Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• This topic is locked This topic is locked
277 replies to this topic

#151 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 08 November 2007 - 00:17

Βασικά αυτό ακριβώς μου άρεσε,το ότι καθήσαμε στο πάτωμα και δεν ήμασταν σε καρέκλες....
Posted Image

#152 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 November 2007 - 00:23

Βασικά αυτό ακριβώς μου άρεσε,το ότι καθήσαμε στο πάτωμα και δεν ήμασταν σε καρέκλες....

Δε λέω έχει πιο χαβαλέ έτσι αλλά μετά άμα σε πονάει η μέση και ο ποπός και ο λαιμός από το στραβολαίμιασμα ε τότε δεν έχει τόσο πλάκα:deadga6:

Posted Image

#153 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 08 November 2007 - 00:26

Κοίτα,εμένα με είχε πιάσει κράμπα για κανά δεκάλεπτο στη μέση του δεύτερου επισοδείου...αλλά και πάλι γούσταρα...τεσπα,μάλλον ι περρισσότεροι θα θελανέ καρέκλες,οπότε μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να γκρεμίζουμε τους τοίχους για να χωρέσουμε...
Posted Image

#154 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 November 2007 - 01:57

Παιδακια σε αυτο εχετε δικιο, αλλα δεν ξεραμε ποσα θα ηταν τα ατομα που τελικα θα ερχονταν για την προβολη...οποτε δεν μπορουσαμε να υπολογισουμε για χωρο...επεσε μια ιδεα, να κατεβουμε κατω, αν τελικα το δεχτουν και τα παιδια του νοσοτρος..θα δουμε..εγω, δεν μιλαω γι αυτο, και εχετε δικιο, γιατι εγω την εβγαλα σε καρεκλιτσα διπλα στο λαπτοπ...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#155 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 November 2007 - 02:03

Παιδακια σε αυτο εχετε δικιο, αλλα δεν ξεραμε ποσα θα ηταν τα ατομα που τελικα θα ερχονταν για την προβολη...οποτε δεν μπορουσαμε να υπολογισουμε για χωρο...επεσε μια ιδεα, να κατεβουμε κατω, αν τελικα το δεχτουν και τα παιδια του νοσοτρος..θα δουμε..εγω, δεν μιλαω γι αυτο, και εχετε δικιο, γιατι εγω την εβγαλα σε καρεκλιτσα διπλα στο λαπτοπ...

Ε εσύ είσαι και γριά γυναίκα που να καθόσουν στο πάτωμα:hehehe:

Posted Image

#156 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 November 2007 - 02:04

Ε εσύ είσαι και γριά γυναίκα που να καθόσουν στο πάτωμα:hehehe:

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

Αισχος!!!!Ονειδος!!!!Και παλι ΑΙΣΧΟΣ!!!!!Κακε ανθρωπε!!!!
Posted Image

#157 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 November 2007 - 02:06

:oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo::oo:

Αισχος!!!!Ονειδος!!!!Και παλι ΑΙΣΧΟΣ!!!!!Κακε ανθρωπε!!!!

Με κολακεύεις obaasan:hahaha:

ΥΓ.Παρακαλώ on-topic μη χαλάτε τα τόπικ ρε παιδιά:bleh:

Posted Image

#158 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 08 November 2007 - 22:05

Προγραμμα πότε θα βγει ρε παιδια?..

#159 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 08 November 2007 - 22:11

Την πρωτη σελιδα του τοπικ την προσπερασες τελειως?
Posted Image

#160 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts

Posted 08 November 2007 - 22:43

Μάλλον ενοεί μόνιμο πρόγραμμα,δλδ τι ταινίες θα προβληθούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Posted Image

#161 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 09 November 2007 - 02:27

Εδω δεν ηξερα αν θα επιβιωσω μεχρι την πρωτη προβολη...καθε μηνα θα βγαινει προγραμμα..δεν γινεται να ξερουμε απο τωρα τι θα γινει ολη τη χρονια...
Posted Image

#162 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 09 November 2007 - 13:31

Ναι ρε παιδιά, αλλά να προβάλλουμε και καμμιά χαβαλεδιά :D

Aka Excel Saga h Shinobuden :P

Είναι λίγο κρίμα να γελάμε με Now and then :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#163 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 posts

Posted 09 November 2007 - 14:06

Δε λέω έχει πιο χαβαλέ έτσι αλλά μετά άμα σε πονάει η μέση και ο ποπός και ο λαιμός από το στραβολαίμιασμα ε τότε δεν έχει τόσο πλάκα:deadga6:

Σε κατι τετοιες στιγμες δειχνεις στον εαυτο σου ποσο hardcore otaku eisai.....:hehehe:

you are WEAK Jiraiya-san!

lol :P:P

Πλακα πλακα καλυτερα να δουμε αμα θα μπορεσουμε να παμε στον κατω οροφο γιατι απο οτι καταλαβα την επομενη φορα θα ειμαστε διπλασιοι...:bike:

Posted Image

#164 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 10 November 2007 - 09:06

Για να κατεβουμε στην κατω αιθουσα, θα πρεπει να μαζευτειτε απο νωρις, ωστε να δουμε μια μεγαλυτερη προσελευση πριν την εναρξη της προβολης. Γιατι η κατω αιθουσα, καλως η κακως, ειναι ο χωρος γενικης συγκεντρωσης του Nosotros, οπου πανε οι ανθρωποι να πιουνε ενα καφε. Για να κανουμε καταληψη εκει, θα πρεπει να εχουμε σοβαρο λογο..οποτε οσοι πιστοι προσελθετε...για να μην αρχισω και κραζω κραυγαλεες απουσιες του φορουμ...Ε?Φανταστικε Jiraiya?
Posted Image

#165 mrjack6

mrjack6

is a modern day bohemian

• Members
  • 14 posts

Posted 11 November 2007 - 17:19

παιδιά μπορεί κάποιος να μου στείλει κανένα μύνημα όταν θα αρχήσουν οι προβολές του Death Note? Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.... Α, και, αμα τελικά με ενημερώσει κανένας, πείτε το μου καμια-δυο μέρες πριν... να έχω καιρό να ετοιμαστώ ο άνθρωπος... :D