σας είπα πόσο μου άρεσε το Yukan Club?
πες μου οτι σου αρεσε και το acting του Akanishi (εκανε το Miroku, τον τυπα με το γλυφιτζουρι, τη μηχανη και το σκυλο) να το ζησω και αυτο στη ζωη μου... οΟ
Επίσης, πρώτο επισόδειο DragonZakura. Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά ο μεσήλικος πρωταγωνιστής pwnάρει τον Pi ΑΝΕΤΑ! Πώς λέγεται; Έχω μια προτίμηση στους ώριμους άντρες, παρά στα πιπίνια, gomen...
imho, τα φουξια extensions του Koike Teppei >>> all στο Dragon Zakura XD
Δυστυχώς ή ευτυχώς τα drama δεν είναι τοσο διαδεδομένα ώστε καθε λίγο και λιγάκι να πεφτεις πανω σε direct links. Στην ουσια η πλειοψηφία υπαρχει μόνο σε torrents με 5-6 seeds το πολύ και πιανουν ταχυτητες κάτω απο 30 σχεδον πάντα. Αυτο τελικά εχει πολλή πλακα!
εξαρταται απο που κατεβαζεις θα ελεγα... εγω απ οταν ξεκινησα τα dramas εχω παντρευτει το megaupload...

Ξεθαψα τις προαλλες απ τα τρισβαθα του hdd μου το My Boss, My Hero και με φρικη συνειδητοποιησα οτι δεν το ειχα δει!!

μεγιστο λαθος!!!! μετα απ αυτο, μπορω ευθεως να δηλωσω: Nagase Tomoya inochi!!!
οσα dramas του εχω δει so far μου αρεσαν παρα πολυ ολα!!
Mukodono: check
Yanpapa: check!
My Boss My Hero: DOUBLE check!!
νομιζω μπηκε ανετα στο top10 μου!
και αν ειναι δυνατον ο Koki γιακουζαρέος!!!!! LOL!!!

στο ιδιο κλιμα βλεπω τωρα και Yasuko to Kenji...
αλλη uber σειρα απο κει! το καταδιασκεδαζω απιστευτα!!

:congrats:
ο Ohkura ειναι surprisingly αρκετα καλος ως ο "ouji-san" της υποθεσης!

και απλα RESPECT στον Matsuoka Masahiro που τα σπαει ολα ως καταπιεστικος αδερφος/πρωην biker/νυν shojo mangaka!! XDDDDDD
και μιας και εχω που εχω μια τρελη αδυναμια σε stories με delinquents/yakuza/yankees/"ladies"/gangs υπαρχει τιποτα αλλο καλο σ αυτο το κλιμα sensei???