Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#526 pit-bull

pit-bull

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Ιανουάριος 2009 - 11:38

Χμ πολλα ειναι τα αθλια ανιμε. Τηα συμφωνισω με το ff unlimited. Eπισης το rave master den to palepsa. Αλλα αποτυχιες για μενα που τελιωσα κι ολας (καλα να παθω) ειναι το Sky girls Tv series και το Shakugan no Shana 2. Stadar εχω δει κι αλλεσ πατατες αλλα δεν θα τις θυμαμαι.

#527 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2009 - 21:48

Devil May Cry
Ο Dante ειναι τελειως αψοφος και νευριαζω οσο σκεφτομαι οτι στο ανιμε κανει 1 λεπτο να ρικσει το boss και την ωρα που περνει να νικησεις ενα boss στο παιχνιδι.
Γενικα σε καθε επισοδειο γινετε το ιδιο...
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#528 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 13:37

θα ελεγα akane maniax:colddd: το πιο βαρετοοοο anime σε ολο τον κοσμοοοοοοοο!!αποδιδω φορο τιμης σε οποιον το τελειωσε:uhh:

#529 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 13:53

Naruto Shippuden!

Οτι πιο χειροτερο για συνεχεια ενος φοβερου κυκλου...

Berserk___Gatsu.jpg

#530 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 14:00

χμμμμμμ...
είναι βαρύς χαρακτηρισμός πιστεύω ο "Worst Anime Ever" .
έτσι κι αλλιώς κανείς δεν έχει δει όλα τα anime που έχουν βγει μέχρι τώρα για να είναι σε θέση να κρίνει.
οπότε θα το θέσω λίίίίγο διαφορετικά...
χειρότερα anime από αυτά που έχω δει εγώ =]
Spoiler:

dirty pair (με ερωτηματικό) - ο σχεδιασμός και μόνο με έκανε να το μισήσω.στα μισά του 1ου επισοδείου αποφάσισα να το dropάρω [κάτι που ποτέ δεν κάνω από το 1ο ep]

touka gettan - άκυρο τελείως

dagger of kamui - χωρίς σχεδόν καμία λογική στα γεγονότα και τα χρονικά πλαίσια.[και φυσικά σε όλη τη γη μιλάνε ιαπωνικά =Ρ ]

school days - υπερβολικό και τραβηγμένο όσο δεν πάει

tsubasa chronicles 2nd season -το μισό το είδα σε fast forward.

αυτά ενδεικτικά είναι και καμιά δεκαριά άλλα =D

#531 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 14:04

Αν κάποιος μου βρεί κάποιο χειρότερο anime από το Apocalypse Zero του βγάζω το καπέλο (Αν είναι κοπέλα βγάζω και άλλα πράγματα δεν με πειράζει... :nbleed:).
Το anime αυτό είναι παραπληγικό απλά, ακολουθώντας αντικειμενικά κριτήρια. Για τί να πρωτογράψω? Για το άθλιο κόσμο (post apocalyptic ότι νάναι φάση)? Για το μέτριο σχέδιο (low budget καταστάσεις)? Για την τραγική σκηνοθεσία (θα φάω ξύλο τώρα γιατί το λέει το σενάριο)? Για την επιβλητική μουσική (μα τί λέω, τα midi αρχεία ήχου είναι καλύτερα)?Με λίγα λόγια είναι σαν B rated βιντεοταινία να μεταφέρθηκε σε ανιμέ.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#532 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 14:09

πιστεύω το χειρότερο που έχω δει ήταν το tekken ,ως φαν της σειράς απογοητεύτηκα απίστευτα ,δεν καταλαβαίνω το λόγο γιατί να δημιουργήσει κάποιος ένα τέτοιο τερατούργημα ,όσο κ αν θες να βγάλεις το tekken σε ταινία
μιλάμε για πραγματιθκά τραυματική εμπειρία,δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο ,το animation ,το σενάριο(μα ποιο σενάριο????????????) ....
πονεμένη ιστορία....

#533 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 14:19

μιλάμε για πραγματικά τραυματική εμπειρία,δεν ξέρω τι ήταν χειρότερο ,το animation ,οι μαχες(μα ποιες μαχες????????????) ....

Fixed.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#534 Aeria_Gloris

Aeria_Gloris

Safe in a dream

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 17:11

Δεν θα το χαρακτηριζα worst ever αλλα ισως αυτο που με απογοητευσαι πιο πολυ οσον αφορα σεναριο,πλοκη και τους χαρακτηρες...

my vote for

Spoiler: blassreiter

μιας και εχω ενα μινι παθος με μηχανες :bike: και mecha(ειχε προηγηθει αυτης της σειρας το gits) ειχα υψηλες ας τις πω απαιτησεις απο το συγκεκριμενο οταν αρχισα να το βλεπω..το εγκαταλειψα υστερα απο 10-12 επεισοδεια(απο τα 24)?ουτε που θυμαμαι..

μου εμεινε μοναχα η παρουσια της Amanda Werner :wooi2:

Spoiler:

Stray Dogs Howling in the Dark

Τρελαμενη Πυξιδα
MyAnimeList

#535 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 17:46

Aυτό ακριβώς είναι το δείγμα που λείπει από το προηγούμενο post μου. Δείτε το και μετά αναφέρετε κάτι πραγματικά χειρότερο. Και είναι και σε raw μορφή γιατί δεν ήθελα να το καραθάψω.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=PGRKdBN7aA0[/media]
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#536 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούνιος 2009 - 17:59

Αν κάποιος μου βρεί κάποιο χειρότερο anime από το Apocalypse Zero του βγάζω το καπέλο (Αν είναι κοπέλα βγάζω και άλλα πράγματα δεν με πειράζει... :nbleed:).
Το anime αυτό είναι παραπληγικό απλά, ακολουθώντας αντικειμενικά κριτήρια. Για τί να πρωτογράψω? Για το άθλιο κόσμο (post apocalyptic ότι νάναι φάση)? Για το μέτριο σχέδιο (low budget καταστάσεις)? Για την τραγική σκηνοθεσία (θα φάω ξύλο τώρα γιατί το λέει το σενάριο)? Για την επιβλητική μουσική (μα τί λέω, τα midi αρχεία ήχου είναι καλύτερα)?Με λίγα λόγια είναι σαν B rated βιντεοταινία να μεταφέρθηκε σε ανιμέ.

Καλτίλες :hahaha:
Τσέκαρε και κάνα Digital Devil, Steel Devil και τις συναφή 80's παραγωγές. Στην καλύτερη θα δεις πως υπάρχουν και κατώτερα anime, ενώ στην χειρότερη θα πάθεις ανοσία και θα γουστάρεις με αυτά που βλέπεις (όπως και του λόγου μου :hahaha:)

E5VV38U.jpg

#537 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 18:42

...αντεξα να διαβασω και τις 36 σελιδες του thread:frozen:
...διαφωνω καθετα με οσους ανεφεραν nge, honey & clover, flcl, a country doctor, paranoia agent, miyazaki, cowboy bebop και lain
...και μερικως με οσους ανεφεραν fma, azumanga, kino no tabi, claymore, afro samurai κ.α..οι λογοι ειναι διαφοροι και το μυαλο μου ειναι αχταρμας αυτη τη στιγμη για να τους αναλυσω

...γενικως, εχω να σχολιασω οτι δεν εχει νοημα να κριτικαρουν αγορια τα yaoi για το περιεχομενο τους, οπως επισης διαφοροι τα "παιδικα" επειδη απλα προοριζονται για μικροτερες ηλικιες και θεωρουνται αδικα αντιπροσωπευτικο υλικο για τα ανιμε στην ελλαδα
Spoiler:
..και τα χενται γενικα και αοριστα επειδη ειναι "σιχαμερα":hahaha:
κατ' εμε χειροτερο ever δε μπορω να προσδιορισω ακομη, γιατι εχω δει τα στοιχειωδη μονο, αλλα κατακρινω σιγουρα τα στεγνα/βλακωδως χυδαια/κρυφα* χενται
Spoiler: *
οπως επισης οσα οπως καποιος ειπε, απλα αντιγραφουν τα αναλογα δημοφιλη της εποχης τους και βαζουν μεσα οτι κλισε υπαρχει

υγ1: οσον αφορα τα υπερεκτενη-καλημερα ζωη των ανιμε: bleach, naruto, dbz πιστευω πως ολα εχουν καποια αξια στο χωρο αλλα ειναι κουραστικα και φλυαρα, και οσοι τα παρακολουθουν το κανουν για την καθαρση:nanana: και την ηθικη αποκατασταση τους, και οχι για την πραγματικη αξια των σειρων(imo)και προσωπικα εχω τελειωσει και bleach και naruto και το dbz το σεβομαι απλα σαν αναμνηση-δεν θυμαμαι τιποτα.δηλαδη αυτο που θελω να μαθω ειναι αν θα γυρισει ο sasuke ή οχι και αν θα διαλεξει επιτελους ο ichigo αναμεσα σε inoue-rukia

υγ2: απο ο,τι διαβασα, βαζω στη λιστα των must see :dokuro chan, mind game, last exile, sunabouzu και gankutsuou...

και τωρα σιγα μην διαβασει κανεις ολο αυτο το κατεβατο :sigh2:

seishun jidai wa watashi no subete desu

#538 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 20:52

@Satou No Kumo
i read it ALL και συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο υστερόγραφο

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#539 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 21:19

Spoiler:

αν εξαιρέσουμε ότι διαφωνώ στο "και τα χενται γενικα και αοριστα επειδη ειναι "σιχαμερα""
+1 :tensai:

#540 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2009 - 21:27

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που μέσα στη λίστα με τα Animeφωσκωλιάδες δεν αναφέρθηκε το One piece και το Gintama xD