Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#511 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 January 2009 - 16:35

εγώ λέω ότι είσαι ανίδεος και δεν ξέρεις που πάνε τα 4
και ότι θα πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω γιατί
anime δεν είναι το soul eater και το naruto
και ότι αν κάτσεις ποτέ και μάθεις όλη την ιστορία
πίσω απο το spirited away θα νιώσεις λιγάκι.
δεν μπορείς να βάζεις ένα πετυχημένο anime σε αυτή τη λίστα
επειδή δεν σου άρεσε εσένα και άντε αρκετές ηλιθιότητες διαβάσαμε εδώ μέσα
αν δεν ξέρετε τι είναι anime μάθετε και αν δεν θέλετε να μάθετε
μη ποστάρετε εδώ.
ότι άλλο θες στείλε pm για να μη χαλάμε το thread.

#512 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 January 2009 - 17:36

Βασικά νομίζω ότι υπάρχει σύγχυση με το θέμα του thread. Γιατί, άλλο πoιο θεωρούμε χειρότερο άνιμε και άλλο αυτό που δεν μας άρεσε. Εμένα ανάμεσα σ' αυτά που δεν μου άρεσαν είναι το NGE, αλλά με τίποτα δεν θα το έγραφα εδώ μέσα. Δηλαδή, επειδή δεν μου άρεσε, θα ξεχάσω τις ιδέες, τη σκηνοθεσία, το animation κτλ και θα πω ότι είναι χάλια;
Έχει δίκιο η eri(αν και ίσως να εκφράστηκε κάπως έντονα), δεν μπορούμε να τσουβαλιάσουμε ότι δεν μας αρέσει σ' αυτό το thread. Για να είναι 'Worst anime ever ' θα πρέπει να έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά και όχι απλά 'Δεν μ' άρεσε'.

Edited by Nighteyes, 21 January 2009 - 18:57.

Posted Image

Posted Image

#513 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 January 2009 - 17:37

ΗΡΕΜΙΑ. :nosey:

Όσο για μένα, Gantz. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το all-time χειρότερο που έχω δει, αλλά σίγουρα είναι από τους δυνατούς υποψήφιους. :wallbash:

Ω θεοί.

Τι πανέξυπνη πλοκή...
Τι ρεαλιστικοί χαρακτήρες...
Τι απίστευτο animation...

:deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#514 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 21 January 2009 - 18:41

tzitzi la trotola:puke:.ενας στουμπος που εκτως απ το οτι εχει τις ιδιες συνηθειες με τον jiraya(ok thats kinda cool.βοηθαει το υψος βλεπεις:hahaha:)εχει και μια μανια με τα σπορτς.μπασκετ(αν μπορεις να το πεις ετσι)πινκ πονκ χρισιμοποιωντας απαγορευμενες τεχνικες κουνγκ φου σε αρενες box και με σκληρη εκπαιδευση σε ενα σπιτι με επιπλα γεματα μαχαιρια που του ειχε φτιαξει ο παπους του για να σκληραγωγηθει(ακομα γελαω οταν τον θυμαμαι να τα λεει με δραματικο τροπο).δεν ξερω αν αρεσει σε κανεναν απο εδω,παντως εγω προτιμω να κανω τηλεμαραθωνιο με μια τηλεοραση να δειχνει neon genesis evangelion(it rocks but man,its a braindestroyer)και στην αλλη ολες τις κουτσομπολιστικες εκπομπες.δεν θα επιζουσα αλλα τουλαχιστων δεν θα επρεπε να βλεπω τον τζιτζι.
Posted Image

#515 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 21 January 2009 - 18:52

Βασικά νομίζω ότι υπάρχει σύγχυση με το θέμα του thread. Γιατί, άλλο πιο θεωρούμε χειρότερο άνιμε και άλλο αυτό που δεν μας άρεσε. Εμένα ανάμεσα σ' αυτά που δεν μου άρεσαν είναι το NGE, αλλά με τίποτα δεν θα το έγραφα εδώ μέσα. Δηλαδή, επειδή δεν μου άρεσε, θα ξεχάσω τις ιδέες, τη σκηνοθεσία, το animation κτλ και θα πω ότι είναι χάλια;
Έχει δίκιο η eri(αν και ίσως να εκφράστηκε κάπως έντονα), δεν μπορούμε να τσουβαλιάσουμε ότι δεν μας αρέσει σ' αυτό το thread. Για να είναι 'Worst anime ever ' θα πρέπει να έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά και όχι απλά 'Δεν μ' άρεσε'.

Από τα λίγα σωστά post σε αυτό το θέμα ... +1000000000

πάντως από τούς τίτλους που πετάνε μερικοί συμπεραίνεις πώς ήταν αρκετά τυχεροί και δεν έχουν δεί κάποιων πραγματικά άθλιο τίτλο όπως Hametsu no Mars, Tekken,Akane Maniax ,Final Fantasy Unlimited ... ίσως θα έπρεπε να δουν μερικούς για επιμορφωτικούς λόγους ...........
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#516 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 22 January 2009 - 10:15

πάντως από τούς τίτλους που πετάνε μερικοί συμπεραίνεις πώς ήταν αρκετά τυχεροί και δεν έχουν δεί κάποιων πραγματικά άθλιο τίτλο όπως Hametsu no Mars, Tekken,Akane Maniax ,Final Fantasy Unlimited ... ίσως θα έπρεπε να δουν μερικούς για επιμορφωτικούς λόγους ...........

Dυστυχως ως φαν της σειρας final fantsay κα8ησα και το ειδα .....Αν διαβασει ποτε κανεις αυτο το ποστ να μην ξανακανει το ιδιο λα8ος με μενα...Πραγματικα η α8λιοτητα στο μεγαλειο της:cry5:

Posted Image

#517 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 22 January 2009 - 12:41

Dυστυχως ως φαν της σειρας final fantsay κα8ησα και το ειδα .....Αν διαβασει ποτε κανεις αυτο το ποστ να μην ξανακανει το ιδιο λα8ος με μενα...Πραγματικα η α8λιοτητα στο μεγαλειο της:cry5:

Ναι ήταν λίγο ότι να ναι...:uhh:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#518 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 January 2009 - 20:24

+1 και από εμένα, όμως να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Για πολλούς ανθρώπους το "δε μου αρέσει" και το "δεν είναι καλό" κακώς ή καλώς ταυτίζεται. (Για εμένα κακώς προφανώς)... Το θέμα είναι ότι είμαστε σε ένα ανοιχτό forum και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του (καλώς). Το ότι ο κάθε ένας βγαίνει και λέει "ο Miyazaki δεν είναι καλός (έστω μια ταινία του)" ή "το Pokemon δεν είναι καλό" (ενώ αγνοεί το target group του) ή οτιδήποτε άλλο δε νομίζω ότι είναι λόγος για flame-wars (δεν πιστεύω να περιμένει κανείς να το γράψω στα Ελληνικά :oo:).

Προσωπικά πιστεύω ότι στο τέλος τα χειρότερα anime θα πάρουν τις περισσότερες απορρίψεις έτσι κι αλλιώς :tensai:

BTW, -1 και από εμένα για το Final Fantasy πώςθαβγάλουμεεύκολαλεφτά...

#519 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 22 January 2009 - 20:46

χειροτερο που εχο δει ανετα μπορο να πω το ZETTAI SHONNEN
Posted Image
Spoiler:

#520 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 January 2009 - 00:29

...Για πολλούς ανθρώπους το "δε μου αρέσει" και το "δεν είναι καλό" κακώς ή καλώς ταυτίζεται. (Για εμένα κακώς προφανώς)... Το θέμα είναι ότι είμαστε σε ένα ανοιχτό forum και ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του (καλώς)...

Μήπως τότε θα πρεπε ή να μετονομαστεί το thread σε πχ "Anime που δεν μ' άρεσαν" ή να δημιουργηθεί άλλο με τέτοιον τίτλο; :nosey:

Εμένα πάντως για την ώρα, δεν υπάρχει άνιμε απ' όσα έχω δει που θεωρώ ότι αξίζει να το γράψω εδώ μέσα. Όσο και να μην μου άρεσαν κάποια, το βρίσκω πολύ βαρύ κάτι τέτοιο.

Posted Image

Posted Image

#521 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 23 January 2009 - 00:53

Koi Kaze :despair:

#522 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 23 January 2009 - 01:03

Και που νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο ποιό ήταν το χειρότερο...

Jikuu Bouken Nuumamonjaa

Το OVA του ChronoTrigger τρώει εύκολα σε αθλιότητα σχεδόν όλα όσα αναφέρατε. Γιατί είναι όχι μόνο απαίσιο σε κάθε τομέα (γραφικά, σενάριο, χαρακτήρες) αλλά είναι και απογοητευτικό για το target group του. Δεν έχει τίποτα απολύτως καλό πάνω του. Είναι πάτος, ξεκάθαρα πράγματα.

Και για να σας προλάβω, αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και όχι η αντικειμενική αλήθεια που προσπαθώ να σας επιβάλλω και μπλαμπλα...

#523 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 January 2009 - 01:33

Και που νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο ποιό ήταν το χειρότερο...

Jikuu Bouken Nuumamonjaa

Το OVA του ChronoTrigger τρώει εύκολα σε αθλιότητα σχεδόν όλα όσα αναφέρατε. Γιατί είναι όχι μόνο απαίσιο σε κάθε τομέα (γραφικά, σενάριο, χαρακτήρες) αλλά είναι και απογοητευτικό για το target group του. Δεν έχει τίποτα απολύτως καλό πάνω του. Είναι πάτος, ξεκάθαρα πράγματα.

Και για να σας προλάβω, αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και όχι η αντικειμενική αλήθεια που προσπαθώ να σας επιβάλλω και μπλαμπλα...

χαχααχαχαχαχχα θεός θεός

Κάτι τέτοιο http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=567 είναι για αποφυγή

Όπως κι αυτό http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=634

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1056

Τώρα κάτι post που λένε Cowboy Bebop, Welcome to The NHk, NGE,Gungrave δεν αξίζουν καν το σχολιασμό.

#524 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 23 January 2009 - 01:49

Το peacemaker kurogane μόνο και μόνο για τα τελευταία επεισόδια ,δεν μπορείς να το πεις worst ever.Eυτυχώς δεν έχω πέσει σε κάποιο από τα υπόλοιπα διαμαντάκια που αναφέρονται στo thread...

Anime που παράτησα :
Dragonaut: The Resonance
Hatenkou Yuugi
ICE
Kiba
Rental Magica
Strait Jacket

Παράτησα και άλλα δεν πιστεύω ότι αξίζουν τον τίτλο του worst ever.

Edited by aboumonkey, 23 January 2009 - 02:40.

#525 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 23 January 2009 - 02:09

worst anime ever ε?

ειναι αρκετα :uhh:

αλλα για μενα πρωτη θεση παιρνει το Death Note(μην με δειρετε παιδια αλλα μου φαινεται αθλιο)

Death note to Rule Them All..Ετσι ειπε ο θεος οταν εδωσε στους Ιαπωνες την εμπνευση να δημιουργουν ανιμε...:nanana::nanana::nanana: