Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde J-Dorama thread.

• This topic is locked This topic is locked
877 replies to this topic

#226 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 11 May 2008 - 00:30

Oooops hachix山P sorry:hahaha:! Νόμιζα στο τελευταίο σου post μιλούσες για κάποια άλλη σειρά που βασίζεται σε manga μιας και δεν ανέφερες ξανά τον τίτλο "Proposal Daisakusen".Κατά τα άλλα ναι,τα περισσότερα στο D-Addicts υπάρχουν.Κάτι άσχετο.Πως προφέρεται το nickname σου:fromabove:;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#227 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 May 2008 - 01:14

^hachixyamapi i think... :P

soo.... ran across this pic today and i think i have to share it!
i post it here cause it's more dorama than idols...

Spoiler: major lulz

δεν ξερω για σας εγω παντως ελιωσα στο γελιο!:hahaha:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#228 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 May 2008 - 02:54

soo.... ran across this pic today and i think i have to share it!
i post it here cause it's more dorama than idols...

Spoiler: major lulz

δεν ξερω για σας εγω παντως ελιωσα στο γελιο!:hahaha:

:hahaha::hahaha::hahaha: LOL!
Shun!Nakatsu and Toma!Sano? XDDDDD
LMAO XDDDDDD

#229 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 11 May 2008 - 13:47

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ειναι τελειο!χαχαχαχαχα!
ναι ναι!hachi x yamapi ειναι!δυσκολο αμα δεν ξερεις το kanji!>.<
αλλοι το εχουν βαλει ως W!:hihi2:
τεσπα! Hachi x Yamapi ειναι!
Και ναι!ολα σχεδον d-addicts βρισκονται και sars-fansubs!καλη επιτυχια αγαπητε cassiel!^^
Posted Image

#230 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 May 2008 - 06:06

ναι ναι!hachi x yamapi ειναι!δυσκολο αμα δεν ξερεις το kanji!>.<

ή αν δεν ξερεις τον yamapi να "σου μαθει" το kanji! XDD

soo....
i am most happy to say that i finally found "Crows -Zero-" with english subs! <insert celebration tune here>
Posted Image
and actually i think it more or less ownz! \m/
it's kinda like Gokusen but without the teacher thing, more delinquents (both in quality and quantity), and generally more "are u talking to me u punk??" kind of gutsy attitude.. :P
i enjoyed this movie unbelievably much! if you liked Gokusen αλλα πιστευετε οτι θα μπορουσε να κανει με λιγο περισσοτερο καυγα και "βρωμοξυλο" (XD) this movie is for you! especially the final showdown between Genji and Serizawa takes place just like it should! rain, mud and "get ya homies over here to see who's king"! :hahaha:
ειδικη μνεια στον Oguri Shun (βεβαιως, βεβαιως!)
being "the prince" and "the punk" with the same ease is not something just anyone can do now, is it??:wooi2::wooi2:
also, Shun's girl is Kuroki Meisa (a.k.a. Sister Angela in "One Pound Gospel") -she also sings in the movie- and one of the guys there, Tokio, is played by Kiritani Kenta who participated as well in One Pound Gospel as the Japanese boxing champion at the last episodes..
η συγκεκριμενη ταινια θα μπορουσε ανετα να ηταν αμερικανικη (ghettos and the like) αλλα imho ειναι πολυ καλυτερη απο οτιδηποτε τετοιο μπορει να θυμισει -το λεει ανθρωπος που εκνευριζεται απεριοριστα με τις "αμερικανιες"...

τελος, ονομαζεται (episode)Zero γιατι ειναι λεει το prequel, κοινως μαλλον θα βγουνε κι αλλα...
i most certainly look forward to that!!:drink:
give us moar!!!!

Spoiler:

Edited by LucyBR, 12 May 2008 - 15:23.
typo

Posted Image

#231 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 12 May 2008 - 09:08

Κινδυνεύοντας να λιθοβοληθώ λόγο των ακόλουθων ερωτήσεων λέω να τις κάνω παρόλα αυτά:fromabove:,προσευχόμενος να με λυπηθείτε:wooi2:.Ποιοι είναι οι "hachi" και "yamapi" και ποιο είναι το αστείο στην εικόνα που πόσταρε η LucyBR:oo:.Είμαι έτοιμος να τ'ακούσω:stubborn:.Όποιος δεν κατάλαβε, ναι είμαι ολίγον άσχετος με τα dramas καθώς, αν και έχω λιώσει στο κατέβασμα αυτών, δεν έχω δει ακόμα...κανένα:emptyonexg1:.Έλλειψη χρόνου κ.τ.λ..
Επίσης LucyBR,έπρεπε να με ρωτήσεις:ureshii:.Το Crows Zero το είχα ψάξει και βρει πριν μερικές μέρες με αγγλικούς υπότιτλους αν δεν κάνω λάθος.Δεν πρόλαβα να το κατεβάσω για να το επιβεβαιώσω αλλά λογικά έχει υπότιτλους όπως αναφέρθηκε εκεί που το βρήκα.Αν κανείς γενικά ψάχνει κάτι απ'όσα ανέφερα και δεν το βρίσκει ας μου το πει σε περίπτωση που το έχω ήδη βρει για να του δώσω link:thatsit:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#232 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 12 May 2008 - 13:35

Ποιοι είναι οι "hachi" και "yamapi"

hachi is probably her screen/nickname...YamaP is well...Yamashita Tomohisa :P
Yamashita Tomohisa - DramaWiki

ποιο είναι το αστείο στην εικόνα που πόσταρε η LucyBR:oo:.Είμαι έτοιμος να τ'ακούσω:stubborn:

αν δεις το Hanazakari no Kimitachi e θα καταλαβεις που ειναι το αστειο!:hahaha:

yosha~ κατεβασα κι εγω το Crows Zero...τωρα πρεπει να βρω χρονο να το δω :33

Shun's girl is Kuroki Meisa

ακομα δεν μπορω να τη συνηθισω αυτην χωρις τα sister clothes,going all ''Kousaku-san'' XDDDD

#233 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 May 2008 - 17:49

Κινδυνεύοντας να λιθοβοληθώ λόγο των ακόλουθων ερωτήσεων λέω να τις κάνω παρόλα αυτά:fromabove:,προσευχόμενος να με λυπηθείτε:wooi2:.
Επίσης LucyBR,έπρεπε να με ρωτήσεις:ureshii:.Το Crows Zero το είχα ψάξει και βρει πριν μερικές μέρες με αγγλικούς υπότιτλους αν δεν κάνω λάθος.Δεν πρόλαβα να το κατεβάσω για να το επιβεβαιώσω αλλά λογικά έχει υπότιτλους όπως αναφέρθηκε εκεί που το βρήκα.Αν κανείς γενικά ψάχνει κάτι απ'όσα ανέφερα και δεν το βρίσκει ας μου το πει σε περίπτωση που το έχω ήδη βρει για να του δώσω link:thatsit:.

lol! chill people, we don't bite... ^^
Spoiler:

να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα να σε ρωτησω, αλλα λιγο μετα i found it by myself (lj communities are even greater than i thought! =W=) so there was no reason to bother you.. thanx a lot παντως προκαταβολικα και αμα θελω κατι που το εχεις βρει i'll pm you! :congrats:

yosha~ κατεβασα κι εγω το Crows Zero...τωρα πρεπει να βρω χρονο να το δω :33

ακομα δεν μπορω να τη συνηθισω αυτην χωρις τα sister clothes,going all ''Kousaku-san'' XDDDD

oh lovely! X33 delinquent Shun is definitely worth the watch! :wooi2:

yeah, i know what you mean.. αν και της πανε τα κανονικα ρουχα and all that jazz, i still view her as an "ex-nun".. :pp
she was too good as Sister Angela i suppose...XD

και μιας και το θιξαμε το ζητημα, αν εχει κανεις link για το kdrama "My Girl" (εστω και σε torrent :sigh2:) with english subs ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα pm, αν δεν του ειναι δυσκολο... :wis:

also, i found the play "Caligula" (yes Oguri Shun's lj community is <3333) αλλα as expected, it's raw.. :/
πηρε το ματι κανενος τιποτα subs γι αυτο, ή να παω να ξεθαψω το original script του Camus απ την βιβλιοθηκη μου και να διαβαζω ταυτοχρονα???:emptyonexg1:

Posted Image

#234 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 May 2008 - 17:59

Θα λιθοβολήσω αυτους/ες απο το γκρουπ Kioku...Δεν φτάνει που εκαναν διακοπές για την Golden Week,αργουν κ τα επομενα 2 επεισοδια για το Last Friends...Με εχει φαει η αγωνία να δω τι θα γίνει... Δεν περίμενα να μαρεσε τοσο μια ιαπωνική live action σειρά..Im doomed...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#235 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 May 2008 - 18:14

Θα λιθοβολήσω αυτους/ες απο το γκρουπ Kioku...Δεν φτάνει που εκαναν διακοπές για την Golden Week,αργουν κ τα επομενα 2 επεισοδια για το Last Friends...Με εχει φαει η αγωνία να δω τι θα γίνει... Δεν περίμενα να μαρεσε τοσο μια ιαπωνική live action σειρά..Im doomed...

+5!
και οχι τιποτα αλλο συμφωνα με τα stats episode 4 is already finished!!
what are they waiting for?? να κανουν διπλο release?? μεχρι τοτε θα χουμε φαει τα νυχια μας!
c'mon people!!!! DD:

Posted Image

#236 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 12 May 2008 - 18:29

Kyaaaaaaaaaa!Ναι ναι!Κι εγω δεν αντεχω αλλο!Πωπω!Στην αγωνια μας εχουν!Την Golden Week μου μεσα!geeeeeeeez!

Και για να το ξεκαθαρισουμε!
hachi ειναι το nick που εχω!Yamapi ειναι o Yamashita Tomohisa!οπως με προλαβε η αγαπητη yami-chan:nod:
Ο Yamapi ειναι ο ωραιος τυπος στο avatar μου! :wooi2:

LucyBR απο που κατεβασες το Crows Zero???Το ψαχνω εδω και λιγο καιρο και δεν μπορω να το βρω!Μονο με κατι κινεζικους υποτιτλους και φυσικα δεν το κατεβασα!Μπορεις να μου πεις site ή να δωσεις καποιο link για να το κατεβασω?Onegaishimasu :nod2:
Posted Image

#237 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 12 May 2008 - 18:30

+5!
και οχι τιποτα αλλο συμφωνα με τα stats episode 4 is already finished!!
what are they waiting for?? να κανουν διπλο release?? μεχρι τοτε θα χουμε φαει τα νυχια μας!
c'mon people!!!! DD:

Ποια νυχια? Δεν υπαρχουν πια...Εχω αρχισει να τρωω τα δαχτυλα μου...:fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#238 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 May 2008 - 18:40

LucyBR απο που κατεβασες το Crows Zero???Το ψαχνω εδω και λιγο καιρο και δεν μπορω να το βρω!Μονο με κατι κινεζικους υποτιτλους και φυσικα δεν το κατεβασα!Μπορεις να μου πεις site ή να δωσεις καποιο link για να το κατεβασω?Onegaishimasu :nod2:

sure! ^^
all hail mighty lj and its users! :nod:
the usual thing... mediafire links, hj split, enjoy!!:wis:
also piece of advice: οταν φτασεις στο part7 μην απογοητευτεις! για καποιο λογο μου εβγαλε την πιστη να κατεβει αλλα στο τελος κατεβηκε! don't give up αμα σου κανει νερα! ^^
αν παλι δε σου κανει με τιποτα τη χαρη, στα comments εχει link με το 7 reuploaded!

Ποια νυχια? Δεν υπαρχουν πια...Εχω αρχισει να τρωω τα δαχτυλα μου...:fromabove:

πες το ψεμματα... T_T
and btw...
Spoiler:

Posted Image

#239 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 13 May 2008 - 01:06

πες το ψεμματα... T_T
and btw...

Spoiler:

Spoiler:
? βασικα κανει φως φαναρι...αλλα ηθελα κατι πιο δραματικο :hahaha:

BTW το επεισοδιο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειναι ετοιμο για download.Στο σαϊτ τους εχει κ direct download (ναι για σενα το λεω yami-chan :3) με ενα register...Αϊντε να δουμε τι θα γινει...

Posted Image

#240 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 13 May 2008 - 01:13

^can't see any direct downloads :P
i'll be downloading from the torrent sometime later today :3

on the meantime,Rookies 2 is out as well~
i'll go for that for the time being XD