Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 15:58
ΝΑισ 8ρεντ! Σιγουρα μερικα ανιμε προβαλλουν καποια μηνυματα που ορισμενεσ φορεσ πιανουν τοπο, αλλα τισ περισσοτερεσ φορεσ οχι. Αυτο ισωσ να οφειλεται στισ τεραστιεσ διαφορεσ που εχει η κουλτουρα των ιαπωνων-ελληνων.
Τα μηνυματα για αγαπη,αφοσιωση,ηρωισμο,φιλια κτλπ Ναρουτο σταιλ τα 8εωρω τετριμμενα.
Προβλιματισμοι που πολλεσ φορεσ σε βαζουν διαφορα ανιμε οπωσ το Monster πχ για την αξια τησ ζωησ (εχει η ζωη ολων των αν8ροπων την ιδια α3ια?) Η για τον ορισμο τησ η8ικησ, α3ιζει να ασχολι8εισ και να προβλιματιστεισ.. Αυτη ειναι μια διαφορα των ανιμε απο τισ αμερικανιεσ.. και ειναι και ο λογοσ που μ αρεσει να βλεπω ανιμε. Βεβεα ανιμε που φτανουν στο βα8οσ του Μονστερ σπανια βλεπεισ.. Ιμο το μονστερ ειναι η απολυτη τελειωτητα. Τισ περισοτερεσ φορεσ τα μυνηματα ειναι κλισε,τετριμενα και ακολου8ουν ενα προτυπο η ειναι εξοπραγματικα, ακομα και η φαντασια πρεπει να εχει ορια.... αυτο ειναι βαρετο.
Εγω προσωπικα δεν πσαχνω ενα βα8υτερο νοημα απο τα ανιμε, ουτε ειμαι φαν του γιαπωνεζικου τροπου ζωησ. Εγω πσαχνω ανιμε με βα8ια πλοκη χωρισ τριπεσ, καλη αναλυση του η8ουσ των χαρακτηρων και μπολικο μακελιο kai οπωσδιποτε χωρισ ηλι8ια αστειακια. Δεν ξερω αν αντικατοπτριζουν το Ιαπωνικο χιουμορ αλλα σε καμια περιπτωση δε μου αρεσει.
To sin city το saw κτλπ δεν μπορουν να συγκρι8ουν με το berserk, to hellsing κτλπ.. Υπαρχει διαφορα ποιοτητασ.. Τι να κανουμε αλλο Steven Segal κ αλλο Bruce Willis.
Τα ανιμε προσφερουν καυτερη ποιωτητα δρασεισ τισ περισσοτερεσ φορεσ απο τισ ταινειεσ, πιο βα8υ σεναριο, καλυτερη ποιοτητα δραματοσ και πολυ πιο λεπτομερεισ αναλυση του η8ουσ των χαρακτηρων.
Π.Σ) Αχχ ποσο 8α 8ελα να βγει, Μονστερ uncensored που να δειχνει τισ επεμβασεισ..