Ενα πράγμα όμως μου άφησε ερωτήματα
πονεμενη ιστορια follows:
περιδιαβαινα προχτες την jdramas community και πεφτω πανω σε update της σειρας "Shigeshoshi"..
ριχνω μια ματια στο summary, και με αναμεικτα συναισθηματα διαπιστωνω οτι ειναι μεταφορα του manga "The Embalmer" της Mitsukazu Mihara..
οχι, δεν ηξερα οτι ειχε γινει κατι τετοιο imma noob stillcuriosity being my primary sin λοιπον, κλεινω τα ματια και παταω το "download"...
srsly, ειναι απο τις ελαχιστες φορες που αναθεματισα την ρημαδα την περιεργεια μου..

γιατι να το δω αυτο?????? γιατι?????? γιατι ο κοσμος να ειναι τοσο αδικος και να χουν κατακρεουργησει τοσο αγρια ενα απο τα αγαπημενα μου manga??????
ποια φρικιαστικη λεπτομερεια να πρωτοθυμηθω??? το οτι ο Shinjyurou ειναι ο ακριβως αντιθετος χαρακτηρας απ ο,τι στο original??? οτι το ολο στησιμο και η σκηνοθεσια ειναι πιο ηλιθια κι απο σκετσακι του δημοτικου???
το οτι ο Wada Masato απλως
δεν κανει (κι ουτε καν προσπαθει) για το ρολο αυτο???
το οτι μεχρι και την ιστορια εχουν αλλαξει???
προφανως πηραν το γενικο concept επειδη τους φανηκε πιασαρικο και του αλλαξανε την πιστη αναποδα...
γιατι που να παρει και να σηκωσει,
πώς ειναι δυνατον το opening του Embalmer να θυμιζει εκεινο του Yukan Club, την αγανακτηση μου μεσα????
DDD:
kick, ban, delete, και φωτια και πισσα και πουπουλα σ αυτο το dorama...
προτιμω να κατσω να δω Hannah Montana (!!!!!!!!) παρα αυτο το ονειδος.-
:deadga6:
:deadga6: