Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Δειξε μου τον (anime) φιλο σου...

• Please log in to reply
225 replies to this topic

#151 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 01:35

Naruto, Luffy and Goku για να αισθάνομαι Αϊνστάιν μπροστά τους.

Όχι πλάκα κάνω. Σίγουρα θα διάλεγα

-το crew του Luffy γιατι απλά δε θα βαριόμουν ποτέ και θα γελούσα μέχρι να ψοφήσω...
-Zero kiryuu όπως ειπε και η αγαπημένη dark venus για τους ίδιους λόγους (και πού ξέρεις πού θα καταλήγαμε xD xD)
-To ίδιο ισχύει για Gaara, Hitsugaya, Light+L

-και ένας που ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήθελα για αγόρι μου (έέέέέέστω για φίλο μου) είναι ο Takuto Kira (full moon wo sagashite)

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#152 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 02:20

εννοειται Τζιραγια γ τρελα γελια. Ναρουτο γ να παμε Συνταγμα :hahaha:(εκει εχει να γινει της τρελης αλλα 9α βγαλει αυτα τα πορτοκαλι μην με κανει ρεζιλι) κ L απο death note για να κα9ομαστε σπιτι κ να λεμε μ@λ@κ!3ς τωρα μ ερχονται κ αλλοι αλλα βαριεμαι να τους γράψω

#153 sleepless

sleepless

*Don't be like me*

• Banned
  • 69 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 02:36

εγω θα ειθελα να ειχα φιλο τον son gokou και τον vegeta να σκαγαμε μητι στο bar και να γεινοταν ο χαμος.........να δω τον vegeta νεβριασμενο και να τον κραταμε εγο κι ο gokou και να μασ περνει παραμαζομα ολουσ. vegeta speking : kakarot let me blast them away......)

hahahahahahahaha τα σπασε! κ μονο που φανταζομαι τη σκηνη 3εραινομαι στα γελια!:hahaha:

#154 Mateus

Mateus

Otaku

• Members
  • 86 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 09:32

Strawhat Pirates too
Suzumiya Haruhi(θα καναμε ολοι την ωρα φαρσες και βλακειες για να περασει η ωρα)
Kyo(Fruits Basket)
Hitachiin Brothers(OHSHC)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#155 Yunancy

Yunancy

Anime Fan

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2008 - 04:21

με τον Ναρουτο θα ειμουν,θα ψωφαγαμε στο γελιο....λολ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 22:17

σίγουρα θα ταίριαζα με την Kyoko απο το Skip Beat

#157 aphroditechan

aphroditechan

Anime Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2008 - 23:43

πραγματικα θα εκανα καλη παρεα με morita απο honey and clover και το team του azumanga daioh!!lol
επισης θελω κονατα απο lucky star!!

#158 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 22:21

Αχαααααααααα την Lina Inverse απο το Slayers και την Konata απο το Lucky Star:congrats::kawaii:
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#159 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 22:45

αμα εχv αυτες τις δυο για παρεα θα είμαι πανευτυχής

Hiyori Tamura

Επισυναπτόμενο Αρχείο  newcharacters.png   141,01Κ   1 Αριθμός downloads
Konata Izumi

Επισυναπτόμενο Αρχείο  Lucky20Star20-200320-20Large2024.jpg   51,69Κ   0 Αριθμός downloads
Δημοσιευμένη  εικόνα

#160 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 22:56

Ολη μέρα τάβλι με τον Gintoki Sakata απο Gintama. Επίσης ατελείωτα "διπλά" στο Last Blade 2 με την Balsa απο Seirei No Moribito.

#161 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 22:57

the most cool friend ever

SPIKE
Posted Image
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#162 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2009 - 23:00

χμμμμ..με τον L θα γουσταρα να κανω παρεα.. θα φτιαχναμε γλυκα μαζι και μπορει να γινομασταν και f*ck buddies με το καψιμο που μας δερνει και τους δυο...(μετα απο τα 10 διαφορετικα ειδη γλυκων αρχιζεις να βαριεσαι και θες να κανεις κατι πιο ενδιαφερον)
Δημοσιευμένη  εικόνα
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#163 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 22:28

εγω για φιλο μου θα ειχα τον L θα τρωμε γλυκα ολη μερα πολυ τηλεοραση και θα λυνουμε υποθεσεις :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#164 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 22:40

Well, considering my personality I'd say I'd be best friends with Kanako Ohno from genshiken, Aru (Al) from FMA, Hikaru Shindo from Hikaru no Go (<<especially with him).
Αλλά θα ήθελα τρελά να ήμουν με τον soul apo to soul eater. Α και δεν θα με χαλούσε ένας sebastiαn από kuroshitsuji.... xP
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#165 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 23:10

Spoiler:
he is lifestyle...κοινή αγαπη για το φαϊ,αισιόδοξος,hopefull,απλός τροπος ζωής που παντα θαυμαζα και ακολουθω

Besides ολοι κρυβουμε εναν ninja μεσα μας
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope