Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#586 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 16 October 2008 - 13:02

Έφτασα στο 5ο επισόδειο Dragonzakura. Πάει απ'το καλό στο καλύτερο!:drink:

Τελικά ο Pi δεν είναι τόσο καλός ηθοποιός όσο περίμενα. Συγγνώμη κι όλας, αλλά δε παίρνει εκφράσεις αυτό το παιδί, ακόμη κι αν κάνει τον αλλοπαρμένο! (Nobuta wo Produce) He's an eyecandy, yeah, αλλά μέχρι εκεί. Ξερός.

Από την άλλη, ο Hiroshi απλά τα σπάει. :wooi2:

Edited by Teachan, 16 October 2008 - 13:27.

Posted Image

#587 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 posts

Posted 16 October 2008 - 13:18

Originally posted by Teachan

Τελικά ο Pi δεν είναι τόσο καλός ηθοποιός όσο περίμενα. Συγγνώμη κι όλας, αλλά δε παίρνει εκφράσεις αυτό το παιδί, ακόμη κι αν κάνει τον αλλοπαρμένο! (Nobuta wo Produce) He's an eyecandy, yeah, αλλά μέχρι εκεί. Ξερός.

I absolutely agree with u... He is just an eye-catch in the show... !!!
On the other hand i think Koike Teppei is very good!!! :wis:
Posted Image

#588 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 16 October 2008 - 16:26

Καλησπέρα σήμερα τελίωσα το Zettai Kareshi και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε πάρα πολύ η Aibu Saki είναι μια κουκλάρα και έπαιξε πολύ καλά το ρόλο της,όσον αφορά το ρομπότ Hayami Mokomichi αφήνω τα σχόλια για τις κοπέλες.

Ενα πράγμα όμως μου άφησε ερωτήματα
Spoiler:

Σε όσους δεν την έχουν δεί την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Edited by ahireasu, 16 October 2008 - 16:47.

#589 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 October 2008 - 17:09

Ενα πράγμα όμως μου άφησε ερωτήματα

Spoiler:

Spoiler:

πονεμενη ιστορια follows:

περιδιαβαινα προχτες την jdramas community και πεφτω πανω σε update της σειρας "Shigeshoshi"..
ριχνω μια ματια στο summary, και με αναμεικτα συναισθηματα διαπιστωνω οτι ειναι μεταφορα του manga "The Embalmer" της Mitsukazu Mihara..
οχι, δεν ηξερα οτι ειχε γινει κατι τετοιο imma noob still

curiosity being my primary sin λοιπον, κλεινω τα ματια και παταω το "download"...
srsly, ειναι απο τις ελαχιστες φορες που αναθεματισα την ρημαδα την περιεργεια μου..:frozen:
γιατι να το δω αυτο?????? γιατι?????? γιατι ο κοσμος να ειναι τοσο αδικος και να χουν κατακρεουργησει τοσο αγρια ενα απο τα αγαπημενα μου manga??????
ποια φρικιαστικη λεπτομερεια να πρωτοθυμηθω??? το οτι ο Shinjyurou ειναι ο ακριβως αντιθετος χαρακτηρας απ ο,τι στο original??? οτι το ολο στησιμο και η σκηνοθεσια ειναι πιο ηλιθια κι απο σκετσακι του δημοτικου???
το οτι ο Wada Masato απλως δεν κανει (κι ουτε καν προσπαθει) για το ρολο αυτο???
το οτι μεχρι και την ιστορια εχουν αλλαξει???
προφανως πηραν το γενικο concept επειδη τους φανηκε πιασαρικο και του αλλαξανε την πιστη αναποδα...
γιατι που να παρει και να σηκωσει, πώς ειναι δυνατον το opening του Embalmer να θυμιζει εκεινο του Yukan Club, την αγανακτηση μου μεσα????
DDD:

kick, ban, delete, και φωτια και πισσα και πουπουλα σ αυτο το dorama...
προτιμω να κατσω να δω Hannah Montana (!!!!!!!!) παρα αυτο το ονειδος.-
:deadga6::deadga6::deadga6::deadga6:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#590 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 16 October 2008 - 17:36

^ Δηλαδή πάλι καλά που δεν έχω διαβάσει το manga! Την έχω κατεβάσει τη σειρά και θα την δω στο προσεχές μέλλον. Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει ή όχι αλλά αφού δεν έχω διαβάσει το Manga δε νομίζω να πάθω τίποτες!

Κατέβασα το Team Batista no Eikou αλλά θέλω υπότιτλους γι' αυτό. Ιατρικές σειρές δεν είναι το φόρτε μου στην κατανόηση αν και νομίζω το γενικό της ιστορίας θα το πιάσω έχοντας δει και την ταινία.

Σήμερα δεν είδα και πολλά. Τελείωσα το Happy Boys και είδα ένα επεισόδιο του Byakuyakou και κατά τ' άλλα άρχισα catch-up σε Arashi shows (namely VS & Himitsu) και έγινα avid watcher του Cartoon KAT-TUN για κάποιο λόγο.
Βασικά κατεβάζω την ταινία του Umizaru γιατί ετοιμάζομαι να δω τη σειρά και η ταινία προηγείται αλλά η ταχύτητα από MU είναι ένα χάλι μαύρο! Τ_Τ
Πάω να διαβάσω τίποτα ιαπωνικά μέχρι να κατέβει...

#591 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 16 October 2008 - 18:06

[quote name='LucyBR']
πονεμενη ιστορια follows:
Spoiler:

@ a2a νομίζω ότι την ταινία (Umizaru)την είχα δεί κάπου στο 2005 και ήταν αρκετά καλή, για την σειρά δηλώνω άγνοια, πάντως μόλις έκανα κλίκ στο πρώτο επεισόδιο του Byakuyakou και έπαθα πλάκα 1 λεπτό είδα και το σταμάτησα, λέει πάρα πολύ πρέπει να είναι τρομερή σειρά και για αυτό θα την αφήσω για το ΠΣΚ μην πάω και απο το Zettai στο Bkk κατευθείαν.

#592 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 October 2008 - 19:53

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#593 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 16 October 2008 - 23:06

@ ahireasu
Εμένα το ρομπότ στην αρχή μου έσπαγε τα νεύρα, αλλά μετά το συμπάθησα!

@a2a
"έγινα avid watcher του Cartoon KAT-TUN για κάποιο λόγο"
Ναι... για ποιον λόγο άραγε; :wis:
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#594 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 17 October 2008 - 13:12

@ ahireasu
Εμένα το ρομπότ στην αρχή μου έσπαγε τα νεύρα, αλλά μετά το συμπάθησα!

@a2a
"έγινα avid watcher του Cartoon KAT-TUN για κάποιο λόγο"
Ναι... για ποιον λόγο άραγε; :wis:

Νομίζω πως αυτός ήταν ο σκοπος του στην αρχή.... σαν ρομπότ που ήταν και να σε κερδίσει σιγά σιγά με την αλλαγή.

#595 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 17 October 2008 - 23:53

@ahireasu είδα πριν λίγο την ταινία του Umizaru και ήταν πραγματικά απολαυστική. Μια από τις καλύτερες ιαπωνικές που έχω δει. Βέβαια είχα και εγώ από πριν ακούσει τα καλύτερα γι' αυτή. Ακολουθεί η σειρά η οποία ήταν από τις πιο δημοφιλείς του 2005 (το θεματικό της τραγούδι από τους B'z ήταν στο Oricon Top10 της χρονιάς) και η δεύτερη ταινία η οποία είναι από τις μεγαλύτερες ιαπωνικές εισπρακτικές επιτυχίες. Βέβαια ό,τι έχει θέμα rescue divers είναι σίγουρα ενδιαφέρον.

@marilena_r: Αλοίμονο και αν ξέρω γιατί κόλλησα με το ctKT. Μάλλον το βρίσκω ενδιαφέρον και ίσως πεθύμησα τους KAT-TUN που ούτε dramas ούτε singles κάνουν τελευταία, κοινώς ούτε φωνή ούτε ακρόαση!

#596 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 17 October 2008 - 23:56

Επιτελους τελιωσα το Puzzle..omfg,οτιναναι :hahaha::hahaha: πολυ crack για mystery series! XDD
but it was good to see Yamamoto Yusuke and Kimura Ryo again~ |DD next time is gonna be in the HanaKimi SP :33

and of course yesterday it was the birthday of Nino's mother XDD Ryusei no Kizuna day~ και μολις τελιωσα το πρωτο epi!
Πρωτα απ'ολα μου εκανε εντυπωση οτι παραδοξως ηταν πιο αστειο απ'οτι θα περιμενε κανεις!Και για πρωτο episode αλλα και γενικα..
ビックリした! :o
Spoiler:

Eλπιζω να το πανε ετσι,so to balance out the heavy stuff with the funny stuff~ |DD
Anyhow,the heavy stuff were sad as expected. :P
Spoiler:

ah..and..
Posted Image
<3
more megane!Nino in this series plz :ppp

btw...where are my subs for Bloody Mondaaaaaay?? :cry5:

Edited by yami, 18 October 2008 - 01:34.

#597 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 18 October 2008 - 00:35

Bloody monday έχει πολύ αγωνία! boku ga suki!:burningbe3:

αλλά πιο suki προς το παρόν το Maou!

Κατ' αρχήν μου άρεσε το opening theme και κάτι μου θύμιζαν οι bishounen-φωνούλες! (οι Arashi είναι παντού ή μου φαίνεται;)
Επιπλέον τι ματιά έχει ο Leader? Δεν περίμενα να δω τόσο καλό ηθοποιό απ' το Johnny's entertainment! Νόμιζα ότι ειδικευόταν αποκλειστικά στα bishounen! Ο τύπος αλλάζει έκφραση απ' το ένα λεπτό στο άλλο, και από άγγελος γίνεται ξαφνικά διάβολος! Εξαιρετική ερμηνεία!

Επίσης τον Toma είχα να τον δώ απ το hana kimi και τρόμαξα να τον γνωρίσω! Αν δεν ούρλιαζε OI! τόσο χαρακτηριστικά, θα έλεγα ότι ήταν ο δίδιυμος αδελφός του!:hahaha:

Το θέμα με το παρόν thread είναι ότι γίναμε πολλοί και στριμωχνόμαστε-επαναλαμβανόμαστε και δε συγχρονιζόμαστε (λογικά και τα τρία). Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος καλός αντμινιστρέτορας, να μας φτιάξει μια j-dramas παιδική χαρά να απλωθούμε!:bath:

#598 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 18 October 2008 - 01:56

Κατ' αρχήν μου άρεσε το opening theme και κάτι μου θύμιζαν οι bishounen-φωνούλες! (οι Arashi είναι παντού ή μου φαίνεται)

Επιπλέον τι ματιά έχει ο Leader?

Το θέμα με το παρόν thread είναι ότι γίναμε πολλοί και στριμωχνόμαστε-επαναλαμβανόμαστε και δε συγχρονιζόμαστε (λογικά και τα τρία). Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιος καλός αντμινιστρέτορας, να μας φτιάξει μια j-dramas παιδική χαρά να απλωθούμε!:bath:

yes,they're everywhere this year!! :wooi2:

sorry...couldn't help myself after reading this :hahaha:
Spoiler:

riidaa ftw~ |DD

oh my,I concure! :x Jdramas need their own subforum πια...ενα μονο τοπικ δε φτανει :x

#599 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 18 October 2008 - 02:48

Hmm μόλις τελέιωσα το Hana kimi το πήγα μονορούφι >.< και θα περιμένω και εγώ το SP με subs για να δώ τι διαολο έγινε με τον πηδηχτούλι και την κοπέλα :P .
Tώρα είμαι σε μεγάλο δίλημμα τι να πρωτοδώ απο αυτά που έχω,
Orange days,Kimi wa petto,Sekai no Chuushin de,Byakuyakou,Hana yori dango,Last friends,Maou,Midnight rain,Musashi,Stand up,Trick3(μόνο αυτό είχε seeders και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν έχω δεί τις προηγούμενες),Koizora(δεν το βλέπω γιατί ακόμα δεν βγήκανε οι subs για τα 2 τελευταία επεισόδια),Pride(θέλει ακόμα 800mb).
ΑΑαααα μέ πόνεσε το κεφάλι μου .... αποφάσεις, αποφάσεις damn why is it so hard :P .
Heeeeeeeeeeeelppppppp .

#600 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 posts

Posted 18 October 2008 - 02:52

@a2a έχω δεί παρα πολλές Ιαπωνικές ταινίες που είναι πραγματικά διαμάντια,αλλά πρεπει να ομολογήσω ότι τα τελευταία περίπου 8 χρόνια ο Κορεάτικος κινηματογράφος βγάζει πιο πολλές καλές ταινίες απο τον Ιαπωνικό,είναι λές και πεσανε σε λήθαργο οι Ιάπωνες και πήρανε τα ηνία στην Κορέα.