Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• This topic is locked This topic is locked
277 replies to this topic

#106 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 November 2007 - 00:53

Eγω ηρθα εκατσα για κανα 20λεπτο μεχρι που ξεκηνησε η προβολη

Ετσι εξηγηται η γενικη ηρεμια και η καλη διεξαγωγη της προβολης..την επομενη φορα, σου κερναω εγω τον καφε...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#107 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 00:57

εισουν αυτη η κοπελα που κατθοταν στο λαπτοπ?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#108 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 November 2007 - 00:58

Σαφως....ησουν αυτος ο τυπος που καθοταν στην πορτα και κρυφοκοιταζε?
Posted Image

#109 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 07 November 2007 - 01:03

Ωραία ήτανε ^^ και το anime πολύ ενδιαφέρον παρότι μου έπεσε λίγο βαρύ σχετικά με αυτά που βλέπω τελευταία :bath:
Μόνο να μην πέρναμε και το τελευταίο metro μαζί με άλλους 800 ολυμπιακούς (και μη) που μόλις είχανε φύγει από το γήπεδο :oo::fromabove:χαμός xD
anyway, looking forward to the next one!

#110 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 01:03

αυτος με τα μαυρα και το δερματινο, κατθομουν στην πορτα γιατι περημενα τηλεφωνο απο τον sgouver(στεφανο) και ηθελα να το ακουσω,(λογω της φασαριας που χε μεσα) επειδη δεν ηξερε που ηταν το Νοστρος και επρεπε να κατεβω να τον παρω,και εγω κατατυχη το βρηκα δυλαδη... εψαχνα για καμια ταμπελα με μεγαλα φωτεινα γραμματα βλεπεις...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#111 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 November 2007 - 01:07

Ήρθες αλλά δεν έκανες τον κόπο να μας γνωρίσεις...;
Γιατί;:erk:
Μην φοβάσαι δεν δαγκώνουμε!:hiding_something:
Ούτε την προβολή δηλαδή δεν είδες...κρίμα.
Την επόμενη φορά να μην είσαι τόσο ντροπαλός.
Επίσης δεν γνώρισα τον red pyramid, την επόμενη φορά ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά.:hi:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#112 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 01:08

Ηρθα ειπα για και δεν μιλησε κανεις... οποτε δεν ξαναμπηκα στο κοπο.

^
||
||
||
||

#113 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 November 2007 - 01:10

Πρωτη προβολη του χειμωνα βλεπεις, τρεχαμε να στησουμε και δεν προλαβαμε να βαλουμε τις φωτεινες νεον επιγραφες και τα βελακια στο δρομο..την αλλη τριτη..
Posted Image

#114 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 01:12

μπα δεν θα ξαναρθω, παντος καλη η προσπαθεια.

^
||
||
||
||

#115 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 07 November 2007 - 01:16

Posted Image

Posted Image

#116 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 November 2007 - 01:16

Επίσης δεν γνώρισα τον red pyramid, την επόμενη φορά ελπίζω να γνωριστούμε και από κοντά.:hi:

:wooi2:OMG,έχω φανατικούς θαυμαστές!!!:terror2::bath::blingeye2::hihi2:

Την επόμενη φορά θα κάνω ότι μπορώ για να κάτσω μέχρι τέλους και ακόμη παραπέρα...

Starwhat,αδίκισες έτσι τη προσπάθεια των παιδιών.Έλα αν είναι την επόμενη φορά,δεν χάνεις και τίποτα.....

Matsu,περαστικούλια
Posted Image

#117 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 07 November 2007 - 01:20

Με αποστόμωσες... :emptyonexg1:
Πόσα άτομα ήταν μέσα όταν μπήκες, σε ποιους το είπες και γιατί δεν πήγες να συστηθείς σε κάποιον;
Είναι πολύ απλό...''Γειά, από το anime.gr είστε;'' '' Είμαι ο Strawhat''
so simple...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#118 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 07 November 2007 - 01:20

Τελικά περιέργως μέχρι και εγώ ηρθα :congrats:

Τώρα να κάνω σχόλια για κάποια που μας ξεσήκωσε να έρθουμε πολλούς από μας και τελικά κλασσικά δεν ήρθε? Μπά, banal.. :bahhh:

Να πω για εκείνον που πήγαινε φιρι φιρι για ηλεκτροπληξία? Uuhhm, nevermind,τέλος καλό όλα καλά. :rolleyes:

Μήπως να σχολιάσω το γέλιο που έπεσε?

Μπα, θα πω απλά ότι χάρηκα που είδα στη μεγάλη οθόνη μία από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, αλλά κυρίως που ξανάδα παλιά γνώριμα πρόσωπα :wooi2: , αλλά και άκρως συμπα8ητικά καινούρια :)

Ντάντε-σάμα προτείνω να προβάλλουμε εναλλάξ επισόδεια Now and then και Gravitation :hehehe: και να γίνει υποχρεωτική η κατανάλωση οινοπνευματούχων διαλυμάτων κατά τη διάρκεια του δευτέρου :try:

Τέλος να γκρινίαξω σαν γερογρινιάρης που είμαι για την φασαρία που κάναμε και να πούμε κ ένα SENKYUU στους hosts μας για τον χώρο. :awww:

PS: Αυτός που αποφάσισε ότι τα πατώματα φτιάχνονται από ξύλο,πέτρα η μπετόν κ όχι απο μαξιλάρια πρέπει να υποστέι φάλαγκα,μαστίγωμα και ταυτόχρονη αναγαστική θέαση fillers από σειρές του studio pierrot.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#119 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 posts

Posted 07 November 2007 - 01:29

Posted Image

Θες να αρχησουμε παλι... ? ασε θα αφησω καποιον μοντ να το επεξεργαστει γιατι βαριεμαι να ασχολουμε μαζι σου.

Ειπα οτι δεν θα ξαναρθω για αλλου λογους, πρωτον σημερα αφησα την δουλεια μου 3 ωρες νωρητερα προκειμενου να ερθω και οπως καταλαβενετε δεν εχω αυτη τη πολυτελεια συνεχεια ηταν μια εξαιρετη περηπτωση, δευτερον προτημω αν ειναι να γνωρησω καποιους απο δω να παω για εναν καφε αλλα μια καλη ταινια να τη δω στο σινεμα, δεν σνομπαρω, απλα ειμαι λιγο πιο καλομαθημενος, και τελος δεν συχναζω στα εξαρχεια με επιασε η ψυχη μου εκει περα...

^
||
||
||
||

#120 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 07 November 2007 - 01:33

Ρε Strawhat, πρωτον, ουτε κοκκινο τριανταφυλλο κρατουσες, ουτε ταμπελα..στον χωρο δεν ειμασταν μονο ατομα του φορουμ, αλλα και ατομα που ειδαν την ανακοινωση σε αφισσες και ηρθαν, οποτε ειναι λιγο ακυρο να πιστευεις οτι οποιος μπαινει θα τρεχει ενα τσουρμο με λουλουδια αλα χαβαη για τα καλωσορισματα. Κι εμεις οταν πρωτοσυναντηθηκαμε σαν εσενα ημασταν. Εγω συγκεκριμενα, ειχα βαλει μπλουζα με το ψευδωνυμο μου, και ηρθε ο Blademaster και μου μιλησε..μην περιμενεις οτι με ενα "Γεια" θα πιασεις κουβεντα...σημειωλογικα η λεξη "γεια" σημαινει "υγεια" και το λεμε σαν χαιρετισμο..κοινως, σε αντιχαιρετανε και συνεχιζουν αυτο που εκαναν..

Και αυτο ειναι λιγο καπως σαν σχολιο..."καλη η προσπαθεια αλλα δεν εγραψες 20"-"καλη η προσπαθεια αλλα δεν εφερες μεταλλιο" κτλ κτλ...αν περιμενες αιθουσαρα με πολυθροναρες και extra wide οθονη, τοτε ατυχησες..
Posted Image