Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Darker Than Black

• Please log in to reply
172 replies to this topic

#151 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2010 - 03:54

Εγώ μόλις τελείωσα και την δεύτερη season και εχω να πω οτι με μπέρδεψε πάρα πολύ. Μου άρεσε καλύτερα η πρώτη και η έλλειψη κάποιον κύριων χαρακτήρων (ή και η ανάπτυξή τους) δεν ήταν και ότι καλύτερο και στις δύο.

Τώρα δεν ξέρω αν η πλοκή και τα τελειώματα ήταν απολυτα ξεκάθαρα ή αν υπήρχαν κενά αλλά εγώ έχω ένα κάρο ερωτήσεις, και για την πρώτη, αλλά στη δεύτερη έγινε χαμός!:confused:

#152 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 18:38

Βρήκα στο Tokyotosho ένα torrent που λέγεται Darker than Black-The black contractor-gaiden.Ξέρει κανείς τι είναι?Μήπως κάποια καινούργια επεισόδια?

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#153 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 19:00

Βρήκα στο Tokyotosho ένα torrent που λέγεται Darker than Black-The black contractor-gaiden.Ξέρει κανείς τι είναι?Μήπως κάποια καινούργια επεισόδια?

Είναι το OVA που ουσιαστικά διαδραματίζεται λίγο μετά την πρώτη σεζόν.

#154 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 19:37

Thank you:)

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#155 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2010 - 20:11

Season 1 >> Season 2. Σε όλους τους τομείς. Ψιλο-lame το τέλος αλλά αναμενόμενο ήταν.

#156 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2010 - 23:40

Μολις ειδα την 1η OVA... και μου αρεσε παρα πολυ... Aπο ο,τι φαινεται θα κινηθει σε πιο "ρεαλιστικο" επιπεδο απο τη σειρα (και οχι τοσο flu)

p.s.1. Ηχητικη επενδυση φοβερη
p.s.2. Περιμενω με αγωνια τη δευτερη OVA... η Yin θα φοράει chinese dress... *faints from nosebleed*

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 08 Φεβρουάριος 2010 - 23:52

Δημοσιευμένη  εικόνα

#157 CuttyFlam

CuttyFlam

Supeeeeeeeeeeeeer

• Members
  • 70 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2010 - 20:58

Πω η δεύτερη season είναι μάλλον ότι χειρώτερο έχω δει ποτέ σε Anime. Παντελώς ανούσια, αχρείαστη και βαρετή όσο δεν πάει. Μου ψιλοχάλασε και την εικόνα της 1ης :uhh:, που ομολογουμένως ήταν πολύ καλή.
Ace: You idiot, how could i leave my own brother and die? I promise. I'll never die. :nanana:

#158 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 11:47

Το ειδα αλλα το τελος δεν το καταλαβα....season 2....
Αnyway, τωρα μαλλον περιμενουμε και season 3.

:cry5:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 21:14

Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό το DTB και μπορώ να πω ότι το καταττάσω στα καλύτερα anime που έχω δει.. Και τώρα η απορία... Μου είπε ένας φίλος πως μόλις τελειώσω την season1 για να μπορέσω να καταλάβω την season2 πρέπει να δω τις 2 ταινίες... Αλλά βρίσκω μόνο 1 ova... :cry5: any help?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#160 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 21:31

Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό το DTB και μπορώ να πω ότι το καταττάσω στα καλύτερα anime που έχω δει.. Και τώρα η απορία... Μου είπε ένας φίλος πως μόλις τελειώσω την season1 για να μπορέσω να καταλάβω την season2 πρέπει να δω τις 2 ταινίες... Αλλά βρίσκω μόνο 1 ova... :cry5: any help?

Eγω δεν τις ειδα τις ταινιες ( αν υπαρχουν :S ) . Και μια χαρα το καταλαβα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#161 Libertad

Libertad

Lost...στον κόσμο μου..!!

• Members
  • 30 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 21:38

Μου φάνηκε κάπως αυτό που είπε γιατί σχεδόν ποτέ οι ταινίες δεν συνδέονται με τις σειρές αλλά είπα να ρωτήσω... Τhanks! :gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#162 Revan

Revan

*Don't be like me*

• Banned
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2010 - 21:59

Αnyway, τωρα μαλλον περιμενουμε και season 3.]

Δεν προκειται να κανουν 3η season

;_;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2011 - 04:13

Βασικα δεν υπαρχουν ταινιες, ειναι μοναχα 4 ovas τα οποια εχουν να κανουν με τον Hei/Yin που εχουν σκασει απο το Συνδικατο. Αλλα κατα τη γνωμη μου για να δεις και τα καταλαβεις (αλλα και να περιμενεις τι να δεις...) πρεπει να ξερεις ελαφρως το μυθο Izanagi/Izanami (που απο οτι ειδα υπαρχει υπερλεπτομερως μεσα στο forum) αλλα εκτος αυτου ειναι ενα τρομερο anime που κατα πασα πιθανοτητα θα υπαρξει και 3 season.
Δεν πιστευω να το σταματησουν απο τη στιγμη που δεν εχει δειξει ακριβως το τελος του. :roar: θελω κι αλλο Τ.Τ *snif*
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.

#164 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2011 - 18:44

τη δεύτερη σαιζόν δεν την είδες;

#165 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2011 - 23:09

εννοεις το ryusei no gemini? ναι και βεβαια την εχω δει...
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.