Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#181 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 09 December 2006 - 06:21

Και επίσης έχουν φάει και μήνυση από την manga entertainment....:twisted:
...

Ontopic people...
Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#182 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 09 December 2006 - 23:20

Δεν μπορω να πω πως σιχαινομαι καποιο anime.Απλα δεν μπορουν να μας αρεσουν ολα τα ειδη.Πχ εγω βλεπω κυριως shounen αλλα δεν μου πολυ αρεσουν τα mecha(αν και με το escaflowne που θεωρειται mecha επαθα την πλακα μου :love:)Παντως οσο εχω δει απο knight hunters(τα 5 πρωτα επεισοδια)δεν μου αρεσε.

#183 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 10 December 2006 - 13:23

ισως εχουν ιστΙοσανιδα.
Posted Image

Έλα τώρα βλακείες, πως κάνεις έτσι... :mad:

Τώρα για να είμαι και ontopic, δέν μπορώ να πώ ότι σιχαίνομαι κάποιο anime αλλά υπάρχουν anime τα οποία με δυσκολεύουν απίστευτα να τα δώ, ή δεν τα βλέπω καθόλου ευχάριστα (αν και μπορεί να μου αρέσουν από κάποια πλευρά πχ. σχεδίου)
Ένα anime το οποίο έχει πολούς fans, και μπορεί να με κράξετε που θα το πώ, αλλά το βαρέθηκα απίστευτα (έμεινα στο 16 episode περίπου και δεν μπόρεσα να το τελειώσω) είναι το Noir.

#184 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 19 February 2007 - 14:17

Το μόνο anime που πραγματικά σιχάθηκα μόλις το είδα ήταν το Ninja Ressurection.Πιστεύω καταλαβαίνει όποιος το έχει δει τι εννοώ.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#185 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 20 February 2007 - 13:47

Σιχαθηκα για 1 φορα anime με το Earth Girl Arjuna

Πολυ ωραιο animation/σχεδιο. Αλλα το consept μου τη εδωσε για τα καλα. Στο ολο anime μας εξηγουσε γιατι ο ανθρωπος ειναι το πιο αθλιο πλασμα στον πλανητη. Τα αισθηματα μας, σκεψεις, οτι μας εκανε ανθρωπο τα εξεβριζε σε μεγιστο βαθμο. Οποιος το εκανε μαλλον ηθελε να γενηθει αμιβαδα. Ναι, εχουμε κανει πολλες μ*****ς σαν ανθρωποι αλλα τωρα αυτα που εγιναν πανε. Ειμαστε σε αυτο τον κοσμο για καποιο λογο. Αν αυτος ο λογος ειναι απλα κβαντικες εκρηξεις εμενα μου κανει! Δεν προκειται να μετανιωσω το γεγονος οτι ειμαι ανθρωπος. Αντι να καθεται τωρα ο αλλος να γκρινιαζει με το να φτιαχνει anime που να εξιβριζουν τον ανθρωπο ας μας δωσει τοτε αυτος μια λυση στο προβλημα(εκτος απτη λυση του να ψωφισουμε ολοι...)

Σορρυ για τον καταρακτη αλλα εχω αποθημενα μαυτο το anime...

#186 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 20 February 2007 - 14:33

Oσοι δεν εκτιματε το dragonball (το πρωτο ειδικα) και το one piece ...σας λυπαμαι...:cry:.Το dragonball εχει χαραξει δρομο(οι creators των narouto ,one piece και αλλων anime εχουν τον toriyama για θεο τους)!!!Μιλοντας βεβαια για το dbz ειναι γεγονος οτι το παρακανουν στο τελος...:ill:...οχι βεβαια οτι δεν το εβλεπα μανιωδος.

Το χειρωτερο anime που εχω δει ειναι το DBGT :despair:αν βεβαια θεωρησουμε την babi-saga υποφερτη ολο το αλλο δεν βλεπετε και δεν πρεπει να λεγετε dragonball.
Δυστηχως ειναι πολλες φορες που η τρελα για χρημα σκοτωνει την τεχνη...:(

Επεισης το ποιο ελεεινο anime που εχω ειναι το fist of the north star αλλα βεβαια δεν μαιτανιωσα καθολου που το ειδα γιατι ειχα λυθει στα γελια με ολη την υπερβολη που δινει απο την αρχη ως το τελος:rofl:

#187 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 February 2007 - 19:55

Πολυ ωραιο animation/σχεδιο. Αλλα το consept μου τη εδωσε για τα καλα. Στο ολο anime μας εξηγουσε γιατι ο ανθρωπος ειναι το πιο αθλιο πλασμα στον πλανητη. Τα αισθηματα μας, σκεψεις, οτι μας εκανε ανθρωπο τα εξεβριζε σε μεγιστο βαθμο. Οποιος το εκανε μαλλον ηθελε να γενηθει αμιβαδα. Ναι, εχουμε κανει πολλες μ*****ς σαν ανθρωποι αλλα τωρα αυτα που εγιναν πανε. Ειμαστε σε αυτο τον κοσμο για καποιο λογο. Αν αυτος ο λογος ειναι απλα κβαντικες εκρηξεις εμενα μου κανει! Δεν προκειται να μετανιωσω το γεγονος οτι ειμαι ανθρωπος. Αντι να καθεται τωρα ο αλλος να γκρινιαζει με το να φτιαχνει anime που να εξιβριζουν τον ανθρωπο ας μας δωσει τοτε αυτος μια λυση στο προβλημα(εκτος απτη λυση του να ψωφισουμε ολοι...)

Μα γιατί ρε man, ψέμματα έδειχνε?...καλό θα ήταν να βλέπουμε και καμιά τέτοια κίνηση αυτοκριτικής πιο συχνά IMO...από την άλλη βέβαια έχεις ένα δίκιο...σε μερικά σημεία ήταν 2-match...Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#188 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 posts

Posted 21 February 2007 - 00:22

Hoshi no Koe.

ΤΑ HENTAI ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ DRAMA/ROMANCE ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

#189 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 posts

Posted 21 February 2007 - 00:58

Αν κι ο όρος "σιχαίνομαι" είναι υπερβολικός, μετάνιωσα που είδα τα 52 επεισόδια του Tsubasa Chronicle. Από την αρχή ως το τέλος ένα filler. (κρίμα η παρουσία της Sakura <3)

--

Στο ολο anime μας εξηγουσε γιατι ο ανθρωπος ειναι το πιο αθλιο πλασμα στον πλανητη.

Τότε πρέπει να το δω. Μην το έχω να κάθεται στο δίσκο. :-D
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)

#190 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 February 2007 - 12:28

Oσοι δεν εκτιματε το dragonball (το πρωτο ειδικα) και το one piece ...σας λυπαμαι...

[FONT="]εγώ πάντως δεν με λυπάμαι το dragonball δεν μου άρεσε καθόλου, βασικά με το ζόρο το έβλεπα.. και στην τελική οι πιο πολύ το θυμάστε σαν γλυκιά ανάμνηση όπως εγώ την candy candy. Τι να πω.. ακόμη και ο σχεδιασμός τους δεν με έπειθε σε αυτό το anime. Το One piece μου άρεσε όσο είδα, γέλασα πολύ, άλλες φορές τσαντίστηκα με τις βλακείες τους.

Τώρα για το αν χάραξε δρόμο το dragonball δεν μπορώ να το ξέρω αφού ποτέ δεν μου άρεσε και ποτέ δεν έκατσα να το φιλοσοφήσω το θέμα. Σίγουρα όμως αν δεν μείνει για τίποτα άλλο στην ιστορία, θα μείνει για την μακροβιότερη σκηνή στην τηλεόραση.. εγώ
[FONT="]btw[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]έχω δει καμιά 10ρια επεισόδια από αυτό και σε όλα αυτά τα επεισόδια έδειχνε την ίδια μάχη. [/FONT]
[/FONT]

#191 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 21 February 2007 - 12:34

xmmmm
Λοιπον εχουμε κ δεν λεμε:
Elfen Lied
Naruto(το βαρεθηκα)
Trigun

this....

#192 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 22 February 2007 - 01:48

Αυτό το thread θα το επισκέπτομαι συχνά πυκνά όσο θυμάμαι τις αηδίες που έχω δει.
Pugyuru... Γιατί όλες έχουμε κρύβουμε ένα φαλλοiδες παγωτό στο μούστο μας...Από που πάμε να ξεράσουμε?

#193 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 22 February 2007 - 01:53

Αυτό το thread θα το επισκέπτομαι συχνά πυκνά όσο θυμάμαι τις αηδίες που έχω δει.
Pugyuru... Γιατί όλες έχουμε κρύβουμε ένα φαλλοiδες παγωτό στο μούστο μας...Από που πάμε να ξεράσουμε?

PUGYURU?!ITS SO FUCKING AMAZING!

Posted Image

#194 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 22 February 2007 - 01:56

PUGYURU?!ITS SO FUCKING AMAZING!

Na upothesw pws sou arese kai to Yumeria? :sick:

#195 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 22 February 2007 - 12:23

Na upothesw pws sou arese kai to Yumeria? :sick:

omg Yumeria sux :bleh: και το Pugyuru δε λεω..σε καποιες φασεις ειχε πλακα,αλλα γενικα ppl stay away XD