Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
277 replies to this topic

#226 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 09:44

Κανονίστε την πορεία σας...το πρόγραμμα έχει ποτάκι μετά...:thatsit:

Promises,promises....:try:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#227 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2007 - 11:30

Για να μην ειναι στυγνη η εκμεταλευση, να υπαρχει και συναισθημα ε? :hahaha:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#228 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 10:38

καλά κανένα σχόλιο για τα χθεσινά;;;

φταίει ότι όλα κύλησαν ρολόι και δεν έγινε κανένα ατυχημα ώστε να συζητηθεί; Να ξέρουμε, να σκηνοθετούμε 2-3 άλλη φορά...

#229 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 11:31

Πρωτα απο ολα τι ωρα περιμενες δηλαδη να σχολιασουμε; Αυτοι που ειχαν να ξυπνησουν νωρις ειναι στην δουλεια τους,και αυτοι που δεν ειχαν να ξυπνησουν νωρις ξυπνανε...απο τωρα και μετα!

Anyway,και on topic, το ανιμε σαν προβολη μου αρεσε,σαν θεματολογια επισης αλλα επειδη δεν ειχα καταφερει να ερθω στις προηγουμενες 2 προβολες ειχα ενα μικρο προβλημα να καταλαβω τι ειχε συμβει πριν (to be downloaded). Κοσμο ειχε,κουβεντα εγινε, ο Musashi ηταν εντονος σαν παρουσια, ο "προς υιοθεσια" μας προεκειψε και ιδιαζων στις γαστριμαργικες του απαιτησεις, τα σουβλακια του Καβουρα δεν ηταν ασχημα και σιγουρα δεν με χαλασαν (αν και για τα ευαισθητα στομαχια θα συνιστουσα καλαμακι και οχι γυρο...), ο Dante επιβεβαιωσε την υπουργικη του καρεκλα (αν οχι σε ποσοτητα,σιγουρα σε ποιοτητα!), το αλκοολ βοηθησε και στην κουβεντα, εκπαιδευσαμε μια σερβιτορα :oo:, και περασαμε ομορφα και τουτη την βραδια...:Blissfull:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#230 Yoda-sensei

Yoda-sensei

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 11:48

Το anime αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό, με ωραία μηνύματα και βγάζει πολύ συναίσθημα. Η βλακεία είναι ότι τρία επεισόδεια που προβάλλονται κάθε φορά είναι πολύ λίγα και με το που μπαίνεις στο κλίμα έχουν τελειώσει.

#231 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 13:23

Το anime αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό, με ωραία μηνύματα και βγάζει πολύ συναίσθημα. Η βλακεία είναι ότι τρία επεισόδεια που προβάλλονται κάθε φορά είναι πολύ λίγα και με το που μπαίνεις στο κλίμα έχουν τελειώσει.

off topic : Sugoi !!! Avatar Sugoi!!! nick

#232 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 15:28

Ρε,αν το είχα προλάβει να το διαβάσω αυτό ή μου το λέγατε θα έρχόμουνα αν είχατε χώρο και θα είχα φέρει και παρέα...:terror2:
:sigh2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#233 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 16:36

Ε ναι λοιπον! Καταφερα και γω να παω να δω μια προβολη:congrats:. Αρκετος κοσμος,αν κ δεν συστηθηκα με πολλα ατομα (δεν ειμαι κ ιδιαιτερα ομιλητικος οταν βρισκομαι αναμεσα σε ατομα που δεν ξερω,οποτε...:emptyonexg1:),αρκετα καλο το ανιμε,κ δεν ειχα προβλημα να καταλαβω τι γινετε αφου o Odin εκανε μια περιληψη.

ΥΓ: Αν δεν μου το ειχε θυμισει η Μάτσου,δεν θα ημουν εκει παλι:hahaha: Seriously...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#234 Kage

Kage

d[-_-]b

• Members
  • 133 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 18:24

:riiight: μπραβο παιδια! Mια χαρα πηγε η προβολη χθες , γνωρισα ακομα λιγα μελη. Το καλο της υποθεσης ηταν οτι μαζευτηκαμε πιο νωρις και ειπαμε καμια κουβεντα.

Ματσου το παρακατω ειναι αποκλειστικα για σενα!:oo::oo:

Spoiler:

#235 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 19:08

Ωραία ήταν χθες και το ποτάκι που ήπιαμε μετά την προβολή ακόμα πιο ωραίο, αλλά σήμερα που ήθελα να γυρίσω στην ώρα μου σπίτι να κοιμηθώ μετά την δουλειά (καθότι κατά τις 2.30 κοιμήθηκα και ξύπνησα στις 6.30:blurah5:) ήρθαν τα πάνω κάτω και έκανα 3 ώρες υπερωρία!!!:nanteee:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 19:33

My sympathy to the above person.

Ναι, στο φαί έχω λεπτό γούστο είναι η αλήθεια :P

> εδώ ήταν ασυναρτησίες <

Ο πάπιας για άλλη μια φορά ξενέρωσε τα πλήθη αρνούμενος να συνεργαστεί με τις οδηγίες του Dante για το πως πίνετε επιτέλους αυτό το %&£$ σφηνάκι.

Ο δαντης φυσικά για άλλη μια φορά έδειξε whos the mastah when it comes to alcohol (έχε χάρη που δε με γνώρισες πριν καμμια 4 ετία..)

Ο Musashi από κοντά είναι όσο μορφή είναι και τις φωτό.

Η Matsu τελικά έχει προοπτικές ως μαμά,καθότι πέρασε ένα απο τα κρίσημα morm iso τέστ σχετικά με γεμιστά και κιμά. ( > εδώ ήταν ασυναρτησίες <)

Το πρόγραμμα για τις upcomming προβολές ακούστικε πολύ ενδιαφέρον

Γενικά είχε χαβαλέ μετά την προβολή,κ ας λείπανε κάποια άτομα.

Καθημερινές δυστυχώς είναι δύσκολο ρε γμτ το άφτερ...

PS: πήρε κανείς το τηλ της σερβιτόρας? :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#237 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2007 - 21:00

Πολύ καλή φάση η χθεσινή στο after αν και η καθημερινή δεν βοηθούσε. Γνώρισα πολλούς από τους στυλοβάτες του forum :)

Highlight: Τα γεμάτα απορία βλέμματα των άτυχων που καθόντουσαν στο πατάρι όταν οι ορδές των βαρβάρων έκαναν έφοδο. Σε χρόνο dt είχε αδειάσει σε ακτίνα 10m γύρω μας. Μόνο ένα θαρραλέο ζευγάρι αντιστάθηκε 10' αλλά στο τέλος η τάξη αποκαταστάθηκε :) Η δε σερβιτόρα όλα τα λεφτά
Η εκτίμησή μου ανέβηκε για τα αξιότιμα μέλη του forum με σαφή ροπή στον αλκοολισμό...
:congrats:

#238 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:19

Πφφφφφ, ενω εσυ σκοτωθηκες να γραφεις, γεμισες σελιδες και σελιδες και προσθεσες ενα ακομα λιθαρακι στο οικοδομημα της συγχρονης κλασσικης λογοτεχνιας :hahaha:

Παμε στον χθεσινο απολογισμο τωρα.
Οντας παιδι χαμηλων τονων και εσωστρεφης απο τη φυση μου, εφτασα στο Nosotros
γεματος αγωνια και τρακ αφου ηταν η πρωτη φορα που θα γνωριζα ατομα του φορουμ απο κοντα (η απειλη του μπαρμπα για βασανιστηρια με πατουσογαργαλιερες
δεν βοηθησε ψυχολογικα ομολογουμενως).
Ο παγος εσπασε γρηγορα απο την καλη παρεα που μαζευτηκε και σιγουρα λεει να πηγαινει κανεις πιο νωρις και οχι την ωρα που αρχιζει η προβολη! Η προβολη τωρα...
ηταν πρωτογνωρη εμπειρια και σιγουρα απο τις καλυτερες φασεις που εχω ζησει με ατομα που μολις γνωρισα (απο κοντα). Τα συγχαρητηρια μου σε ολους οσους βοηθησαν να γινει η ιδεα πραξη :congrats::congrats:
Το after....Θα ξεκινησω με το μοναδικο αρνητικο. Η καθημερινη δεν βοηθησε να μαζευτουμε περισσοτεροι ή να κατσουμε πιο αργα. Anyways, ευελπιστω την επομενη φορα τα πραγματα να καταληξουν χειροτερα και να φανουμε ανταξιοι ολοι του κακου ονοματος μας :dwarf::dwarf::dwarf:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ musashi

Τα κατωθι ατομα μετα απο προσωπικη γνωριμια, εχουν ηδη μπει στο Xmas giftlist μου για ενα πλαστικο τυμπανακι με προσαρτημενα μπαλακια ( απο αυτα που τα κρατας στο χερι και κανουν τακα-τουκα κουνωντας τα περιστροφικα βρε :bleh: )

Clampman
Alexiel
Fingolfin
Dante
θειος (a.k.a παππους, μπαρμπας, αφρομαν, Σπωνης)
Mormengil
Seraphimon-T.K
Skyhigh ( Happy tree friends FTW!!!!!!)
Matsu
Παπιας

Η σειρα δεν ειναι αξιολογικη (ολοι το ιδιο τυμπανακι θα παρετε :hahaha: )
Οσους ξεχασα (ρημαδα ηλικια...) gomen :nod:

Υ.Γ.1 Κατω τα χερια απ'τη Galandriel ρε ><
Υ.Γ.2 Dante, βασιζομαι πανω σου να γινει η Galandriel μελος :riiight:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα

#239 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:38

sorry, που δεν συστηθηκαμε... ειμαι το παιδι που καθομουνα διπλα στο fingolfin, μετα την ενωση απο 2 τραπεζια σε 1... :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#240 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2007 - 00:55

sorry, που δεν συστηθηκαμε... ειμαι το παιδι που καθομουνα διπλα στο fingolfin, μετα την ενωση απο 2 τραπεζια σε 1... :D

Βασικα περιμενα να σε γνωρισω, νομιζα οτι δεν ειχες ερθει :(
Την επομενη φορα να τα πουμε, οκ? Μην χασεις και το cool τυμπανακι :hahaha:
All hail the machine
Δημοσιευμένη  εικόνα