Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#121 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 14 August 2006 - 01:59

Καλά δειτε πρώτα το Peach girl και μετά ελάτε πείτε μου,εγώ το λέω Son Of A B...h Girl (τσάμπα 2 DvD)
Posted Image

#122 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 26 August 2006 - 22:56

Moυφα ε..Ποκεμον ανιμε! Για μικρες ηλικιες. Και ολο γινετε το ιδιο, ομαδα πυραβλος , συνατηση με κοσμο, ομαδα πυραβλος και τελος. Δεν το μπορω αυτο! Ασε που η ηστορια ειναι χαλια...
Posted Image

#123 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 27 August 2006 - 08:03

Αυτό που θα σας πώ είνα κουφό.Ποιό είναι εκείνο το anime που ένας μικρός πήγαινε στη γιαγιά του και όλο έτρωγε και η μάνα του ζούσε σαν δράκος μέσα τη λίμνη;

#124 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 27 August 2006 - 09:34

Kριουλιαρης :laughing:
Posted Image

#125 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 27 August 2006 - 11:22

Αυτό που θα σας πώ είνα κουφό.Ποιό είναι εκείνο το anime που ένας μικρός πήγαινε στη γιαγιά του και όλο έτρωγε και η μάνα του ζούσε σαν δράκος μέσα τη λίμνη;

Ο Τάρο ο γιος της δράκαινας (Tatsu No Ko Taro)

E5VV38U.jpg

#126 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 27 August 2006 - 14:31

Το πιο μουφα anime που εχετε δει?
Τα fillers από Naruto... τι άλλο; Ειδικά σε μια filler ιστορία θυμάμαι μου είχε κοπεί πολλές φορές η όρεξη... Η ιστορία αυτή είναι...
[spoiler:7e2596ecc2]...εκεί με το πολύ πικάντικο φαγητό που έφτιαχνε μια γριά που το ξέσκιζε στο μπαχαρικό και καλά έδινε δύναμη στους ninjas. Κάθε φορά όμως που το μαγείρευε την βλέπαμε να της ξεχειλίζουν μύξες και σάλια... Ιέξ! :yak: [/spoiler:7e2596ecc2]
Τέσπα, γιατί δεν κάνουν μια χάρη στην ανθρωπότητα να συνεχίσουν την κανονική ιστορία; :pinch:
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#127 Matthew

Matthew

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 28 August 2006 - 00:51

κατα τη γνωμη μου
το πιο χαλια anime που εχο δει ειναι το
pokemon.... το θεωρω τελειως βλακια....

#128 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 28 August 2006 - 11:19

κατα τη γνωμη μου
το πιο χαλια anime που εχο δει ειναι το
pokemon.... το θεωρω τελειως βλακια....

Τι λές ρε φίλε άμα το είδες στη σωστή ηλικία μια χαρά ήταν.Πολύ χειρότερο το Digimon.Πάντως επιεδή εγώ έχω δει μόνο πόκεμον,Το γιό της Δράκαινας,Ντράκονμπολ,ένα με ποδόσφαιρο που έκανε συνέχεια ο πρωταγονιστής ένα σούπερ ψαλιδάκι, και κάτι άλλα.. :love:
Δεν έχω γνώμη...

#129 shinobi-13

shinobi-13

Anime Freak

• Members
  • 446 posts

Posted 29 August 2006 - 12:48

Ελα ρε... γιατι δε σου αρεσε ...ηταν απο τα αγαπημενα μου...
Οσο για τα pokemon και τα digimon ειναι ολα θεμα ηλικιας...προσωπικα προτιμω digimon.
不 林 カ 山
Posted Image

#130 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 29 August 2006 - 14:00

Kage Kara Mamoru χαλαρότατα.

#131 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 31 August 2006 - 01:36

[quote name='"shinobi-13"'][quote name='Bulle']quote]

Ελα ρε... γιατι δε σου αρεσε ...ηταν απο τα αγαπημενα μου...
Οσο για τα pokemon και τα digimon ειναι ολα θεμα ηλικιας...προσωπικα προτιμω digimon.[/quote]

Moυ άρεσε. Τα φαγητά που έτρωγε ήταν μάπα. :P

#132 MoonFighter

MoonFighter

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 06 September 2006 - 14:13

Τα Pokemon καλά είναι. Πού να δείτε Inukami... δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν μπόρεσα να δω ούτε μισό επεισόδιο. Έλεος...
Tsubasa is <3, xxxHolic is <3, Ouran is <3, CLAMP is <3

Posted Image

#133 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 06 September 2006 - 17:14

Καλά τα πόκεμον όταν είχαν πρωτοβγει είχαν καταποροθεί όλοι, τώρα άλλο αν ξεπεράστηκε ως (μόδα). και εμένα προσοπηκά μου άρεσαν πιο πολύ τα ντιτζιμον γιατί ήταν αλιώτικη ιστορία και δεν έδειχνε τα ίδια και τα ίδια!!!
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#134 Hinamori-kun

Hinamori-kun

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 06 September 2006 - 17:24

Καλά τα πόκεμον όταν είχαν πρωτοβγει είχαν καταποροθεί όλοι, τώρα άλλο αν ξεπεράστηκε ως (μόδα). και εμένα προσοπηκά μου άρεσαν πιο πολύ τα ντιτζιμον γιατί ήταν αλιώτικη ιστορία και δεν έδειχνε τα ίδια και τα ίδια!!!

Βασικά.... τα Πόκεμον επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια. Ένα Πόκεμον εμφανίζεται, το θέλει η Ομάδα Πύραυλος, το παίρνουν με κάποιο χαζό κόλπο, μετά ο Πίκατσου τους ξαποστέλνει και τέλος καλό όλα καλά. Τα Ντίτζιμον όμως έχουν ιστορία. Ακόμα και το Frontier (η χειρότερη σειρά Ντίτζιμον που βγήκε ποτέ) είναι καλύτερο από τα Πόκεμον. Υπάρχει και ανανέωση των χαρακτήρων, καθώς και αυτά τα evolution themes που σε κάνουν να κολλάς.

Ντίτζιμον φορ έβερ!

#135 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 06 September 2006 - 18:58

Τα Pokemon καλά είναι. Πού να δείτε Inukami... δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν μπόρεσα να δω ούτε μισό επεισόδιο. Έλεος...

Inukami ftw ! :bleh: :bleh:
το καλο καψιμο απο μακρια φαινεται..εγω το διασκεδαζω παντως XD