Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 13:26
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 13:51
Για να μην επαναλαμβανομαι...Hitman reborn...ειδα 2 επισοδεια και μετα το παρατησα.βαρεμαραααα
Βασικα το ανιμε ειναι λιγο χαλια αλλα το Manga ειναι κορυφαιο..αν και στην αρχη φενεται σαν filler(και στο manga) αλλα μετα περνει τα πανω του..λιγο υπομονη θελει και θα το μετανιωσεις που το Dropares...
Γενικα ειμαι της γνωμης οτι για να κρινεις ενα anime/manga πληρως, πρεπει να το τελειωσεις πρωτα και οχι να δεις 1-2 επεισοδεια...
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 14:28
*Στο κάτω κάτω ακόμη και στην περίπτωση που μια σειρά έχει τέλεια κατάληξη ή γίνεται decent μετά το 666ο επεισόδιο δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο μέρος της που είναι αδύναμο.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 15:26
Τώρα απ' τις λίγες σειρές που έχω δει μέχρι στιγμής, η χειρότερη είναι το K-ON. Η πιο βαρετή και ανούσια σαχλαμάρα που έχω δει ποτέ σε school-life, comedy. 4 κακομαθημένα, σπαστικά μυξιάρικα χωρίς λίγο ύπαρξης, όταν δεν χλαπακιάζουν γλυκά, να λένε τη μία ασυναρτησία μετά την άλλη. Παταγώδης αποτυχία σε όλους τους τομείς. Δεν ξέρω πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να βαθμολογήσω χαμηλότερα μια σειρά.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 15:35
Μερικά post πιο πριν είπα ότι το Sleeping with Hinako είναι το χειρότερο anime που έχω δει. Όμως δεν έκατσα να δω και τα 50 λεπτά. Το προχωρούσα ενδιάμεσα. 5 λεπτά πρέπει να έκανα για να δω και τα 50 λεπτά του OVA. Τόσο βλακεία ήταν. Κάτι ανάλογο έγινε και με τα 2 επόμενα χειρότερα anime που έχω δει (School Days και Gekiganger 3). Δλδ δεν μπορούσα καν να κάτσω να τα δω ολόκληρα.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 23:09
B GATA H KEI!!
Είναι ότι ναναι το συγκεκριμένο anime γιατί αν και έχει και λίγο πλάκα είναι τόσο χαζό που δεν ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ!!
και καλά είναι μια 16χρονή παρθένα που θέλει να ******* 100 αγόρια μέχρι να τελιώσει το σχολείο!!!OMGGGG!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 23:33
Εμ το συγκεκριμένο anime είναι για αγοράκια και πίστεψε με όχι μόνο το βλέπουν αλλά ανάβουν και κεράκι στους δημιουργούς
Έπεσες στην περίπτωση και εσύ...Είναι δύσκολο να αρέσει σε μια κοπέλα echhi anime αλλά για το είδος του είναι από τα καλύτερα...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 10:49
Κάτι ανάλογο έγινε και με τα 2 επόμενα χειρότερα anime που έχω δει (School Days και Gekiganger 3). Δλδ δεν μπορούσα καν να κάτσω να τα δω ολόκληρα.
Φιλε μου λυπαμαι πραγματικα για την αποψη σου για το school days...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 13:02
Αστειεύεσαι!!!
(Ναι καλά καταλαβές, είμαι κορίτσι )
Προφανώς έπρεπε να διαβάσω το review πριν αρχίσω να βλέπω αυτήν την παπαργιά!!
πάντως τέτοιου είδους ανιμε τα θεωρώ καθόλου κολακεύτικα για το γυναικείο φύλο!!(Ελπίζω στην Ιαπωνία να μην τα προβάλουν στην τηλεόραση τους..)
(Απο το καλύτερο για το είδος του!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ!!

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 13:09
Κοίταξε είναι απλό, η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται μάλλον αποκλειστικά σε αγόρια και άντρες επομένως είναι λογικό μια κοπέλα να μην βρίσκει ενδιαφέρον στο να βλέπει βυζάκια και βρακάκια και ίσως για αυτό σου έκανε τόσο άσχημη εντύπωση...Όμως πριν ρίξουμε στη φωτιά τα αγοράκια ας σκεφτούμε πώς ντρουλάρουμε εμείς με τα bishies και πόσες χαζές σειρές έχουμε ανεχτεί επειδή έχουν κοιλιακούς, πλάτες και μούσκουλα
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 13:57
Για να μην επαναλαμβανομαι ουτε εγω :Hitman reborn...ειδα 2 επισοδεια και μετα το παρατησα.βαρεμαραααα
Ηθελα να ηξερα αν μερικοι ξερουν να κανουν τη διαχωριση μεταξυ "Το χειροτερο anime" και "Ενα anime που δε μου αρεσε":|
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 14:17
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 15:34
Και να μην ξεχναμε μια αλλη ανερχομενη σειρα kissXsis (both OVA and series) Οσοι το εχουν δει ξερουν ποσο μοιαζει στο B gata H kei. Ακομα και το σχεδιο ειναι σχεδον το ΙΔΙΟ! αλλα εμενα δεν 8α επρεπε να με πεφτει λογος (Omg he is a boy)Αν τα προβάλουν λέει...
Με τα κιλά...
Κοίταξε είναι απλό, η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται μάλλον αποκλειστικά σε αγόρια και άντρες επομένως είναι λογικό μια κοπέλα να μην βρίσκει ενδιαφέρον στο να βλέπει βυζάκια και βρακάκια και ίσως για αυτό σου έκανε τόσο άσχημη εντύπωση...
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 18:57
Αυτο ηθελα να πω κι εγω...Εχει μεγαλη διαφορα το ''Δεν μ'αρεσε'' με το να βαζεις τον τιτλο ''worst anime eva'' και irristela εδω μιλαμε για 29 η 19 επεισοδεια(δεν θυμαμαι καλα) και οχι 600
Koίτα το Hitman Reborn αυτήν την στιγμή είναι στο 180ο
Αλλά επειδή μάλλον μιλάς γενικότερα ακόμη και σε μια σειρά 26 επεισοδίων αν έχεις φτάσει μέχρι το 13-14 και δεν έχεις καλή άποψη νομίζω ότι είναι ασφαλές να πεις ότι μια σειρά δεν σου αρέσει. Τώρα πολλοί δεν κάνουν drop σειρές και τις βλέπουν μέχρι το τέλος ενώ άλλοι προτιμούν να δουν κάτι που να τους αρέσει. Πιστεύω και οι δυο έχουν το δικαίωμα της γνώμης τους.
Anw για να μην είμαι offtopic θα πω και την δική μου άποψη.
Uraboku. Είναι μόλις στο 2ο επεισόδιο και πάει ολοταχως για χρυσό βατόμουρο. Το βλέπω για τα lol.
Kαι αν και ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν θα πω και το anime του Berserk. Δεν έχει σχέση με το αν μου άρεσε σαν anime το θεωρώ κάκιστη μεταφορά από πολλές απόψεις..