Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
277 replies to this topic

#91 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:09

ντρεπομαι αρκετα ο λ@κ@μ@ς....:blush2::blush2:(ακομα και τωρα που το σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα ερθω):emptyonexg1::emptyonexg1:

Να φορας ταμπελα, γιατι στις προβολες δε θα ειμαστε μονο εμεις του φορουμ, θα ειναι και ατομα ασχετα με τον χωρο, ή γνωστοι της κινηματογραφικης ομαδας του νοσοτρος...και να μην ντρεπεσαι...ουτε μεις γνωριζομασταν απο γεννησιμιου μας...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#92 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:17

εγω ταμπελα δεν βαζω!!!

θα κραταω ενα κοκκινο τριανταφυλλο για να με αναγνωρησετε...
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#93 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:19

Εσενα θα σε αναγνωρισουμε απο τις τοιχοκολλημενες αφισσες για τους Bounty Hunters....Μην ανησυχεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#94 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:22

Και εγω μια τεκιλ...εχμ...εφημερίδα...:terror2:

Σκουλήκι morm, κανόνισε να μου την κάνεις πάλι...στο γόνατο θα πας...

PS: Δεν πλησιάζω laptop...:emptyonexg1:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#95 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:23

να σου πω ειπες οτι θα σαι απο τις οχτω, μην παω και στηθω σαν βλακας και ρθουν ολοι οταν αρχησει η ταινια.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||

#96 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 19:24

Ε...8...8μησι...you know...κάπου εκεί μέσα...:gotit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#97 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 20:49

για μένα που δεν θα ρθω κανείς δεν στεναχωρήθηκε...ευχαριστώ που μου τρίβετε στη μούρη πόσο παρείσακτη είμαι....*emo mode one* :emptyonexg1::terror2::deadga6:

:colddd::nanana::sigh2::sadist::Crying2::nanteee::run:

πάω να λικνίσω το τορνευτό κορμί μου στους ρυθμούς της σάμπας, για να μάθετε *emo mode off*:hero:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#98 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 23:46

Glastenen...προβλήθηκε το τελευταίο επικό ποστ σου στη μεγάλη οθόνη!!!
*καρφί desu
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#99 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 23:47

Λοιπόν,αναφορά καμένου

για το άνιμε:πολύ ενδιαφέρον,αν και ο ήρωας πρέπει να πάει για εκπρώσοπος της Ιαπωνίας στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου στο άλμα εις μήκος και είς ύψος....καλό φενότανε και ειλικρινά ήθελα να κάτσω να δώ όλα τα επισόδεια αλλά με τη σχολή αύριο και εργασίες δεν γινότανε.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2007 - 23:56

Η πρωτη μας προβολη λοιπον ολοκληρωθηκε με επιτυχια...μικρα τεχνικα προβληματα για τα οποια ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο DANTE!!!!Εξοπλισμος και παρεβρισκομενοι χαιρουν ακρας υγειας!Αρκετος κοσμος, στην αιθουσα τελικα δεν χωρουσαμε, οποτε αρκετοι καθισαν στο πατωμα, θα γινει συζητηση μηπως κατεβασουμε τις προβολες στην κατω αιθουσα, αλλα αυτο ειναι υπο συζητηση...Το ανιμε καλο, το κοινο συνεπεστατο και αξιοπρεπεστατο..(μπραβο παιδια!)...και για μενα που ηταν παρθενικη προβολη απο αποψης συνδιοργανωσης, το διασκεδασα και ανυπομονω για την αλλη τριτη-οπου υποθετω θα χαιρω κι εγω ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και θα με πλησιαζει ο κοσμος...
Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα το Nosotros για την φιλοξενια, κι ελπιζω να το διασκεδασαν οσο κι εμεις!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:30

Τα μικρά τεχνικά προβλήματα ακόμα δεν ξέρουμε ποιος τα προκάλεσε...φήμες λένε ο Odin αλλά το αρνείται κατηγορηματικά! Μήπως είναι μια πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του;:erk:
Πιαστήκαμε αρκετά μιας και για να χωρέσουμε διώξαμε τις καρέκλες και καθίσαμε στο πάτωμα.(τουλάχιστον ήταν ξύλινο και δεν πάγωσε ο κ...ς μας)
Πάντως ζεστή ατμόσφαιρα στο Nosostros και το ευχαριστούμε για την διάθεση της αίθουσας για τις προβολές:nod:
Κάτι φώτο τραβήχτηκαν και κάτι βίντεο :whistling: αλλά θα δούμε αν είναι αξιοπρεπείς για να δημοσιοποιηθούν...
Η σειρά αρκετά ενδιαφέρουσα και από μία επεξήγηση που μου έκανε ο Dante στο τέλος, μιας και είναι και το αγαπημένο του anime, έχει κάποιο βάθος και μηνύματα τα οποία δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά λόγο της κάπως ανάλαφρης ατμόσφαιρας που δημιουργεί και που δεν θα ταίριαζε και τόσο σε ένα αντιπολεμικό δράμα. Παρόλ' αυτά στο τέλος πιστεύω ότι θα περάσει τα μηνύματα που θέλει στον θεατή αλλά ίδωμεν όταν ολοκληρωθεί.
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:31

τα ειπαν σχεδον ολα οι προλαλησαντες... τα λεμε την επομενη φορα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:34

Vasilisk είναι ώρα να βγάλεις το σηματάκι ''Θέλω να αρχίσουν οι προβολές'' από την υπογραφή σου και να γίνει ''θέλω να μην τελειώσουν ποτέ οι προβολές!''
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:38

Εγω δυστηχως δεν μπορουσα να ερθω *γκουχου*ψέμα*γκουχου*:nosey:.... Απλα το ειχα ξεχάσει! Ντροπη μου:oo:....Δεν πειραζει ομως (επαιζα ΟΚΑΜΙ οποτε:terror2:),θα ερθω (μαλλον) στην επομενη.:fromabove:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#105 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 00:47

Eγω ηρθα εκατσα για κανα 20λεπτο μεχρι που ξεκηνησε η προβολη και μετα πηγα για καφε με τον sgouver στον Mr Fellgood, απιστευτος τυπος ( ο Mr Feelgood ετσι?)!!!

^
||
||
||
||