Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε ποιόν χαραχτηρα προσπαθείτε να μοιάσετε?
Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 09:29

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 14:20
εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζεται να ισοπεδώσουμε την προσωπικότητα μας και την ατομικότητα μας με αυτό τον τρόπο.Από την άλλη όμως τα όνειρα πάντα επιτρέπονται

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2008 - 14:43
Συμφωνω με ολα...άντες να πω και εγώ φιλικά την γνώμη μου...
εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζεται να ισοπεδώσουμε την προσωπικότητα μας και την ατομικότητα μας με αυτό τον τρόπο.Από την άλλη όμως τα όνειρα πάντα επιτρέπονταιΕγώ ας να πούμε πάντα ήθελα τα καταπληκτικά ρούχα της Yuuko (xxHolic) το τι φοράει η γυναίκα είναι απίστευτο, και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να αποχτήσω καμιά ενδυμασία της για συλλεκτικούς λόγους αλλά και για λόγους cosplay
Βtw hei is so cool(darkerTB)
Θα ηθελα να χα τις ικανοτητες του...
Και επισης θα ηθελα να ετρωγα τις υπερβολικες ποσοτητες φαγιου που τρωει χωρις να παχενω...ετσι οπως γινεται κ με αυτον δλδ.
Ας παω ομως για διαβασμα καλυτερα...ξεκαρφωμα
Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2008 - 08:19
Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:37
άντες να πω και εγώ φιλικά την γνώμη μου...
εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις.
Μεσα εισαι σ'ολα.respect..........
Τωρα βεβαια απο την αλλη δεν θα με χαλαγε καθολου να ημουν πχ ο Rin απο το Shuffle!!(Για ευνοητους λογους φυσικα

(domo,sora επαιξε edit..Always preview αλλη φορα)

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:49
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 01:31

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 02:00
Αλλα το topic ειναι σε ποιον χαρακτηρα θελουμε να μοιασουμε, το οποιο και θεωρω ανουσιο να μημηθει ο οποιοσδηποτε κατι το πλασματικο, το ψευτικο
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2008 - 02:09
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 17:37

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 17:39

Καταχωρήθηκε 14 Ιούνιος 2008 - 23:27
συμφωνώ απόλυτα...και εγώ αυτό πιστεύω..αλλά ποιος δεν έχει βάλει τον εαυτό του στην θέση ενός χαρακτήρα anime/manga έστω και μια φορά?άντες να πω και εγώ φιλικά την γνώμη μου...
εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζεται να ισοπεδώσουμε την προσωπικότητα μας και την ατομικότητα μας με αυτό τον τρόπο.Από την άλλη όμως τα όνειρα πάντα επιτρέπονταιΕγώ ας να πούμε πάντα ήθελα τα καταπληκτικά ρούχα της Yuuko (xxHolic) το τι φοράει η γυναίκα είναι απίστευτο, και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να αποχτήσω καμιά ενδυμασία της για συλλεκτικούς λόγους αλλά και για λόγους cosplay
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 21:30
ειναι ηλίθο το να πεις οτι προσπαθείς να μοιάξει ενα fiction χαρακτήρα, αλλά ακόμη πιο ηλίθιο ειναι να πεις οτι προσπαθείς να μοιάξεις σε κάποιον διάσημο.
Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2008 - 22:16
Για μένα απλά L --> Death Note.
[/URL]