Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Posted 21 January 2009 - 16:35
και ότι θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω γιατί
anime δεν είναι το soul eater και το naruto
και ότι αν κάτσεις ποτέ και μάθεις όλη την ιστορία
πίσω απο το spirited away θα νιώσεις λιγάκι.
δεν μπορείς να βάζεις ένα πετυχημένο anime σε αυτή τη λίστα
επειδή δεν σου άρεσε εσένα και άντε αρκετές ηλιθιότητες διαβάσαμε εδώ μέσα
αν δεν ξέρετε τι είναι anime μάθετε και αν δεν θέλετε να μάθετε
μη ποστάρετε εδώ.
ότι άλλο θες στείλε pm για να μη χαλάμε το thread.
Posted 21 January 2009 - 17:36
Έχει δίκιο η eri(αν και ίσως να εκφράστηκε κάπως έντονα), δεν μπορούμε να τσουβαλιάσουμε ότι δεν μας αρέσει σ' αυτό το thread. Για να είναι 'Worst anime ever ' θα πρέπει να έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά και όχι απλά 'Δεν μ' άρεσε'.
Edited by Nighteyes, 21 January 2009 - 18:57.
Posted 21 January 2009 - 17:37
Όσο για μένα, Gantz. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το all-time χειρότερο που έχω δει, αλλά σίγουρα είναι από τους δυνατούς υποψήφιους.
Ω θεοί.
Τι πανέξυπνη πλοκή...
Τι ρεαλιστικοί χαρακτήρες...
Τι απίστευτο animation...

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 21 January 2009 - 18:41
Posted 21 January 2009 - 18:52
Από τα λίγα σωστά post σε αυτό το θέμα ... +1000000000Βασικά νομίζω ότι υπάρχει σύγχυση με το θέμα του thread. Γιατί, άλλο πιο θεωρούμε χειρότερο άνιμε και άλλο αυτό που δεν μας άρεσε. Εμένα ανάμεσα σ' αυτά που δεν μου άρεσαν είναι το NGE, αλλά με τίποτα δεν θα το έγραφα εδώ μέσα. Δηλαδή, επειδή δεν μου άρεσε, θα ξεχάσω τις ιδέες, τη σκηνοθεσία, το animation κτλ και θα πω ότι είναι χάλια;
Έχει δίκιο η eri(αν και ίσως να εκφράστηκε κάπως έντονα), δεν μπορούμε να τσουβαλιάσουμε ότι δεν μας αρέσει σ' αυτό το thread. Για να είναι 'Worst anime ever ' θα πρέπει να έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά και όχι απλά 'Δεν μ' άρεσε'.
πάντως από τούς τίτλους που πετάνε μερικοί συμπεραίνεις πώς ήταν αρκετά τυχεροί και δεν έχουν δεί κάποιων πραγματικά άθλιο τίτλο όπως Hametsu no Mars, Tekken,Akane Maniax ,Final Fantasy Unlimited ... ίσως θα έπρεπε να δουν μερικούς για επιμορφωτικούς λόγους ...........
Posted 22 January 2009 - 10:15
Dυστυχως ως φαν της σειρας final fantsay κα8ησα και το ειδα .....Αν διαβασει ποτε κανεις αυτο το ποστ να μην ξανακανει το ιδιο λα8ος με μενα...Πραγματικα η α8λιοτητα στο μεγαλειο τηςΑπό τα λίγα σωστά post σε αυτό το θέμα ... +1000000000
πάντως από τούς τίτλους που πετάνε μερικοί συμπεραίνεις πώς ήταν αρκετά τυχεροί και δεν έχουν δεί κάποιων πραγματικά άθλιο τίτλο όπως Hametsu no Mars, Tekken,Akane Maniax ,Final Fantasy Unlimited ... ίσως θα έπρεπε να δουν μερικούς για επιμορφωτικούς λόγους ...........

Posted 22 January 2009 - 12:41
Dυστυχως ως φαν της σειρας final fantsay κα8ησα και το ειδα .....Αν διαβασει ποτε κανεις αυτο το ποστ να μην ξανακανει το ιδιο λα8ος με μενα...Πραγματικα η α8λιοτητα στο μεγαλειο της
Ναι ήταν λίγο ότι να ναι...
Posted 22 January 2009 - 20:24
Από τα λίγα σωστά post σε αυτό το θέμα ... +1000000000
+1 και από εμένα, όμως να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Για πολλούς ανθρώπους το "δε μου αρέσει" και το "δεν είναι καλό" κακώς ή καλώς ταυτίζεται. (Για εμένα κακώς προφανώς)... Το θέμα είναι ότι είμαστε σε ένα ανοιχτό forum και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του (καλώς). Το ότι ο κάθε ένας βγαίνει και λέει "ο Miyazaki δεν είναι καλός (έστω μια ταινία του)" ή "το Pokemon δεν είναι καλό" (ενώ αγνοεί το target group του) ή οτιδήποτε άλλο δε νομίζω ότι είναι λόγος για flame-wars (δεν πιστεύω να περιμένει κανείς να το γράψω στα Ελληνικά
Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος τα χειρότερα anime θα πάρουν τις περισσότερες απορρίψεις έτσι κι αλλιώς
BTW, -1 και από εμένα για το Final Fantasy πώςθαβγάλουμεεύκολαλεφτά...
Posted 22 January 2009 - 20:46

Posted 23 January 2009 - 00:29
Μήπως τότε θα πρεπε ή να μετονομαστεί το thread σε πχ "Anime που δεν μ' άρεσαν" ή να δημιουργηθεί άλλο με τέτοιον τίτλο;...Για πολλούς ανθρώπους το "δε μου αρέσει" και το "δεν είναι καλό" κακώς ή καλώς ταυτίζεται. (Για εμένα κακώς προφανώς)... Το θέμα είναι ότι είμαστε σε ένα ανοιχτό forum και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του (καλώς)...
Εμένα πάντως για την ώρα, δεν υπάρχει άνιμε απ' όσα έχω δει που θεωρώ ότι αξίζει να το γράψω εδώ μέσα. Όσο και να μην μου άρεσαν κάποια, το βρίσκω πολύ βαρύ κάτι τέτοιο.
Posted 23 January 2009 - 00:53
Posted 23 January 2009 - 01:03
Jikuu Bouken Nuumamonjaa
Το OVA του ChronoTrigger τρώει εύκολα σε αθλιότητα σχεδόν όλα όσα αναφέρατε. Γιατί είναι όχι μόνο απαίσιο σε κάθε τομέα (γραφικά, σενάριο, χαρακτήρες) αλλά είναι και απογοητευτικό για το target group του. Δεν έχει τίποτα απολύτως καλό πάνω του. Είναι πάτος, ξεκάθαρα πράγματα.
Και για να σας προλάβω, αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και όχι η αντικειμενική αλήθεια που προσπαθώ να σας επιβάλλω και μπλαμπλα...
Posted 23 January 2009 - 01:33
Και που νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο ποιό ήταν το χειρότερο...
Jikuu Bouken Nuumamonjaa
Το OVA του ChronoTrigger τρώει εύκολα σε αθλιότητα σχεδόν όλα όσα αναφέρατε. Γιατί είναι όχι μόνο απαίσιο σε κάθε τομέα (γραφικά, σενάριο, χαρακτήρες) αλλά είναι και απογοητευτικό για το target group του. Δεν έχει τίποτα απολύτως καλό πάνω του. Είναι πάτος, ξεκάθαρα πράγματα.
Και για να σας προλάβω, αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και όχι η αντικειμενική αλήθεια που προσπαθώ να σας επιβάλλω και μπλαμπλα...
χαχααχαχαχαχχα θεός θεός
Κάτι τέτοιο http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=567 είναι για αποφυγή
Όπως κι αυτό http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=634
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1056
Τώρα κάτι post που λένε Cowboy Bebop, Welcome to The NHk, NGE,Gungrave δεν αξίζουν καν το σχολιασμό.
Posted 23 January 2009 - 01:49
Anime που παράτησα :
Dragonaut: The Resonance
Hatenkou Yuugi
ICE
Kiba
Rental Magica
Strait Jacket
Παράτησα και άλλα δεν πιστεύω ότι αξίζουν τον τίτλο του worst ever.
Edited by aboumonkey, 23 January 2009 - 02:40.
Posted 23 January 2009 - 02:09
Death note to Rule Them All..Ετσι ειπε ο θεος οταν εδωσε στους Ιαπωνες την εμπνευση να δημιουργουν ανιμε...worst anime ever ε?
ειναι αρκετα
αλλα για μενα πρωτη θεση παιρνει το Death Note(μην με δειρετε παιδια αλλα μου φαινεται αθλιο)