Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 21:15
Στο θέμα μας τώρα εγώ για χειρότερο anime ever (που έχω δεί πάντα, πρέπει να διορθώσετε τον τίτλο, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες) είναι τα dragonaut the resonance.. η χαρά του πλαστικού χειρουργού.. είπαμε να έχει funservice αλλα οχι σε σημείο που να βαριέσε να δεις το επόμενο επεισόδειο γιατι βαρέθηκες τα στήθη.. έλεος..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 21:20
εγω επαθα την πλακα μου οταν το ειδα εστω και με αυτο το παραξενο τελος που ειχε!
απο αυτα που εχω δει εγω παντως θεωρω χειροτερο το final approach.
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 21:39
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 21:45
Βρε παππου δεν λεω και τα 2 ειναι θεικα! Ιδιαιτερα το kissXsis δεν διαφωνω απλα εδινα παραδειγμα. Οσο για αυτο το κατι που νοιωθεις στο kiss καταλαβαινω απολυτα! πως ηξερες οτι με λενε Τσαουση ωρε μεγαλε! Τι Uri Geller και βλακειες papp0us!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 20 Απρίλιος 2010 - 22:01
2x post merged
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 22:14
απαπαπα! δε μπορώ να πώ το παραπονό μου δηλαδή!(ελα τώρα που δεν ξέρεις την παντόφλα.. την ειδική επίθεση της Ελληνίδας!! Αποκλείετε να μην την έχεις διδαχθει απο κάποια μεγαλύτερη!)Ρε pappou? Ποιές τσαούσες, ποιά παντόφλα? Ήμαρτον Παναγία μου και Χριστέ μου...Το κοριτσάκι δεν είχε ξαναδει ecchi και της ήρθε κάπως απότομο και εγώ σας υπερασπίστηκα...Αλλά να μου κοπεί το χέρι ρε αν το ξανακάνω
Μα καλά, πρώτη επαφή με τα ecchi με το b gata;; πρώτη μπουκιά και κόκκαλο
btw ευχαριστούμε για το support:nod:
Βρε παππου δεν λεω και τα 2 ειναι θεικα! Ιδιαιτερα το kissXsis δεν διαφωνω απλα εδινα παραδειγμα. Οσο για αυτο το κατι που νοιωθεις στο kiss καταλαβαινω απολυτα! πως ηξερες οτι με λενε Τσαουση ωρε μεγαλε! Τι Uri Geller και βλακειες papp0us!
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 22:56
Τι να πω τώρα εγώ?
Δεν περίμενα να με πούν τσαούσα και ειδικά σε τέτοιο site!
Πάντως συζητάτε για τις γυναίκες λες και τις ξέρετε κίολας!!ΔΕΝ έχουμε πρόβλημα να τα βλέπετε αρκεί να μην χρειάζεται να τα βλέπουμε και εμείς!!
Εσείς ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!
Εγώ πάντως δεν παίζει να ξαναδώ ecchi anime
(Ευχαριστώ πάντως για το ατελίωτω γέλιο!!XD)

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 23:04
Απλά next time πριν δεις έναν τίτλο ρίξε μια ματιά στο anidb για να βεβαιωθείς για υπόθεση και genres.
Και btw ppl είμαστε σε anime forum. Εδώ δεν λέμε τσαούσα λέμε tsundere. Απαπαπαπαπαπα θα σας βάλω κάτω από την βάση.
dear acid black cherry και όμως δεν είμαι καθόλου υπερβολική. Τον θεωρώ τεράστια κοροϊδία τον συγκεκριμένο τίτλο έτσι όπως μεταφέρθηκε. Θα μπορούσα να αναλύω το γιατί για πολύ ώρα αλλά ας αρκεστώ απλά στο να πώ ότι το studio έκανε προχειροδουλειά στην καλύτερη.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 23:21
Ποιό ωραίο ακούγετε στα Japanese πάντως!
Εχείς δίκιο, πάντα απο εδώ και πέρα το anidb πριν δω κάτι!
Όσο για το Midori No Hibi (thanx btw),δεν λέω θα τo λάβω στα υπόψην αλλά δεν παίζει να το δω σύντομα....Λέω να αφήσω αυτό το είδος anime αποκλειστικά σε εσάς!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Eleni~WaIKinG oN AiR~: 20 Απρίλιος 2010 - 23:23
no signature

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 23:30
Ημαστε σιγουροι οτι τις λενε tsundere? Tsundere δεν σημαινει καποια κοπελα που δειχνει σκληρη για να κρυψει καποια πιο γλυκα (oooh come on u get the point) συναισθηματα??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 20 Απρίλιος 2010 - 23:31
double post
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 14:55
Aυτο το ξερω απλα ανεφερα 19 επεισοδεια γτ τοτε ειναι που αρχιζει η πλοκη..πολυ το παρατανε γτ τα πρωτα 19 επεισοδεια ειναι σαν φιλλερ με χιονοπολεμους, αγωνες volley και βλακειες...στο 19 ομως αρχιζει η ''shounen πλοκη''Koίτα το Hitman Reborn αυτήν την στιγμή είναι στο 180ο
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 18:31
Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2010 - 22:25
Αν και πρέπει να το έχω ξαναπεί ένα από τα χειρότερα anime evah είναι το Kimi Ga Nozomu Eien, ίσως η Λάμψη των anime -_-
Συμφωνω και επαυξανω.ηταν και στο τοπ της λιστας αρκετων sιτe τρομαρα του! Περνει και τον τιτλο του πιο υπερτιμημενου. Το ειδα και μετα ειπα: 'καλα τι γινεται και δεν μου αρεσει. Καποιο προβλημα εχω; ειμαι αναισθητος και βοδι; μισω τα ανιμε;ειμαι κομπλεξικος;'
1000 φορες καλυτερα να βλεπω κλισε shουjο των 70ς παρα τετοιους τιτλους. Μετα φταιω εγω που χαρακτηριζομαι παρωχημενος και αντιδραστικος με τις νεες σειρες.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 09:25
Επίσης το Gundam Seed είναι μούφα, προς τα fanboys.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 10:49
+1 από μένα.Για να κρίνεις κάτι δεν είναι ανάγκη να έχεις δει καν την σειρά ή την ταινία. Πχ μπορείς να κάτσεις να διαβάσεις τις υποθέσεις 5 νέων ταινιών στο Αθηνόραμα και να πεις ότι οι 4 είναι μλκ (δλδ δεν σου αρέσουν) και να πας να δεις την 5η που θεωρείς ότι είναι καλή. Αν δεν μπορούσες να κρίνεις χωρίς να έχεις δει την ταινία θα έπρεπε να παίζεις κορώνα-γράμματα για το ποια ταινία θα πας να δεις στο cinema.
Αν κι η αλήθεια είναι υπάρχουν και σπάνιες περιπτώσεις ταινιών που πίστευα ότι θα 'ναι μπούρδες αλλά τελικά ήταν αρκετά καλές όπως το "Βρέχει κεφτέδες". Αλλά όπως και να 'χει όταν ένας φίλος μου μ' έπρηζε συνέχεια να δω το "Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων" και του έλεγα "Σιγά μην δω αυτήν την @#$%^&*/!" όλο μου κοπάναγε "Μα αφού δεν το 'χει δει, πως το κρίνεις;". Oπότε για να του κλείσω το στόμα έκατσα και το 'δα. Και τελικά είχα δίκιο: Η ταινία ήταν τεράστια @#$%^&*!.
Και να τα 'βλεπες το ίδιο πράγμα θα έβλεπες.Μερικά post πιο πριν είπα ότι το Sleeping with Hinako είναι το χειρότερο anime που έχω δει. Όμως δεν έκατσα να δω και τα 50 λεπτά.
Ουπς! Λάθος: σε μερικές σκηνές αλλάζει πλευρό!
Όσο καμένος otaku και να είμαι (χαρακτηριστικό παράδειγμα: έκατσα κι είδα ολόκληρο το Training with Hinako και μ' άρεσε - και μην ρωτάτε γιατί
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι έχει μια χρησιμότητα το anime: Όταν έχεις αϋπνίες και θες κάτι που να σε βοηθήσει να σε πάρει ο ύπνος σε λίγα λέπτα κάθεσαι και βλέπεις το εν λόγω anime για κανά τέταρτο.
Επιτέλους, βρίσκω κι άλλα άτομα που το βρίσκουν το εν λόγω anime overrated. Kι εντάξει, όσο ανοιχτόμυαλος και να είμαι με το να κάνω σκέψεις του είδος "Οk, ίσως σ' έμενα απλά να μην μ' αρέσει επειδή δεν είναι του γούστου μου" όταν μου το βάζεις στην λίστα με τα πιο δραματικά anime διπλά σε αριστουργήματα όπως το Air ή το Grave of the Fireflies ενώ στο πρώτο επεισόδιο βλέπειςΣυμφωνω και επαυξανω.ηταν και στο τοπ της λιστας αρκετων sιτe τρομαρα του! Περνει και τον τιτλο του πιο υπερτιμημενου. Το ειδα και μετα ειπα: 'καλα τι γινεται και δεν μου αρεσει. Καποιο προβλημα εχω; ειμαι αναισθητος και βοδι; μισω τα ανιμε;ειμαι κομπλεξικος;'
1000 φορες καλυτερα να βλεπω κλισε shουjο των 70ς παρα τετοιους τιτλους. Μετα φταιω εγω που χαρακτηριζομαι παρωχημενος και αντιδραστικος με τις νεες σειρες.
Σημειωτέον, είμαι fan των καλών romance anime.
Nαι, γιατί θες να μου πεις ότι τα υπόλοιπα Gundam σου άρεσαν, ε;Επίσης το Gundam Seed είναι μούφα, προς τα fanboys.
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 11:02
Nαι, γιατί θες να μου πεις ότι τα υπόλοιπα Gundam σου άρεσαν, ε;
(Aν κάνω λάθος, διόρθωσέ με
)
Κοίτα, δε τα χω δει όλα, αλλά το Gundam 00 σπέρνει, έχει και κάτι getter robo σκηνές