Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Σε ποιόν χαραχτηρα προσπαθείτε να μοιάσετε?

• Please log in to reply
215 replies to this topic

#76 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 27 February 2008 - 09:29

Θα ηθελα να μοιασω στον L ή στον Light απο το Death Note, μακαρι να ημουνα τοσο εξυπνος οσο αυτοι!!:orly:

Posted ImagePosted Image

#77 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 27 February 2008 - 14:20

άντες να πω και εγώ φιλικά την γνώμη μου...
εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζεται να ισοπεδώσουμε την προσωπικότητα μας και την ατομικότητα μας με αυτό τον τρόπο.Από την άλλη όμως τα όνειρα πάντα επιτρέπονται :P Εγώ ας να πούμε πάντα ήθελα τα καταπληκτικά ρούχα της Yuuko (xxHolic) το τι φοράει η γυναίκα είναι απίστευτο, και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να αποχτήσω καμιά ενδυμασία της για συλλεκτικούς λόγους αλλά και για λόγους cosplay :wooi2:

rrmr.png

#78 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 27 February 2008 - 14:43

εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζεται να ισοπεδώσουμε την προσωπικότητα μας και την ατομικότητα μας με αυτό τον τρόπο.Από την άλλη όμως τα όνειρα πάντα επιτρέπονται :P Εγώ ας να πούμε πάντα ήθελα τα καταπληκτικά ρούχα της Yuuko (xxHolic) το τι φοράει η γυναίκα είναι απίστευτο, και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να αποχτήσω καμιά ενδυμασία της για συλλεκτικούς λόγους αλλά και για λόγους cosplay :wooi2:

Συμφωνω με ολα...
Βtw hei is so cool(darkerTB)
Θα ηθελα να χα τις ικανοτητες του...
Και επισης θα ηθελα να ετρωγα τις υπερβολικες ποσοτητες φαγιου που τρωει χωρις να παχενω...ετσι οπως γινεται κ με αυτον δλδ.
Ας παω ομως για διαβασμα καλυτερα...ξεκαρφωμα

#79 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 28 February 2008 - 08:19

ολα ειναι στο μυαλο αμα εσθανεσαι καποιος εισαι απλα xD

#80 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 02 March 2008 - 23:37

εγώ από άποψη χαραχτήρα δεν θέλω να μοιάσω σε κανέναν. Να πάρω κάποιο αξεσουάρ που ανήκει σε κάποιον αγαπημένο μου χαραχτήρα και να το φοράω ok (θα το φοράω και με περηφάνια μάλιστα) Να πετάω καμιά ατάκα του αγαπημένου μου char επειδή απλά μου αρέσει να την λέω ή επιδί το διασκεδάζω όταν την λέω ok και αυτό. Αλλά να κάνω προσπάθειες να αλλάξω τον χαρακτήρα μου ή να αλλάξω τελείως την εμφάνιση μου για να μοιάσω σε κάποιον συγκεκριμένο χαραχτήρα όχι αυτό δεν το κάνω (και που είστε εξαιρείται το Cosplay, αυτό άντε μια μέρα να κρατήσει.Δεν είναι μόνιμο και γίνετε για να περάσουμε καλά )Αλλά και πάλι μόνιμες αλλαγές στον εαυτό μου για το χατίρι ενός anime char δεν θα έκανα. Και Ναι Λατρεύω τα anime και τα manga,πωρώνομε άγρια πολλές φορές αλλά ο ευατός μου αρέσει έτσι όπως είναι.O χαραχτήρας μας διαμορφώνεται με τα χρόνια,δεν γίνετε να αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη επειδή έτσι είδαμε έναν cool τύπο και είπαμε να του μοιάσουμε. Οι άνθρωποι είναι ξεχωριστοί γιατί διαφέρουν αναμεταξύ τους.Και άλλο είναι να εντοπίσουμε ένα ελάττωμα μας και να αποφασίσουμε να το ελαττώσουμε σιγά σιγά Και άλλο να γίνουμε το πιστό αντίγραφο κάποιου άλλου από όλες τις απόψεις.

Μεσα εισαι σ'ολα.respect..........

Τωρα βεβαια απο την αλλη δεν θα με χαλαγε καθολου να ημουν πχ ο Rin απο το Shuffle!!(Για ευνοητους λογους φυσικα:nbleed:)

(domo,sora επαιξε edit..Always preview αλλη φορα)
Posted Image

#81 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 02 March 2008 - 23:49

Συμφωνω μ' ολα οσα ειπωθηκαν και σιγουρα (προσωπικη αποψη) δεν θα εκανα το λαθος να μοιασω σ' εναν ψευτικο χαρακτηρα. Ο χαρακτηρας του ανθρωπου πλαθεται συμφωνα με τις καταστασεις που βιωνει εντος και εκτος του σπιτιου του οποτε πιστευω πως ειναι αδυνατο καποιος/α να μοιασει σ' εναν χαρακτηρα, ειναι αδυνατο κατ' εμε. Να υιοθετησουμε στοιχεια ενος ηρωα το δεχομαι αλλα να μοιασουμε αδυνατο.

#82 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 03 March 2008 - 00:07

Μεσα εισαι σ'ολα.respect..........

Τωρα βεβαια απο την αλλη δεν θα με χαλαγε καθολου να ημουν πχ ο Rin απο το Shuffle!!(Για ευνοητους λογους φυσικα:nbleed:)

ναι..μονο που το ποστ στο quote το εκανε αλλος...μην της κλεβω το rep..

#83 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 03 March 2008 - 01:31

δλδ αμα σου δινοταν μια ευκερια να διαλεξεις καποιον/καποια θα ελεγες: θελω να ειμαι ο ευατος μου ? :P

#84 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 03 March 2008 - 02:00

Αν αναφερεσε σε μενα τοτε το topic πρεπει να μετονομαστει και να λεγετε "Ποιος ηρωας-χαρακτηρας θα θελατε να ησασταν".
Αλλα το topic ειναι σε ποιον χαρακτηρα θελουμε να μοιασουμε, το οποιο και θεωρω ανουσιο να μημηθει ο οποιοσδηποτε κατι το πλασματικο, το ψευτικο

#85 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 03 March 2008 - 02:09

Μερικοι απαντισαν ος εξεις : προτιμο ο ευατος μου δεν αντιλεγο σε αυτο ενταξει ο καθενας οπως θελει. Απλα εγω καταλαβα απο το topic οτι θελει να πει αν σας δινοταν μια ευκερια λεμε τωρα κατι που δεν θα γινει ποτε σε ποιον θα θελατε να μοιαξετε. Αν μιλουσε για κανονικους ανθρωπους πχ καποιον τραγουδιστι και τετοια τοτε θα ελεγα και εγω το ιδιο αν καταλαβενεις τι θελω να πω xD

#86 AsTraPo

AsTraPo

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 11 June 2008 - 17:37

Το εχετε φανταστει ποτε να ειχατε τις ικανοτητες καποιου χαρακτηρα?? Να εχεις τι δυναμη του goku ή του onepiece?? Εγω πιστευω πως θα ηταν τελειο εσεις??
[SIGPIC]:uhh:[/SIGPIC]

#87 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 11 June 2008 - 17:39

ωντος θα ηταν πολυ ωραιο αλλα εξαρταται και απο την δυναμη
Posted Image

#88 Manganix

Manganix

IchigoxRukia Fan

• Members
  • 58 posts

Posted 14 June 2008 - 23:27

συμφωνώ απόλυτα...και εγώ αυτό πιστεύω..αλλά ποιος δεν έχει βάλει τον εαυτό του στην θέση ενός χαρακτήρα anime/manga έστω και μια φορά?

#89 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 June 2008 - 21:30

συμφωνώ με την νικολέτα.
ειναι ηλίθο το να πεις οτι προσπαθείς να μοιάξει ενα fiction χαρακτήρα, αλλά ακόμη πιο ηλίθιο ειναι να πεις οτι προσπαθείς να μοιάξεις σε κάποιον διάσημο.

#90 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 18 June 2008 - 22:16

Γιατί να είναι ηλίθιο ρε Έρι. Είναι μια ιδέα που εκφράζεται σε μια μορφή πριν την εκφράσεις εσύ στον εαυτό σου. Σου φαίνεται πιο ολοκληρωμένη και την υιοθετείς, αυτό είναι όλο.

Για μένα απλά L --> Death Note.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]