Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime

• Please log in to reply
332 replies to this topic

#46 Skarlas

Skarlas

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 07 October 2007 - 15:12

Εγω μαλλον θα ημουν ο κολλητος φιλος του πρωταγωνιστη που ειναι μονιμως με το χαμογελο και που δινει συμβουλες οταν του ζητηθει αλλα εχει το τρελα τραγικο background και δεν θελει να ανακατεψει κανεναν στα προβληματα του.
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.

There is no passion; there is serenity.

There is no death; there is the Force

#47 djagil

djagil

Anime Fan

• Members
  • 127 posts

Posted 07 October 2007 - 16:04

Θα ήμουν ο υπερόπτης αντιήρωας που ή θα τον λάτρευες ή θα ήθελες να τον ξεκοιλάσεις (με την καλή εννοια)...
:fromabove:--> my chain <--:fromabove:

#48 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 08 October 2007 - 12:45

Εγώ μάλλον θα ήμουν ο "μαλάκας" της υπόθεσης, να προσπαθώ να κάνω τους γύρω μου να γελάνε xD
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#49 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 10 October 2007 - 21:30

Standard θα χρησιμοποιουσα sorcery... ισως σαν apprentice Καποιου δασκαλου που θα εκανε και καποιες γκαφες...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#50 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 10 October 2007 - 21:39

Εγω αν ημουν σε anime πιστευω οτι θα
ημουν ο μοναχικος του story αλλα
και συγχρόνως ενας απο τους πιο
δυνατους ψυχικά και θα τα εβγαζα περα
χωρις την αναγκη κανενός..
:yawn2::borednn9::hihi2:

#51 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 11 October 2007 - 17:10

Στάνταρ το σούργελο της υπόθεσης, ο χαρακτήρας που χοροπηδάει συνέχεια χωρίς λόγο, πετάει μαργαριτάρια και γενικά τους ενοχλεί όλους!--με την καλή έννοια πάντα--
Αλλά θα πετούσα και τις φιλοσοφημένες ατάκες που και που, έτσι για αλλαγή.

Posted Image

#52 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 11 October 2007 - 22:10

Πιστευω οτι θα ημουν καποια γκαφατζου:.Πολυ ονειροπολα:awww: και στην κοσμαρα:knock-knock: της.Γενικως καποια τρελη/βαρεμενη!!!:wis:

#53 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 13 October 2007 - 08:17

Στάνταρ το σούργελο της υπόθεσης, ο χαρακτήρας που χοροπηδάει συνέχεια χωρίς λόγο, πετάει μαργαριτάρια και γενικά τους ενοχλεί όλους!--με την καλή έννοια πάντα--

σε συμπάθησα :hihi2:

Posted Image

#54 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 14 October 2007 - 23:35

σε συμπάθησα :hihi2:

Μου το λένε ΠΟΛΥ συχνά αυτό!! :wis:

Posted Image

#55 Shumba

Shumba

The Force Unleashed

• Members
  • 7 posts

Posted 16 October 2007 - 14:44

mallon o agnostos irwas p panta esoze tin katastasi

#56 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 16 October 2007 - 15:18

.. o περίεργος και φαινομενικά ασήμαντος τυπάκος που βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, σε κάθε κρίσιμη καμπή και με διαφορετικές ενασχολήσεις κάθε φορά. Όταν κάποια στιγμή καταλάβουν ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού υπάρχει στο σενάριο τότε θα ανακαλύψουν πως στην πραγματικότητα είμαι ο θεός.. Αλλά μην τους το κάνετε spoil.. Σσσσσσσσσσσσ.....

(Υ.Γ: Ακούτε κι εσείς τις σειρήνες? Από το Δρομοκαΐτειο μου φαίνεται ότι είναι..)

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#57 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 16 October 2007 - 16:16

εγω ειμαι ηδη ανιμε....:oo::oo::hahaha::hahaha:
(κ τωρα που το ξανασκεφτομαι το δεντρο επεσε επειδη η γατα ετρωγε.....):fromabove::fromabove::fromabove::fromabove:
Posted Image

#58 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 20 October 2007 - 17:42

εγώ εννοείται πως θα είμαι η πιο έξυπνη, όμορφη, δυνατή χαρακτήρας, η πρωταγωνίστρια με λίγα λόγια... όχι καλέ, δεν είμαι καθόόόόλου ψώνιο! :hero:

#59 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 29 October 2007 - 13:55

Εγω θα ημουν το φιλικο πνευμα -ξερετε, αυτο με τα κερατα και την ουρα- στο αριστερο ωμο του πρωταγωνιστη που παντα δινει τις καλυτερες και σοφοτερες συμβουλες οταν η στιγμη το απαιτει.
Ο rival (δεξιος ωμος, φτερα και φωτοστεφανο), θα ειχε φαει κλωτσιες και θα ειχε πεταχτει δεμμενος και φιμωμενος σε χαντακι :hahaha:
All hail the machine
Posted Image

#60 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 29 October 2007 - 14:15

εγώ εννοείται πως θα είμαι η πιο έξυπνη, όμορφη, δυνατή χαρακτήρας, η πρωταγωνίστρια με λίγα λόγια... όχι καλέ, δεν είμαι καθόόόόλου ψώνιο! :hero:

και ο συμπρωταγωνιστης θα ετρωγε συνεχως κρεμμυδι....:hahaha: