Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν ήσασταν μέσα σε ένα anime
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 09:46
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 10:27
και 8α τους ειχα ξεπαστρεψει ολους μονος μου για να τελειωνουμε
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 20:20
αν ήμουν anime θα ήθελα να ήμουν ο Kira:hero:(για ευνόητους λόγους
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 20:45
Off topic .......No Way!!!(seat's already taken!!:df13952b:)
(....kidding....)
Aν ημουν σε ανιμε θα θελα να μαι κατι σε στυλ Alucard....ατρωτος σε σφαιρες...ατρωτος στα παντα(για οσο μας εχουν δειξει στο ανιμε τουλαχιστον,μετα στο manga ολο και κατι παθαινει φανταζομαι)....παντα νικητης!!!
Ο Steven Seagal των ανιμε!!

Πάντως εγώ θα ήμουν σίγουρα ο πρωταγωνιστής
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 20:58
Και θα έσωζα τον κόσμο
That is all
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 21:56
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 22:10
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 23:05
Μάλλον κλασικά θα ήμουν ένας λιγομίλιτος, διστακτικός τύπος, φίλος κάποιου shounen πρωταγωνιστή ή αν όχι φίλος, κάποιος που τον υποστηρίζει.
Χαμηλών τόνων και κάποιος που σκέφτεται πρώτα 10 φορές κάτι πριν μιλήσει 1 συνήθως.. ίσως να είχα και κάποια προβλήματα με την κοινωνικότητά μου (στυλ Sai στο Naruto εν μέρη ).
Δεν θα εμπιστευόμουν πολύ τις δυνάμεις μου και δεν θα έμπαινα εύκολα στη μάχη, εκτός από τις περιπτώσεις που κάποιος απειλείται, ιδιαίτερα αν είναι κοντινό μου πρόσωπο, ή αν έχω κάποιο άλλο σημαντικό κίνητρο.
Επίσης θα απέφευγα τις συγκρούσεις και θα είμουν φιλειρηνικός γενικά, εκτός αν είχα κάποιον πολύ σημαντικό λόγο να μην είμαι.
Με λίγα λόγια από άποψη δύναμης στη μάχη, στις περισσότερες περιπτώσεις μάλλον δεν θα ήμουν χαρακτήρας για μάχη ή θα ήμουν για τα μπάζα..
Αν ήμουν σε fantasy anime θα μπορούσα να ήμουν κάποιος μοναχικός τύπος που περιπλανιέται στη φύση
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 08 Αύγουστος 2009 - 23:38
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 09:40
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 11:34
μοναχικός τύπος που περιπλανιέται στη φύση
, μιλάει στα ζώα.
Sorry αλλά γέλασα πολύ με αυτό το κομμάτι!
Αν ήμουν σε anime...θα ήμουν φυσικά ηγέτιδα ίσως σε μια στρατιωτική βάση που όλοι κ όλα θα περνούν κάτω από την επίβλεψή μου.Δυναμική, πολεμοχαρής, έτοιμη για κάθε πρόκληση κ πειραχτήρι με τα ανυποψίαστα αγοράκια-φανταράκια/ψαρούκλες της βάσης μου.Θα είχα ένα άλογο, τον Ασπρούλη (το ίδιο άλογο διαλέγω κ στα pen&paper, το έχω απωθημένο

Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 17:25
Αυτος ο ρολος δεν νομιζω να ταιριαζει σε πρωταγωνιστη αρα θα ημουν πιθανον φιλος του.
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 20:26
Θα ημουν ο υσηχος και ο εξυπνος της παρεας που δεν φανερωνει τα συναισθηματα του και θα ειχε εκπληκτικες δυναμεις αλλα θα προσπαθει να μην τις δειχνει και δεν θα του αρεσε να παλευει(μονο για σοβαρους λογους οπως να υπερασπιστει τους φιλους του και τα συναφι) αλλα θα ημουν και ευγενικος XD.
Αυτος ο ρολος δεν νομιζω να ταιριαζει σε πρωταγωνιστη αρα θα ημουν πιθανον φιλος του.
Μου μοιάζεις
Sorry αλλά γέλασα πολύ με αυτό το κομμάτι!
θα ήμουν φυσικά ηγέτιδα ίσως σε μια στρατιωτική βάση που όλοι κ όλα θα περνούν κάτω από την επίβλεψή μου.Δυναμική, πολεμοχαρής, έτοιμη για κάθε πρόκληση
Απαπα..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 09 Αύγουστος 2009 - 20:33
Καταχωρήθηκε 09 Αύγουστος 2009 - 21:13
Πια η σχεση σου με τον μανγκακα??Αν ήμουν σε anime...θα ήμουν φυσικά ηγέτιδα ίσως σε μια στρατιωτική βάση που όλοι κ όλα θα περνούν κάτω από την επίβλεψή μου.Δυναμική, πολεμοχαρής, έτοιμη για κάθε πρόκληση κ πειραχτήρι με τα ανυποψίαστα αγοράκια-φανταράκια/ψαρούκλες της βάσης μου.Θα είχα ένα άλογο, τον Ασπρούλη (το ίδιο άλογο διαλέγω κ στα pen&paper, το έχω απωθημένο
) κ μια χελώνα ως pet.Κ...θα ήμουν ψηλή...τουλάχιστον 1.70, ο Gami-sama τουλάχιστον αυτή την φορά θα με είχε προικίσει με λίγους πόντους παραπάνω
Το φυσικα μ'αρεσε εμενα...γιατι ειναι προφανέστατο αλλωστε....
Σορρυ κοπελια σημερα απασχολιμενος..δεν δινουμε ύψος μας τελείωσε...να κανω τον ασπρούλη πόννυ όμως μπορώ αν θες....
![]()
Είναι λιγάκι αστείο όντως τώρα που το σκέφτομαι.. -->
![]()
Λιγο???
Έγω πάλι δεν θέλω να ήμουν χαρακτήρας σε άνιμε..ο μανγκάκα θέλω να είμαι να κανω την ζωή κόλαση σε όλους σας....ψίνομαι να πάρω όλες σας τισ απαντήσεις και να φιαξω ιστορία...Κοκομπλόκ λέμε...

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 14:10
Σορρυ κοπελια σημερα απασχολιμενος..δεν δινουμε ύψος μας τελείωσε...να κανω τον ασπρούλη πόννυ όμως μπορώ αν θες...
Εσύ μανγκάκας στο δικό μου anime δεν θα γίνεις ποτέ!
Άκους εκεί...ο Ασπρούλης μου...πόννυ!

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 22:10