Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#451 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 18 May 2008 - 13:29

Για μένα χειρότερα ανιμε παραμένουν Air και Kimi ga nozomu eien.....................

:redcard2:
Worst manga ever Angel Sanctuary
Spoiler:

Και για να μην ειμαι και offtopic μεχρι τωρα τα πρωτεια τα εχει το Ova του KGNE akane maniax και το H20:congrats:

#452 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 May 2008 - 11:28

Για μένα χειρότερα ανιμε παραμένουν Air και Kimi ga nozomu eien.....................

Δηλαδή ήταν χειρότερα και απο τα παρακάτω?

Papa to kiss in the dark
Dragonball GT
Angel's Feather
Suskyio

και πόσα ακόμη?
Posted Image

#453 bleach2black

bleach2black

playing the angel

• Members
  • 140 posts

Posted 19 May 2008 - 13:55

*Εκτώς απο Pokemon, Yu-Gi-Oh κτλ. Τo DOT[.]HACK!! Δεν έχει κανενα θέμα, καθόλου δράση, και είναι μονο λογια και φιλοσοφίες!

(Επίσης θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη απ΄την κοινότητα για την απουσία μου στο forum τελευταία..:emptyonexg1: περνούσα μια φάση χωρίς internet..κτλ. anyway, I'm happy I'm back!)
Posted Image

#454 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 23 May 2008 - 20:00

worst anime hunh???λοιπον απο αυτα τα λιγα που εχω δει θα ελεγα το witch hunter robin...
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#455 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 23 May 2008 - 22:46

A το witch Ηunter εγω το βρηκα αρκετα καλο.....

τωρα χειροτερο....η σειρα Ninja Scroll ηταν χαλια.......κατι ταινιες anime απο τη silver media επισης οπως ενα με το Μεγα Αλεξανδρο και το Νinja Resurrection.....

γενικα παντως μου χουν μεινει μονο τα καλα ευτυχως......
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#456 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 18 June 2008 - 12:52

A το witch Ηunter εγω το βρηκα αρκετα καλο.....

τωρα χειροτερο....η σειρα Ninja Scroll ηταν χαλια.......κατι ταινιες anime απο τη silver media επισης οπως ενα με το Μεγα Αλεξανδρο και το Νinja Resurrection.....

γενικα παντως μου χουν μεινει μονο τα καλα ευτυχως......

Αυτό ξαναπέστο.Απλά απαίσιο:puke:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#457 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 22 June 2008 - 18:03

Απ' όσα έχω δει; Χαλαρά το Samurai Deeper Kyo, επειδή ήταν ΛΙΙΓΟ πιο πάνω απ' το "σταματάω να το βλέπω", και με εξανάγκασε να το δω.

Πώς είναι όταν βάφεις έναν τοίχο με νιτρογλυκερίνη και μπογιά και τ' αφήνεις να στεγνώσει δίπλα σε κερί;
Και το κοιτάς συνέχεια επειδή περιμένεις εναγωνίως να ανατιναχτεί, και δεν ανατινάζεται;
Και έχεις καταλήξει να κοιτάς μπογιά να στεγνώνει επί 12+ ώρες, λέγοντας συνέχεια "όπου να 'ναι θα γίνει κάτι συναρπαστικό", και τσατίζεσαι γιατί δεν έγινε τιποτα;
Αυτό ακριβώς το πράγμα.

Ανιμε που εγώ λάτρεψα και άλλοι μίσησαν: Lucky Star, Excel Saga. Προτού διαβάσω τα πρώτα post, μου ήταν αδύνατο να διανοηθώ ότι υπήρχαν άνθρωποι με κακή γνώμη για το δεύτερο. Υποθέτω η πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα απωθεί κάποιους.
Επίσης: xxxHolic και Scrapped Princess. Απ' τις πιο απορροφητικές σειρές πού 'χω δει ποτέ, άνετα μέσα στο Top10 μου. Δεν μπορώ τους βρω μειονεκτήματα. Τι να πω, καθένας με τα βίτσια του.
Ας αναφέρω και το Fullmetal Alchemist. Το ανιμε μ' άρεσε αρκετά, και από άποψη χαρακτήρων και από άποψη σεναρίου. Όσο πήγαινε βέβαια το σενάριο χώλαινε (αποκορύφωμα η ταινία) αλλά δε μετανοιώνω που το 'δα. Το manga όμως είναι καταπληκτικό, από την αρχή μέχρι τα πιο πρόσφατα κεφάλαια. Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω και για τα δύο, είναι ότι δεν πέφτουν στον ύφαλο της ψευτοψαγμενιάς και του emo, παρ' όλο που θα μπορούσαν, και αυτό και μόνο λέει πολλά.
Τέλος, έχω ακούσει φήμες που θέλουν ανθρώπινα όντα να μην τους αρέσει το Suzumiya Haruhi no Yuuutsu. Τέλος πάντων.

Ανιμε που άλλοι μίσησαν αλλά εγώ όχι και τόσο: Το Aa! Megami-sama! είναι ευχάριστο ανάγνωσμα. Δεν εντάσσεται στα αριστουργήματα απ' όσα έχω δει, αλλά είναι απ' τα καλά, δε λέω. Η σχέση των πρωταγωνιστών έχει μπει στην κατάψυξη αλλά δεν καταστρέφεται η σειρά. Και πάνω απ' όλα: βγαίνει 20 χρόνια χωρίς να είναι τραβηγμένη απ' τα μαλλιά η ιστορία.
Inukami: H απόλυτη ψυχρολουσία. Διαβάζω ένα manga που δεν έχει ούτε ίχνος από ecchi, και πάω στο ανιμε και βλέπω τις άαπειρες ανωμαλίες. Τα 2 πρώτα επεισόδια απαξίωσα να τα δω, τα υπόλοιπα βγήκαν, σιγά-σιγά.

Ανιμε που άλλοι λάτρεψαν και εγώ δεν άντεξα: DeathNote, κλασικότερο παράδειγμα. Σε άλλους αρέσει επειδή κοντεύεις να πάθεις καρδιακό απ' την αγωνία, παίζονται τα άπειρα αρρωστημένα εγκεφαλικά παιχνίδια και το τετράδιο είναι imba. Σ' εμένα δεν άρεσε για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Επίσης, υπάρχει μια βασική λεπτομέρεια που του λείπει: Character Development. Συνολική διάρκεια: 60 δευτερόλεπτα. "Τι έκανα; Σκότωσα δυο ανθρώπους! Είναι σωστό; Στ' α&$*#%α μου, εγώ θα το ξανακάνω." Δηλαδή, αντιμετωπίζεται σεναριακά η ψύχωση του IlPalazzo και όχι του Light; Όσο κι αν μισώ το δεύτερο σα χαρακτήρα, είχε πολύυυ πιο πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη. Αντ' αυτού, παρέμεινε ο πιο μονοδιάστατος χαρακτήρας πού 'χω δει. Και συγγνώμη, έναν αθώο δεν τον πήρε λόγω εσφαλμένης κατηγορίας η μπάλα;

Edited by IlPalazzo, 22 June 2008 - 20:29.

#458 Megumi

Megumi

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΑ

• Members
  • 18 posts

Posted 22 June 2008 - 19:18

Ninja Ressurection. Τρως παραμυθι επειδη εχεις καραπορωθει με την ταινια (Ninja Scroll) και οταν βλεπεις την σειρα, ψαχνεις να πιαστεις απο καπου ωστε να μην θεωρεις ασκοπη την ωρα που σπαταλησες (ποσο μαλλον και τα χρηματα αν αγορασες τα αυθεντικα dvd).

Azumanga Daioh: Το βρηκα υπερβολικα βαρετο(μετα βιας ειδα 2 επεισοδια)

Air Master: Η απολυτη εξαθλιωση του θυληκου γενους. Μισω αισχρα οτιδηποτε εχει να κανει με fanservice.

Βασικα ειναι παμπολλα τα anime που εχω σταματησει να βλεπω στα 4 πρωτα επεισοδια, αλλα ενταξει, δεν χρειαζεται να αναφερθω εκτενως. Ο καθεις εχει την αποψη του και το γουστο του.

Συμφωνω απολυτα με το AIR MASTER αλλα γενικα μου εκανε εντυπωση που ειδα σαν worst anime to AZUMANGA εγω το θεωρω αν οχι το πιο ΑΣΤΕΙΟ ενα απο τα Ξεκαρδιστικοτερα ανιμε αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα

επισης σαν αθλιοτητα κατα την γνωμη μου ειναι το star ocean και το FF:oo:
[SIGPIC]Posted Image[/SIGPIC]ΚΟΡΥΦΑΙΟ J-DRAMA:hahaha::stubborn::wooi2:

#459 yuki.n

yuki.n

Data modification master

• Members
  • 3 posts

Posted 22 June 2008 - 20:14

Ανιμε που άλλοι λάτρεψαν και εγώ δεν άντεξα: DeathNote, κλασικότερο παράδειγμα. Σε άλλους αρέσει επειδή κοντεύεις να πάθεις καρδιακό απ' την αγωνία, παίζονται τα άπειρα αρρωστημένα εγκεφαλικά παιχνίδια και το τετράδιο είναι imba. Σ' εμένα δεν άρεσε για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Επίσης, υπάρχει μια βασική λεπτομέρεια που του λείπει: Character Development.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το ποστ σου, αλλά ειδικά με ό,τι λες για το Death Note.

Για την Haruhi θα συμφωνούσα μαζί σου, αν δεν μου εξηγούσαν ότι για να καταλάβεις αυτό το anime Πρέπει να δεις όλη την σειρά και γενικότερα να έχεις δει πολλά anime στη ζωή σου.
...
Ίσως πάλι επειδή είμαστε κορίτσια γι αυτό να ξενερώνουμε με anime τυπου Haruhi

Ούτε να έχεις δει πολλά anime χρειάζεται, ούτε να είσαι αγόρι. Όποιος στο είπε, παρακαλώ να δώσει διευκρινίσεις. Είναι απλά ένα από τα καλύτερα anime, αν όχι το καλύτερο.

Παίζει ρόλο και το εξής βέβαια:

Εγώ πάντως το haruhi το είδα με την κανονική σειρά και όχι με αυτή που προβάλεται οπότε έβγαζα νόημα από την αρχή.

Το να τα προβάλουν με τη σειρά που τα προέβαλαν ήταν από τις ατυχέστερες επιλογές και έθαψε πολύ τη σειρά. Υποθέτω θα βασίστηκαν σε στερεότυπα, του στυλ ότι τα επεισόδια με την περισσότερη "δράση" (αν το δεις επιφανειακά) πρέπει να πάνε πρώτα, παρόλο που δεν προσφέρουν και πολλά στην υπόθεση τα επεισόδια του νησιού, ή ότι το επεισόδιο όπου
Spoiler:
να είναι τελευταίο, παρόλο που και πάλι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άσε που το επεισόδιο που έβαλαν πρώτο δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό της σειράς.

Edited by Kenny, 22 June 2008 - 21:02.

#460 oni12

oni12

Anime Newbie

• Members
  • 43 posts

Posted 23 June 2008 - 00:16

για μενα το χειροτερο απο ολα τα anime που εχω δει ηταν το green green
Δεν εχς καταφερει να το τελειωσω και δεν νομιζω να το τελειωσω ποτε. τρομερα βαρετο....
Επισης βαρετο πολυ (μα παρα πολυ) μου φαινεται πλεον το bleach.
εχω σταματησει στο 140 και δεν εχω το κουραγιο να δω παρακατω. Επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια, πολυ βαρετα και ανουσια fillers και πανω απο ολα βαρετοι χαρακτηρεσ (ειδικα ο ichigo) εκτος απο καποιες λαμπρεσ ε3αιρεσεις (βλεπε byakuya)
:himitsu:

#461 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 23 June 2008 - 01:38

για μενα το χειροτερο απο ολα τα anime που εχω δει ηταν το green green
Δεν εχς καταφερει να το τελειωσω και δεν νομιζω να το τελειωσω ποτε. τρομερα βαρετο....
Επισης βαρετο πολυ (μα παρα πολυ) μου φαινεται πλεον το bleach.
εχω σταματησει στο 140 και δεν εχω το κουραγιο να δω παρακατω. Επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια, πολυ βαρετα και ανουσια fillers και πανω απο ολα βαρετοι χαρακτηρεσ (ειδικα ο ichigo) εκτος απο καποιες λαμπρεσ ε3αιρεσεις (βλεπε byakuya)

Η αλήθεια είναι ότι το green green είναι από τα anime που δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα...Είναι και male υλικό στην τελική αλλά αν προσθέσεις και το ότι είναι ανούσιο σίγουρα τα πράματα γίνονται δύσκολα...
Παρολ'αυτά ως καλός ecchi viewer μπορώ να πω ότι το τίμησα και η ελαφρότητά και έλλειψη νοήματος που το διακρίνουν δεν με πείραξε και πολύ...

Συμβουλή για το bleach:Απλά διάβασε το manga...Pretty much the best thing in shounen right now...
Posted Image

#462 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 23 June 2008 - 10:55

Koιta χειροτερα κατα τη γνωμη μου ειναι αυτα που ενο σαρεσει το ειδος το συγκεκριμενο δε σαρεσε.Το Bleach ta σπαει ας που με το Air master ηταν καλο για μενα αρκετο ξυλο με ορισμενες απαισιες σκηνες οπως με εκεινους τους γκει.οσο για το haruhi ηταν πολυ καλο υπερεκτιμημενο δε αλλα πολυ καλο.Οσο για το Azumanga Daioh απορω πως περασε απο καποιανου το μυαλο να το βαλει στα χειροτερα ανιμε που εχει δει.Απλα τελειο.Αλλα παντα ειναι και το ειδος χιουμορ που εχει ο αλλος ετσι?γιαυτο κατι που για εναν ειναι αστειο για μενα ειναι απαισιο.Εχω και ενα γνωστο μου που δε του αρεσε to Azumanga και απορουσε που ολοι οι υπολοιποι το θεοποιουσαν.

#463 j0hn"n"y

j0hn"n"y

...Mižυ Lυffý... =D

• Members
  • 31 posts

Posted 26 June 2008 - 02:25

Το ποκεμον θα μπορουσα να πω πως ειναι αθλιο, αλλα μεχρι πριν λιγα χρονια το θεωρουσα αρκετα καλο, αρα ειναι για μικροτερες ηλικιες...:P
Αρα καταληγω στο sailormoon :puke: το οποιο δεν εχω καταλαβει πως το εβλεπα πιο μικρος...αμαθος...xD
Posted Image
Cause Santa knows.....

#464 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 posts

Posted 26 June 2008 - 12:21

3 ανιμε μου εκαναν κακιστη εντυπωση:

1 steel angel kurumi, μη με ρωτησετε καν πως ετυχε να το προμηθευτω, ειναι τοσο γελοιωδως βλακωδες και με ασημαντη υποθεση που κατεληξα να βαζω να ξαναβλεπω το opening της σειρας μονο για να βαζω τα γελια -magicaru wonderfuru beautifuru!- :hahaha:

2 dragonaut the resonance, καλος σχεδιασμος που μου ειχε δωσει καποιες ελπιδες, αλλα στερεοτυπο-ανυπαρκτο σεναριο που οσο fan service και να του βαλεις δε βελτιωνεται -αν το δειτε θα καταλαβετε - :nbleed:

3 goshusho sama ninomiya kun, να πω την αληθεια δεν αντεξα να δω πολυ, ο κλωνος της mikuru δε σωζει παντως την κατασταση.

#465 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 03 July 2008 - 13:26

Δύο λέξεις:

Spoiler:

Posted Image