhm, nevermind,τέλος καλό όλα καλά.
Μήπως να σχολιάσω το γέλιο που έπεσε?
Μπα, θα πω απλά ότι χάρηκα που είδα στη μεγάλη οθόνη μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, αλλά κυρίως που ξανάδα παλιά γνώριμα πρόσωπα
Ντάντε-σάμα προτείνω να προβάλλουμε εναλλάξ επισόδεια Now and then και Gravitation
Τέλος να γκρινίαξω σαν γερογρινιάρης που είμαι για την φασαρία που κάναμε και να πούμε κ ένα SENKYUU στους hosts μας για τον χώρο.
PS: Αυτός που αποφάσισε ότι τα πατώματα φτιάχνονται από ξύλο,πέτρα η μπετόν κ όχι απο μαξιλάρια πρέπει να υποστέι φάλαγκα,μαστίγωμα και ταυτόχρονη αναγαστική θέαση fillers από σειρές του studio pierrot.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:29
Θες να αρχησουμε παλι... ? ασε θα αφησω καποιον μοντ να το επεξεργαστει γιατι βαριεμαι να ασχολουμε μαζι σου.
Ειπα οτι δεν θα ξαναρθω για αλλου λογους, πρωτον σημερα αφησα την δουλεια μου 3 ωρες νωρητερα προκειμενου να ερθω και οπως καταλαβενετε δεν εχω αυτη τη πολυτελεια συνεχεια ηταν μια εξαιρετη περηπτωση, δευτερον προτημω αν ειναι να γνωρησω καποιους απο δω να παω για εναν καφε αλλα μια καλη ταινια να τη δω στο σινεμα, δεν σνομπαρω, απλα ειμαι λιγο πιο καλομαθημενος, και τελος δεν συχναζω στα εξαρχεια με επιασε η ψυχη μου εκει περα...
^
||
||
||
||
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 01:33
Ρε Strawhat, πρωτον, ουτε κοκκινο τριανταφυλλο κρατουσες, ουτε ταμπελα..στον χωρο δεν ειμασταν μονο ατομα του φορουμ, αλλα και ατομα που ειδαν την ανακοινωση σε αφισσες και ηρθαν, οποτε ειναι λιγο ακυρο να πιστευεις οτι οποιος μπαινει θα τρεχει ενα τσουρμο με λουλουδια αλα χαβαη για τα καλωσορισματα. Κι εμεις οταν πρωτοσυναντηθηκαμε σαν εσενα ημασταν. Εγω συγκεκριμενα, ειχα βαλει μπλουζα με το ψευδωνυμο μου, και ηρθε ο Blademaster και μου μιλησε..μην περιμενεις οτι με ενα "Γεια" θα πιασεις κουβεντα...σημειωλογικα η λεξη "γεια" σημαινει "υγεια" και το λεμε σαν χαιρετισμο..κοινως, σε αντιχαιρετανε και συνεχιζουν αυτο που εκαναν..Ηρθα ειπα για και δεν μιλησε κανεις... οποτε δεν ξαναμπηκα στο κοπο.
Και αυτο ειναι λιγο καπως σαν σχολιο..."καλη η προσπαθεια αλλα δεν εγραψες 20"-"καλη η προσπαθεια αλλα δεν εφερες μεταλλιο" κτλ κτλ...αν περιμενες αιθουσαρα με πολυθροναρες και extra wide οθονη, τοτε ατυχησες..μπα δεν θα ξαναρθω, παντος καλη η προσπαθεια.

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο