Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Χειμερινές Προβολές στο Nosotros!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
277 replies to this topic

#136 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 09:16

όσο μας πάει... και όσο μας αντέχουν οι οικοδεσπότες... :D

Από την επόμενη που θα είναι 3 τα επεισόδια θα έχουμε και χρόνο να πούμε και μία κουβέντα παραπάνω... επίσης μπορείτε να μαζεύεστε στον πρώτο όροφο για ένα ποτό/αναψυκτικό αλλά κόσμια... Δεν είναι δικό μας το μαγαζί...

για την προβολή τα είπαν οι προηγούμενοι
για τον Κάβουρα να πω ότι τίμησα δύο πιτογυρα [παιδικά] πριν ανέβω πάνω και είμαι μια χαρά [γνωστό πλυντήριο το στομάχι μου]
και θα καθόμουν και μετά αλλά είχα αναλάβει τη διακομιδή αρρώστου στο σπίτι του λόγω ότι είχα το αμάξι...
αυτά...

ξέχασα τπτ;

#137 Strawhat_Nikos

Strawhat_Nikos

*Don't be like me*

• Banned
  • 179 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 11:31

το σκουφο τι τον ηθελες? για να φενεσαι ψηλοτερος?
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ AVATAR ΘΑ ΔΡΑΣΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ....._GaARa_

^
||
||
||
||
(ρε δεν μας κλάνεις τα @@)

#138 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 11:46

φοράω σκούφο όταν κάνει κρύο και ψάθινο καπέλο όταν κάνει ζέστη... είναι θέμα να φαίνομαι "άτομο", όχι για τπτ άλλο 8)

#139 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 12:01

Αληθεια, ως ποτε θα συνεχιστουν οι προβολες; Να ξερουμε και ΄μεις του εξωτερικου δηλαδη...

Λογικα θα εχουμε προγραμμα ολο τον χειμωνα, μεχρι να αρχισουν οι ζεστες, που εκει θα συζητησουμε να κανονισουμε μια μερα τη βδομαδα για να ανεβαινουμε ταρατσα..οποτε χαλαρωσε, οποτε και να ερθεις, μια μερα προβολων θα την πετυχεις οταν με το καλο πατησεις το ποδαρακι σου στην Ελλαδα!

εδιτ: Ο χωρος οπως προαναφερθη, εχει εναν πρωτο οροφο οπου εχει και ενα μπαρακι, για καφε, ποτο κτλ κτλ, με πολυ προσιτες τιμες...ας μαζευεστε εκει για κουβεντουλα κτλ ΠΡΙΝ την προβολη..αλλωστε ουτε κι εμεις πηγαμε εκει τελευταια στιγμη..(βεβαια εμεις ειχαμε να στησουμε οποτε ειμαστε αλλο θεμα) αλλα μπορουμε να μαζευομαστε νωριτερα και να λεμε και καμια μπουρδα to know eachother better!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#140 Yuki

Yuki

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 12:48

Χιχ ήμουν κι εγώ εκεί...βέβαια δε γνώρισα κανέναν εκτός από τον red pyramid(εδώ corpsette) γιατί είμαι και πολύ αισχυντηλή αλλά οκ...give me time.In other news,η προβολή μ' άρεσε αρκετά και όσο περνούσε η ώρα περισσότερο.Κρίμα που επρέπε να σταματήσουμε μόλις αρχίσαμε να μπαίνουμε στο plot..υπομονή till next time:)
Funeralopolis

#141 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 14:35

LOL,επειδη δεν εκατσα μεχρι το τελος ποσες ακομη διακοπες πολυμπριζου γινανε?:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#142 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 14:54

Στις 2 σταματήσαμε... έφυγε κάποιος κοτσίδας που εμπόδιζε και όλα κυλήσαν μια χαρά...

ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στις προβολές [και να συστηθούμε]

#143 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 15:01

Χιχ ήμουν κι εγώ εκεί...βέβαια δε γνώρισα κανέναν εκτός από τον red pyramid(εδώ corpsette) γιατί είμαι και πολύ αισχυντηλή αλλά οκ...give me time.In other news,η προβολή μ' άρεσε αρκετά και όσο περνούσε η ώρα περισσότερο.Κρίμα που επρέπε να σταματήσουμε μόλις αρχίσαμε να μπαίνουμε στο plot..υπομονή till next time:)

Ωωωω,εσύ πρέπει να ξαναέρθεις!Και να πείσεις και τον Αλέξανδρο να μη μου κρατάει μούτρα:hahaha:

Καλως 'ηρθες και στο φόρουμ...:wooi2::congrats:

Άντε,πότε θα περάσουνε οι μέρες να σας ξαναδούμε όλους ρε???Δεν μπορώ να περιμένω!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#144 Yu~Kun

Yu~Kun

P.S.O.F.A{Bug Eater}

• Members
  • 158 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 15:26

Στις 2 σταματήσαμε... έφυγε κάποιος κοτσίδας που εμπόδιζε και όλα κυλήσαν μια χαρά...

ελπίζουμε να σας ξαναδούμε στις προβολές [και να συστηθούμε]

"καποιος κοτσιδας" LOOOOOOOOOOL:hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 16:52

:emptyonexg1:

#146 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 19:41

Τρελό σπάμ ... με τις ώρες δίαβασμα... ανούσιο φυσικά, άντε να πέσει και κάνα σβήσιμο!

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το όλο σκηνικό! Τέλειο.
Βέβαια ήταν ένα παιδί στην παρέα ο οποίος ξενέρωσε όταν είδε τόσο πολύ κόσμο και λέει που να κάτουμε τώρα.!
Αργίσαμε να έρθουμε γιατί 9 κ κάτι την έκανα απο την δουλεία και το αποτέλεσμα είναι να εχουν πιαστεί όλες οι θέσεις ακόμα και στον τοιχο τερμα πίσω...

Άντε και καλή συνέχεια :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#147 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 22:50

Άν έρθουνε παραπάνω άτομα την τρίτη θα έχουμε πρόβλημα χώρου ε.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#148 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 22:58

Εντάξει,είπαμε,χάρη στο Κ.Ε..Η.Κ. προσυλιτίσαμε κόσμο,αλλά δεν γίναμε και λαός ολόκληρος!

Θα προσπαθήσω να 'μαι πιο νωρίς και να φέρω υποψίφιους για προσιλιτισμό.

Γκόινγκ του μπέντ νάου(ζζζζζζζζζζζζζζζ)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#149 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2007 - 23:38

Εντάξει,είπαμε,χάρη στο Κ.Ε..Η.Κ. προσυλιτίσαμε κόσμο,αλλά δεν γίναμε και λαός ολόκληρος!

Θα προσπαθήσω να 'μαι πιο νωρίς και να φέρω υποψίφιους για προσιλιτισμό.

Γκόινγκ του μπέντ νάου(ζζζζζζζζζζζζζζζ)

Εσείς ειδικά θα έπρεπε να γρινιάζατε πρώτοι πρώτοι, ήσασταν ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω από το πανί :P

τιδιάολοπάλιεγώείμαιογρίνας?

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#150 Skyhigh

Skyhigh

In need of vacation...

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2007 - 00:09

Να ευχαριστήσω και γω με τη σειρά μου τους οργανωτές των προβολών. Πάντα τέτοια παιδιά!
Δυστυχως ήρθα αργά και γνώρισα μόνο τους Spawn, Six Winged Angel και Dante και κάποια άλλα παιδιά που δεν θυμάμαι τα nick τους (sorry folks).

Όλα ωραία και καλά (με διαλείμματα για ξεμούδιασμα & reboot) αλλά ο συνδυασμός 4ων επεισοδίων και πατώματος δεν παλεύεται :deadga6:

Τα λέμε στην επόμενη