Για μένα χειρότερα ανιμε παραμένουν Air και Kimi ga nozomu eien.....................
Worst manga ever Angel Sanctuary
Και για να μην ειμαι και offtopic μεχρι τωρα τα πρωτεια τα εχει το Ova του KGNE akane maniax και το H20:congrats:
Posted 18 May 2008 - 13:29
Για μένα χειρότερα ανιμε παραμένουν Air και Kimi ga nozomu eien.....................
Posted 19 May 2008 - 11:28
Posted 19 May 2008 - 13:55
Posted 23 May 2008 - 20:00
Posted 23 May 2008 - 22:46

Posted 18 June 2008 - 12:52
A το witch Ηunter εγω το βρηκα αρκετα καλο.....
τωρα χειροτερο....η σειρα Ninja Scroll ηταν χαλια.......κατι ταινιες anime απο τη silver media επισης οπως ενα με το Μεγα Αλεξανδρο και το Νinja Resurrection.....
γενικα παντως μου χουν μεινει μονο τα καλα ευτυχως......

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 22 June 2008 - 18:03
Edited by IlPalazzo, 22 June 2008 - 20:29.
Posted 22 June 2008 - 19:18
Ninja Ressurection. Τρως παραμυθι επειδη εχεις καραπορωθει με την ταινια (Ninja Scroll) και οταν βλεπεις την σειρα, ψαχνεις να πιαστεις απο καπου ωστε να μην θεωρεις ασκοπη την ωρα που σπαταλησες (ποσο μαλλον και τα χρηματα αν αγορασες τα αυθεντικα dvd).
Azumanga Daioh: Το βρηκα υπερβολικα βαρετο(μετα βιας ειδα 2 επεισοδια)
Air Master: Η απολυτη εξαθλιωση του θυληκου γενους. Μισω αισχρα οτιδηποτε εχει να κανει με fanservice.
Βασικα ειναι παμπολλα τα anime που εχω σταματησει να βλεπω στα 4 πρωτα επεισοδια, αλλα ενταξει, δεν χρειαζεται να αναφερθω εκτενως. Ο καθεις εχει την αποψη του και το γουστο του.
Posted 22 June 2008 - 20:14
Ανιμε που άλλοι λάτρεψαν και εγώ δεν άντεξα: DeathNote, κλασικότερο παράδειγμα. Σε άλλους αρέσει επειδή κοντεύεις να πάθεις καρδιακό απ' την αγωνία, παίζονται τα άπειρα αρρωστημένα εγκεφαλικά παιχνίδια και το τετράδιο είναι imba. Σ' εμένα δεν άρεσε για τους ίδιους ακριβώς λόγους.
Επίσης, υπάρχει μια βασική λεπτομέρεια που του λείπει: Character Development.
Για την Haruhi θα συμφωνούσα μαζί σου, αν δεν μου εξηγούσαν ότι για να καταλάβεις αυτό το anime Πρέπει να δεις όλη την σειρά και γενικότερα να έχεις δει πολλά anime στη ζωή σου.
...
Ίσως πάλι επειδή είμαστε κορίτσια γι αυτό να ξενερώνουμε με anime τυπου Haruhi
Το να τα προβάλουν με τη σειρά που τα προέβαλαν ήταν από τις ατυχέστερες επιλογές και έθαψε πολύ τη σειρά. Υποθέτω θα βασίστηκαν σε στερεότυπα, του στυλ ότι τα επεισόδια με την περισσότερη "δράση" (αν το δεις επιφανειακά) πρέπει να πάνε πρώτα, παρόλο που δεν προσφέρουν και πολλά στην υπόθεση τα επεισόδια του νησιού, ή ότι το επεισόδιο όπουΕγώ πάντως το haruhi το είδα με την κανονική σειρά και όχι με αυτή που προβάλεται οπότε έβγαζα νόημα από την αρχή.
Edited by Kenny, 22 June 2008 - 21:02.
Posted 23 June 2008 - 00:16
Posted 23 June 2008 - 01:38
Η αλήθεια είναι ότι το green green είναι από τα anime που δεν έχουν απολύτως κανένα νόημα...Είναι και male υλικό στην τελική αλλά αν προσθέσεις και το ότι είναι ανούσιο σίγουρα τα πράματα γίνονται δύσκολα...για μενα το χειροτερο απο ολα τα anime που εχω δει ηταν το green green
Δεν εχς καταφερει να το τελειωσω και δεν νομιζω να το τελειωσω ποτε. τρομερα βαρετο....
Επισης βαρετο πολυ (μα παρα πολυ) μου φαινεται πλεον το bleach.
εχω σταματησει στο 140 και δεν εχω το κουραγιο να δω παρακατω. Επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια, πολυ βαρετα και ανουσια fillers και πανω απο ολα βαρετοι χαρακτηρεσ (ειδικα ο ichigo) εκτος απο καποιες λαμπρεσ ε3αιρεσεις (βλεπε byakuya)
Posted 23 June 2008 - 10:55
Posted 26 June 2008 - 02:25

Posted 26 June 2008 - 12:21
Posted 03 July 2008 - 13:26