Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Δειξε μου τον (anime) φιλο σου...

• Please log in to reply
225 replies to this topic

#121 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 July 2008 - 17:30

Με την παρέα από το Azumanga Daioh και με τον Kakeru από το Fruits Basket, γιατί είναι καμμένοι τύποι με τους οποίους σπας τρελή πλάκα, και που δε σε παρατάνε επειδή δεν τους αρέσει που δε μιλάς πολύ ή επειδή το τζιν σου δεν πάει με το κοκαλάκι σου.

Και θα θελα να κάνω παρέα με τη C.C. από Code Geass αλλά δε νομίζω να με ήθελε για παρέα. :uhh:

15fkk04.jpg

#122 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 July 2008 - 17:31

είμαι θυλικού γενους οπότε zoro μην ανυσηχείς δεν πρόκειτε να στις κλέψω! Εκτός βέβαια αν προτειμίσω το ίδιο φύλο με εμένα....:orly: Άσε που είμαι ερωτευμένη με τον zoro!:wooi2: εμ... όχι με εσένα!:OMG3: μην παρεξηγηθούμε! με τον zoro από την σειρά!...:hot:

:hihi2::hihi2::hihi2:

Αααα,για παρεα τις ηθελες πριν!!!

Ειπα κι εγω!!

Καλα εκει δεν με πειραζει!!XDXD

Και ναι κρατα και τον Zoro,οτι αρεσει αρεσει,ειναι γνωστο!!:orly:

Αντε παλι για να μην ειμαι off topic ας πω την Misa:hihi2:

....NOT!Ειπαμε οχι και να συχναζω με τετοιο ατομο[καλυπτομαι mode on!]

Ας πω Seras απο Hellsing λοιπον,πολυ συμπαθητικη κι αστεια και με ενα ιδιαιτερα ξεχωριστο στηθος!!

[ντρεπομαι που το λεω αλλα αφου ξεχωριζει...:P]

#123 Saucegay

Saucegay

can't draw lol

• Members
  • 60 posts

Posted 12 July 2008 - 04:04

Why doesn't anyone want Kira-sama for a friend... I wonder.

Anyway I'd choose Shinji + Yuu + L + Kyon (affinity for problematic boys, much?) and Howl just because he's so p-p-p-pretty.
Posted Image

#124 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 July 2008 - 07:07

Why doesn't anyone want Kira-sama for a friend... I wonder.

Because noone wants to have a heart attack after arguing about what movie to watch.

15fkk04.jpg

#125 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2008 - 07:40

για αλλη μια φορα η Maya chan γραφει με τις ατακες της........

Εγω θα ηθελα για φιλη μου και την Nel απο το bleach (περα απο ον L που προανεφερa)....Αν και γενικα δεν τα παω τα πιτσιρικια , με το συγκεκριμενο πορωθηκα
,,,, Ηταν αξιολατρευτo (damn you bleach fillers, damn you Lurrichio)

#126 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 July 2008 - 07:50

Βασικα maya-chan με ενα ατομο στο ιδιο στυλακι που ξερω δεν ειναι τοσο κακο(ισως γιατι δεν ξερει ονομα και προσωπο)!!XD:lol:

Yosh,ας βαλω και εναν προσφατο!!

Kakashi-sensei!!

Τι τελειος χαρακτηρας,εχει ωραιο στυλακι,δυνατος και μ'αρεσει πολυ η εκφραση του οταν κλεινει το ματι!!

Οτι πρεπει για δασκαλος!^^

#127 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 16 July 2008 - 15:29

L, strawhat pirates και το κουλο : ukitake απο bleach. Αν μου ερθει κατι αλλο στο μυαλο θα κανω edit καποια στιγμη

Edited by Franklin, 22 July 2008 - 12:22.

#128 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 July 2008 - 16:30

Μην τους λέτε έναν-έναν, βρε παιδιά, jesus. :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#129 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 22 July 2008 - 12:20

Με τον Ουζοπ το μυτονγκα.Αν εκανα τιποτα στο σχολειο θα με καλυπτε μιας και ειναι συνιθησμενος στο να λεει ψεματα.:wooi2::wooi2::wooi2:

#130 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 16 September 2008 - 09:57

O πρωτος που μου έρχεται ειναι ο L του death note..θα ηθελα πολυ να ηταν φιλος μου γιατι ειναι πανεξυπνος θα ηταν υπεροχο να μιλας με καποιον τετοιο ανθρωπο,εξαλλου θα ηθελα να μαθω πολλα για εκεινον γιατι συνειδητοποιησα οτι το anime δε λεει σχεδον τιποτα.....(και θα τον βαζω να μου κανει και τις εργασιες...μουαχαχαχα :P)

Posted Image

βεβαια δε θα με χαλαγε καθολου η παρεα με την tenma chan εχει πολυ γελιο και μονο η εκφραση που παιρνει ορισμενες φορες...:Blissfull: (+ δε τρωει τον αγλεουρα σαν μερικους μερικους...:P)

Posted Image Posted Image Posted Image

#131 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 16 September 2008 - 10:00

AMI από sailormoon θα ανταλλάζε σημειώσεις στο σχολειο και στο Πανεπιστήμιο...αχχχ the friend i never had!!:orly:

#132 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 16 September 2008 - 21:19

θα θελα να κάνω παρέα κυρίως με καλούς συνομιλητές όπως: Koizumi Itsuki από suzumiya haruhi, Ichihara Yuuko και Clow από CLAMP, και Unohana, Aizen και Urahara από bleach :tensai:

#133 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 posts

Posted 16 September 2008 - 23:13

Εγώ θα προτιμούσα να είμαι φίλος με τα αδέρφια Kirihara, Naoto και Naoya (Night Head Genesis) και τον πολύ Urahara Kisuke (Bleach)...

Posted Image

#134 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 16 September 2008 - 23:19

L(death note)+Soul(Soul Eater)

θα επεφτε πολυ σαπιλα και καψιμο....

#135 Ame Warashi

Ame Warashi

Surgeon of death...

• Members
  • 82 posts

Posted 17 September 2008 - 09:21

L (death note),Osaka,Tomo & Chiyo chan (Azumanga Daioh),Miu Matsuoka (Ichigo Mashimaro),Death the kid,Soul & Patty (soul eater),Miranda,komui & Lavi (D.gray-man)και από one piece όλη η παρέα...Δε μου'ρχονται άλλοι αυτή τη στιγμή...