Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#541 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 07 October 2008 - 21:57

Δεν ξερω για εσας,αλλα βρηκα το επομενο Ντοραμα που θα βλεπω ΧΡ (αναμεσα στα αλλα που εχω ηδη κατεβασει,και βλεπω σιγα-σιγα).

2 σε 1. Και νεο Single from Hikki-chan, και dorama που το συνοδευει...Ετσι ειδα και το Last Friends και με εβαλε στον κοσμο των Dorama XD

Και το καλύτερο: Η σεναριογράφος του Innocent Love ήταν η σεναριογράφος του Last Friends! Έχω μεγάλες προσδοκίες γι αυτό.

Right now I'm downloading Tokyo Friends Park II with the Ryuusei no Kizuna cast. Τεράστιο είναι! Αλλά αυτή η εκπομπή μου αρέσει πολύ! Πριν λίγο είδα το επεισόδιο με το καστ του ROOKIES. Ελπίζω να έχουν και ένα με το καστ του Bloody Monday! C' mon TBS!

#542 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 07 October 2008 - 22:38

Το τελευταίο drama που είδα είναι το gto. Πραγματικά με εξέπληξε το γεγονός ότι ήταν πολύ καλό adaptation της original ιστορίας. Βεβαια το anime ήταν καλύτερο, αλλα το drama έχει άλλες χαρες που αναπληρώνουν το κενό!:wooi2:
Πχ το ότι ο onizuka ειναι a real hottie και έχει και chibi shun oguri! Οχου το, τι γλυκούλι που είναι!:kawaii: Αν και ο ρολος του noboru που είναι κάτι σαν light shinji στο manga μου ήταν λιγο αντιπαθητικός, με το shun έχει γίνει ο αγαπημένος μου!(αφου κάθε φορά που τον βλέπω μου φτιάχνει τη διάθεση) Είδικα το να τον δω να κλαψουρίζει σαν puppy is a first(γιατι τωρα πια έχει ιδιαιτερα χοντρη φωνή). Και μου αρέσει επισης πάρα πολυ αυτός που παίζει τον kikuchi! Είχε κάνει τελευταία και αποπειρα αυτοκτονίας ο καημένος, αλλα λέει ότι το ξεπέρασε. Σιγουρα θα ψαξω να βρω ό,τι έχει παίξει!

Το Last friends είναι το επόμενο στο πρόγραμμά μου! Αν και φαίνεται λίγο βαρυ(ευχομαι να έχω διαθεση να το αντέξω)

#543 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 08 October 2008 - 13:54

Και το καλύτερο: Η σεναριογράφος του Innocent Love ήταν η σεναριογράφος του Last Friends! Έχω μεγάλες προσδοκίες γι αυτό.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! Το Last Friends (σαν το πρωτο dorama που ειδα) μαρεσε παρα πολυ (+οτι ειχε και αυτο τραγουδι απο Utada Hikaru :wooi2:) οποτε πιστευω οτι και το Innocent Love θα μαρεσει επισης! Δεν εχω φτασει ακομα στο να ψαχνω σεναριογραφους κλπ, αλλα οκ ΧΡ

Σημερα ειπα να συνεχισω το Hana Yori Dango ~Returns~ :tensai: Συνεχιζει να μαρεσει οσο και η πρωτη σειρα!

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#544 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 08 October 2008 - 22:45

Oh My God!!! Βλέπω το Byakuyakou και έχω πάθει την πλάκα μου! Ίσως η πιο αγωνιώδης σειρά που έχω δει ποτέ μου!
Αν το σύγκρινα με άλλες σειρές θα έλεγα ότι μοιάζει με το Maou και το Last Friends αλλά 100 φορές πιο αγωνιώδες! Είδα τώρα 2 επεισόδεια μαζί και θέλω να δω και άλλα, όμως κρατιέμαι (πολύ δύσκολα το ομολογώ)! Αν συνεχίσει μέχρι το τέλος έτσι θα γίνει σίγουρα η Νο1 αγαπημένη μου σειρά! Ααααα! Θα σκάσω! :cry5::cry5::cry5:
Λοιπόν αποφάσισα να αγοράσω και να διαβάσω και το βιβλίο! Sasuga Higashino Keigo-sensei! Περιμένω και το Ryuusei no Kizuna να είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο!

#545 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 09 October 2008 - 08:44

μοιάζει με το Maou και το Last Friends αλλά 100 φορές πιο αγωνιώδες!

Γιατί αυτό μου ακούγεται σαν βασανιστήριο; Εμένα ήδη με πιάνει η καρδιά μου με το Last Friends. (Έχω ακόμα 2 επεισόδια να δω)
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#546 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 October 2008 - 10:52

λοιπόν να κάτι που ήθελα να ποστάρω εδώ και καιρό.
τι να πω το παιδί πρέπει να με πάρει τηλέφωνο το λέει και μόνος του.

λοιπόν... εγώ κάικα με :

Gokusen 2
Kimi Wa Peto

Nana & Nana 2 (πολύ ταναπουκι αυτή η Hachiko)
Στο νάνα 2 ξενέρωσα με την αλλαγή τον ηθοποιών αφάνταστα....
η αλήθεια είναι ότι περήμενα κάτι άλλο.. αν και αυτό δεν με χάλασε...
λέω να αρχίσω το anime.

Death Note 1 & 2
εντάξει καλύτερο το τέλος εδώ απο ότι στην σειρά.

είδα το dorama του anime που έψαχνα τόσο καιρό...
Ace o nerae
προτιμώ το anime, αλλά και η σειρά ήταν αρκετά καλή
με ένα παράπονο για το special episode ....
στο τελευταίο επεισόδιο όλοι ειναι μικροί και γλυκοί
ενώ στο special επεισόδιο όλοι ειναι πιο μεγάλοι
και η πρωταγωνίστρια πιο γυναίκα... δηλαδή τι περιμένανε?
να μη καταλάβουμε ότι η πρωταγωνίστρια έχει βυζιά στο special
ενώ στη σειρά είναι πιο άστηθη και απο άνδρα.

σήμερα τελειώνω το Sapuri... και θα κόψω καμια φλέβα...

το Pricess Princess το είδατε?/
προτείνω εναλακτικό τίτλο... Ναι! Μπορείς να γίνεις και πιο Gay.

τελικά το καλύτερο κόλπο για να αρχίσει κάποιος να βλέπει ένα anime είναι να βλέπει πρώτα
την τηλεοπτική σειρά...

σας είπα πόσο μου άρεσε το Yukan Club?

άντε να βάλω και εγώ νετ να δω το last friends

Attached Files

#547 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 October 2008 - 10:56

Είδα χτες τα 3 πρώτα επεισόδια του Stand Up! Έχω μπει νοσοκομείο, γιατί πάει το νεφρό μου, τό'χασα!:hahaha: Ακόμα το θυμάμαι και γελάω...! Ναι, ΑΥΤΟ ήθελα μετά το Kurosagi! Τρία ζήτω!:8):

Επίσης, πρώτο επισόδειο DragonZakura. Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά ο μεσήλικος πρωταγωνιστής pwnάρει τον Pi ΑΝΕΤΑ! Πώς λέγεται; Έχω μια προτίμηση στους ώριμους άντρες, παρά στα πιπίνια, gomen...

Και αφού τελειώσω αυτά, θα ορμήξω στο Last Friends. Προβλέπεται ωραία J-Dorama περίοδος για μένα!:congrats:

Edited by Teachan, 09 October 2008 - 11:02.

Posted Image

#548 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 09 October 2008 - 11:27

Τελικα δεν είδα ακόμη το Last friends. Με επιασε μια shun-mania και ήθελα και κάτι light και έτσι τώρα βλεπω το stand up. Και έχει και yamapi μαζί, τι αλλο να ζητησω! :wooi2:

Πάντως με φρίκη διαπίστωσα ότι τελικα το γρήγορο internet is too boring. Θυμαστε εκείνη τη διαφήμιση που έλεγε οτι το αργο νετ έχει περισσότερη αγωνία και ενδιαφέρον? Τώρα πια πιστευω οτι είχε απολυτο δίκιο! :hahaha: Δυστυχώς ή ευτυχώς τα drama δεν είναι τοσο διαδεδομένα ώστε καθε λίγο και λιγάκι να πεφτεις πανω σε direct links. Στην ουσια η πλειοψηφία υπαρχει μόνο σε torrents με 5-6 seeds το πολύ και πιανουν ταχυτητες κάτω απο 30 σχεδον πάντα. Αυτο τελικά εχει πολλή πλακα!
Οταν κατεβάζεις κάτι direct με ταχυτητα 800-1000 τελικά χάνει τη μαγεία του. Οταν όμως βάζεις κάτι όλη τη νυχτα και τελικά έχει παει μόνο 10%, τότε οταν κατεβαίνει oλόκληρο είσαι περήφανος μιας και νιώθεις ότι έχεις κάτι σχετικά πιο σπανιο. :hahaha:

#549 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 09 October 2008 - 14:07

τελείωσα το kamisama,mou sukoshi dake.εκτός ότι ερωτεύτηκα τον Takeshi Kaneshiro έριξα πολύ κλάμα στο τελος.ειχα να κλάψω έτσι από τότε που είδα το Yuuki.

#550 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 October 2008 - 15:23

Επίσης, πρώτο επισόδειο DragonZakura. Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά ο μεσήλικος πρωταγωνιστής pwnάρει τον Pi ΑΝΕΤΑ! Πώς λέγεται; Έχω μια προτίμηση στους ώριμους άντρες, παρά στα πιπίνια, gomen...

Λες για τον Abe Hiroshi! Ναι είναι θεός και είναι από τους αγαπημένους μου βετεράνους ηθοποιούς μαζί με τους Oda Yuji, Sakaguchi Kenji και Sasaki Kuranosuke! Σου προτείνω να δεις τα Trick και Kekkon Dekinai Otoko όπου δίνει ρέστα και με το παραπάνω. Και το At Home Dad!
Εν τω μεταξύ συνεχίζω να ανανεώνω τη λίστα με 1-2 dramas τη μέρα. Θα προσθέσω λίγο αργότερα!
Πολύ χαίρομαι που άρχισαν να διαδίδονται σιγά σιγά τα j-dramas. Είναι πολύ πιο εθιστικά από τα άνιμε τελικά!

#551 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 October 2008 - 15:29

Λες για τον Abe Hiroshi! Ναι είναι θεός και είναι από τους αγαπημένους μου βετεράνους ηθοποιούς μαζί με τους Oda Yuji, Sakaguchi Kenji και Sasaki Kuranosuke! Σου προτείνω να δεις τα Trick και Kekkon Dekinai Otoko όπου δίνει ρέστα και με το παραπάνω. Και το At Home Dad!

Arigatouuu! :wooi2: Και συγγνώμη εάν σας πρόσβαλλα τον Pi, δεν είχα τέτοιο σκοπό!:oo:

Πολύ χαίρομαι που άρχισαν να διαδίδονται σιγά σιγά τα j-dramas. Είναι πολύ πιο εθιστικά από τα άνιμε τελικά!

x100000000000000

SO true! :nod2:

Posted Image

#552 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 09 October 2008 - 15:48

σας είπα πόσο μου άρεσε το Yukan Club?

πες μου οτι σου αρεσε και το acting του Akanishi (εκανε το Miroku, τον τυπα με το γλυφιτζουρι, τη μηχανη και το σκυλο) να το ζησω και αυτο στη ζωη μου... οΟ

imho, τα φουξια extensions του Koike Teppei >>> all στο Dragon Zakura XD

Δυστυχώς ή ευτυχώς τα drama δεν είναι τοσο διαδεδομένα ώστε καθε λίγο και λιγάκι να πεφτεις πανω σε direct links. Στην ουσια η πλειοψηφία υπαρχει μόνο σε torrents με 5-6 seeds το πολύ και πιανουν ταχυτητες κάτω απο 30 σχεδον πάντα. Αυτο τελικά εχει πολλή πλακα!

εξαρταται απο που κατεβαζεις θα ελεγα... εγω απ οταν ξεκινησα τα dramas εχω παντρευτει το megaupload... :deadga6:

Ξεθαψα τις προαλλες απ τα τρισβαθα του hdd μου το My Boss, My Hero και με φρικη συνειδητοποιησα οτι δεν το ειχα δει!!:oo:
μεγιστο λαθος!!!! μετα απ αυτο, μπορω ευθεως να δηλωσω: Nagase Tomoya inochi!!!
οσα dramas του εχω δει so far μου αρεσαν παρα πολυ ολα!!
Mukodono: check
Yanpapa: check!
My Boss My Hero: DOUBLE check!!

νομιζω μπηκε ανετα στο top10 μου!
και αν ειναι δυνατον ο Koki γιακουζαρέος!!!!! LOL!!!:hahaha:

στο ιδιο κλιμα βλεπω τωρα και Yasuko to Kenji...
αλλη uber σειρα απο κει! το καταδιασκεδαζω απιστευτα!!:congrats::congrats:
ο Ohkura ειναι surprisingly αρκετα καλος ως ο "ouji-san" της υποθεσης! :P
και απλα RESPECT στον Matsuoka Masahiro που τα σπαει ολα ως καταπιεστικος αδερφος/πρωην biker/νυν shojo mangaka!! XDDDDDD

και μιας και εχω που εχω μια τρελη αδυναμια σε stories με delinquents/yakuza/yankees/"ladies"/gangs υπαρχει τιποτα αλλο καλο σ αυτο το κλιμα sensei??? :blingeye2:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#553 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 October 2008 - 15:53

Arigatouuu! :wooi2: Και συγγνώμη εάν σας πρόσβαλλα τον Pi, δεν είχα τέτοιο σκοπό!:oo:

΄
Ναι καλά! Όσο και αν λατρεύουμε τον Pi, στο Dragonzakura την παράσταση την έκλεβε ο Abe Hiroshi! Τελεία και παύλα! Και οι ροζ ανταύγιες του Teppei! Aaah! Natsukashii! Πόσα χρόνια πριν το είδα αυτό; :Ρ

και μιας και εχω που εχω μια τρελη αδυναμια σε stories με delinquents/yakuza/yankees/"ladies"/gangs υπαρχει τιποτα αλλο καλο σ αυτο το κλιμα sensei??? :blingeye2:

Tiger & Dragon! Από Kankuro Kudo με Nagase Tomoya (ως γιάκουζα - storyteller) και Okada Junichi. Από τις καλύτερες σειρές EVER μαζί Kisarazu Cat's Eye, Ikebukuro West Gate Park! Και επίσης: Gal Circle (para para girl gang), ROOKIES (deliquent baseball team) και με hosts αν θες επειδή κινούνται στον κόσμο της νύχτας: YAOH και Jotei.
Επίσης το Byakuyakou που θα φωνάζω όπου σταθώ και όπου βρεθώ ότι είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ γιατί οι πρωταγωνιστές μπλέκουν με τον υπόσκοσμο!

Edited by a2a, 09 October 2008 - 16:02.

#554 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 09 October 2008 - 16:12

Ρε δειτε Last Friends!! Οσοι/οσες νομιζατε οτι η πρωταγωνιστρια στο Liar Game ειναι ηλιθια μολις το δειτε θα αλλαξετε γνωμη...Βασικα η Μιτσίρου ηταν πραγματικά Prisoner of Love XD..Τεσπα, a2a μολις με επεισες να ψαξω το Byakuyakou :Ρ Θελω να εχει αγωνια αυτο που βλεπω (ελπιζω να εχει κ τιποτα αλλο καλο μεσα :nbleed:)

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#555 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 09 October 2008 - 16:19

Θελω να εχει αγωνια αυτο που βλεπω (ελπιζω να εχει κ τιποτα αλλο καλο μεσα :nbleed:)

Ayase Haruka XDDD
Seriously ήταν η πρώτη φορά που μόλις τελειώνει ένα επεισόδιο με πιάνει η καρδιά μου τόσο πολύ και θέλω να δω καπάκι το επόμενο. Το πάθαινα και με το Last Friends αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό! I'm officialy addicted! And sure as hell I'll buy the book!