Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#436 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:15

Neon genesis ψυχολογικη μ******.

Ελεγα, ελεγα ο κακομοιρης, τοσες σελιδες, ενας να μην πε την πιο love/hate σειρα της ιστοριας?:congrats::congrats:

Well, δεν ειναι στο στυλ σου το Evangelion. Αν δεις και κανα dvd στην πορτα σου που να λεει Serial Experiments Lain, να 'σαι σιγουρος οτι καποιος προσπαθει να σε δολοφονησει.:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από somnium: 14 Μάιος 2008 - 19:38
typo

Δημοσιευμένη  εικόνα

#437 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:28

μα αυτο το ανιμε δεν ειναι για να δεις fights, ουτε τα mecha ειναι ακριβως να σε βαλει να σκεφτεις και να σε τρελανει στις ψυχωαναλυση κτλπ. Ακριβως αυτο λεω οτι ειναι ειδος που δε σου αρεσει, ανιμε δεν ειναι για ολους για να ξεσκασεις, υπαρχουν παρα πολλα ειδη ανιμε τα οποια ειναι για να σκεφτεις, να σε συγκινησουν κτλπ.

Αρα δε το καταλαβες το ανιμε η δε σου αρεσε στη τελικη, δικαιωμα σου αλλα δε το κανει αυτο κακο ανιμε αντικειμενικα.

Αγαπητε μου φιλε ακομα δεν με καταλαβεσ. Το παντρεμα mecha και πσιχολογικησ μαλακιασ ηταν ατυχεσ! Αυτο προσπα8ω να σου πς τετοια ωρα!

Ειναι σα να βλεπεισ τσοντα με καλογριεσ! Mecha και πσιχοπα8ολογεια δεν κολλανε οπωσ δεν αναμιγνυεται λαδι με νερο. Το οτι μπικε τοσο βα8εια στη διεστραμμενη ακυρη πσιχολογια των καρακτερσ που εν τελει ηταν ολοι βλαμμενοι και να προσπα8ισει να βγαλει ακρη ενω δεν αναλυει καλα με λεπτομερεια καικατανοητα το μπακγκραουντ του ανιμε. Τι ειναι οι αντζελσ?
Ποιοσ? ποτε? που? εφτια3ε αυτα τα "ζωντανα" mecha?

Εστιαζει σε λαθοσ πραγμα.. Αν ιθελε να φτια3ει πσιχολογικο δραμα.. επρεπε να αναλυσει πιο καλα το μπακγκραουντ, το παρελ8ον των καρακτερσ, το η8ικο τουσ κτλπ και σιγα σιγα να αρχιζει να αναλυει συνεσ8ιματα κτλπ. Οχι να τα κανει μια τουρλου και να μη βγαζεισ ακρη!

Και μη μου λεσ πλσ πωσ σε ενα καλο πινακα ζωγραφικησ δε καταλαβενεισ τπτ γιατι ετσι ειναι το υπσιλο υφοσ τησ τεχνησ. Γιατι σου υπεν8ιμιζω πωσ ενασ εβαλε μια τυχεα μαιμου να ζωγραφισει μλκιεσ και τη πουλισε 2Κ δολλαρια.. Τι σου ειναι η υπσιλη τεχνη ε?

Μπορει να μισω τα ανιμε με αστειακια του δημοτικου οπωσ golden boy,love hina ktlp.. Αλλα κατι που υποκρινεται πωσ ειναι πσαγμενο αλλα ειναι μια random μουφα που ειναι περιπλοκη μονο για να ειναι περιπλοκη επειδη δεν ειναι τιποτα αλλο περναει το οριο.

Απλο αλλα αναπτυγμενο σεναριο εισ βα8οσ χωρισ τρυπεσ, με εντονη ρεαλιστικη δραση και ισορροπια ( ΟΚ ο Alucard Αλλα δεν εχει φασι να υπαρχουν γαμαου μαου καρακτερσ,) που σε βαζει πραγματικα στον κοσμο του ανιμε χωρισ να σε μπερδεβει με ανουσιεσ λεπτομερειεσ. Αυτο ειναι ενα καλο ανιμε!

2 Anime ειναι τελεια.

Monster kai Death Note. Σε ολα τα αλλα ολο και καποια λεπτομερεια τουσ λιπει.. Τουλαχιστων στα ανιμε του gender moy.

Ελεγα, ελεγα ο κακομοιρης, τοσες σελιδες, ενας να μην πε την πιο love/hate σειρα της ιστοριας?:congrats::congrats:

Well, δεν ειναι στο στυλ σου το Evangelion. Αν δεις και κανα dvd στην πορτα σου που να λεει Seial Experiments Lain, να 'σαι σιγουρος οτι καποιος προσπαθει να σε δολοφονησει.:)

Χαχαχα εχεισ δικιο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 21 Ιανουάριος 2009 - 18:56
merged

#438 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:37

κοιτα εγω καταλαβα τι ειναι τα angels, και που ποτε γιατι φτιαχτηκαν. Το ανιμε βασικα εξεταζει το χαρακτηρα και το ηθικο /ψυχικο κοσμο των χαρακτηρων, τωρα εσυ πως καταφερες να μη τα δεις, δε ξερω.

Οσο για το mecha και ψυχολογικες μαλακιες προφανως δε κολανε για σενα, για ενα μεγαλο κομματι της ανιμε community μια χαρα κολανε αρα προφανως παλι γυρναμε σε προσωπικες επιλογες/ προτιμησεις.

Τελος οπως βλεπω και να προσπαθησω να σου εξηγησω καποια πραματα δε θα αλλαξει τπτ γιατι προφανως δε σου αρεσει αυτο το στυλ ανιμε, αλλα αν δεις μεσα στο forum πολλοι ακομα και απο αυτους που δε τους αρεσε το ανιμε, δεχονται οτι ειναι ενα πολυ καλο ανιμε, ασχετα αν δε πεφτει μεσα στα ειδη που τους αρεσουν.

Με αυτο θελω να ξανα πω οτι ειπα και πιο πριν, το οτι δε σου αρεσε δε το κανει αυτοματως κακο ανιμε και τη κλεινω εδω τη συζητηση γιατι ουτε ο τοπος ειναι αλλα ουτε και εχω ορεξη να μπω σε τετοιου ειδους συζητηση ( ποτε δεν εχω ^^).

#439 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:44

Ο.Κ ρε φιλαρακο ισωσ να χεισ δικιο στη πρωσωπικη αποπση. Αλλα δεν αναλυσε επαρκωσ τα αντζελσ που επρεπε να νε το κεντρικο σημειο του ανιμε μιασ και αυτα ειναι που κινουν ολη τη πλοκη. Σε αυτο δε διαφωνεισ ετσι?

Δεν ειναι το θεμα στιλ. Το θεμα ειναι πια ο ορισμοσ του καλου ανιμε.
Ειλικρινα αυτο το ανιμε εχει τοσο πολλα στραβα.. και του μενει μονο αυτη η ανε3ιγιτη πολυπκοκοτητα. Οσο και να βαλω το μυαλο μου να σκεφτει δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε καποιον μπορει να αρεσει αυτο το ανιμε.

Ισωσ παλι να ναι επειδι καποιοσ μπορει να μπερδευτει απο ολη αυτη τη ανεξιγιτη πολυπλοκοτητα και να κανει το παιδαριωδεσ λαθοσ να νομισει πωσ ειναι πσαγμενο..

#440 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:47

Mε τόσα που άκουσα μπορεί να καταλήξω να βλέπω Evangelion...Μόνο από περιέργεια...Ως πού μπορεί να φτάσει ένας mecha hater...:hahaha:Δεν τα μπορώ τα mecha αλλά αφού είδα fmp αυτό τρώγεται φαντάζομαι ε?

Για μένα worst σε first impression όμως μου φάνηκε το appleseed...Δεν μπόρεσα να δω καν πάνω από 3 λεπτά...Αλλά αυτό με καθιστά κάπως off topic ε??:hot:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#441 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:48

last post σε αυτο, τα angels δεν ειναι το κεντρικο σημειο, εκτος απο adam /lilia, οσο για το περι πολυπλοκοτητας το ειδα 2 φορες και εξτρα 1 τα 2 τελευταια να εμπεδωσω καλυτερα γιατι ειναι δυσκολο anime και εψαξα και λιγο στο web για καποια εξτρα info, οποτε οχι δε εκανα λαθος να το θεωρησω ψαγμενο.

Αυτα, εγω θα σου ελεγα καποτε να το ξανα προσπαθησεις και να το δεις με υπομονη και οχι προκατειλημενος απο τη τωρινη σου διαθεση, αμα θες αμα δε θες δικαιωμα σου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Loke: 14 Μάιος 2008 - 20:16

#442 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 19:49

Αγαπητε μου φιλε ακομα δεν με καταλαβεσ. Το παντρεμα mecha και πσιχολογικησ μαλακιασ ηταν ατυχεσ! Αυτο προσπα8ω να σου πς τετοια ωρα!

Ειναι σα να βλεπεισ τσοντα με καλογριεσ! Mecha και πσιχοπα8ολογεια δεν κολλανε οπωσ δεν αναμιγνυεται λαδι με νερο. Το οτι μπικε τοσο βα8εια στη διεστραμμενη ακυρη πσιχολογια των καρακτερσ που εν τελει ηταν ολοι βλαμμενοι και να προσπα8ισει να βγαλει ακρη ενω δεν αναλυει καλα με λεπτομερεια καικατανοητα το μπακγκραουντ του ανιμε. Τι ειναι οι αντζελσ?
Ποιοσ? ποτε? που? εφτια3ε αυτα τα "ζωντανα" mecha?

Υπάρχουν και mecha anime στα οποία οι χειριστές δεν ξεχειλίζουν από τεστοστερόνη, τσαμπουκά και βαρβατίλα. Ειδικά όταν είναι άγουροι έφηβοι. Αν θες να δεις ένα mecha anime στο οποίο ο πρωταγωνιστής απλά καβαλάει το mecha και θερίζει κώλους, έχει τέτοια πέντε στη δεκάρα. Αλλά τέτοιοι χαρακτήρες μου φαίνονται πολύ επίπεδοι. Προσωπικά, το βρίσκω πολύ ρεαλιστικό ο Shinji να φρικάρει όταν σκέφτεται τι κάνει όποτε πιλοτάρει το Eva 01 (killing machine).

Εν ολίγοις, είναι σαν να λες ότι σε ένα πολεμικό film δεν χωράνε φιλειρηνικά quotes γιατί χαλάνε το κλίμα. Δεν το χαλάνε. Το εξισορροπούν.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#443 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:11

Υπάρχουν και mecha anime στα οποία οι χειριστές δεν ξεχειλίζουν από τεστοστερόνη, τσαμπουκά και βαρβατίλα. Ειδικά όταν είναι άγουροι έφηβοι. Αν θες να δεις ένα mecha anime στο οποίο ο πρωταγωνιστής απλά καβαλάει το mecha και θερίζει κώλους, έχει τέτοια πέντε στη δεκάρα. Αλλά τέτοιοι χαρακτήρες μου φαίνονται πολύ επίπεδοι. Προσωπικά, το βρίσκω πολύ ρεαλιστικό ο Shinji να φρικάρει όταν σκέφτεται τι κάνει όποτε πιλοτάρει το Eva 01 (killing machine).

Εν ολίγοις, είναι σαν να λες ότι σε ένα πολεμικό film δεν χωράνε φιλειρηνικά quotes γιατί χαλάνε το κλίμα. Δεν το χαλάνε. Το εξισορροπούν.

Ισορροπημενοσ ειναι ο Setsuna. Πραγματι αναλυει οκ τα συνεσ8ιματα του επαρκωσ και ολοκλιρωμενα, χωρισ να επισκιαζεται η δραση, η να χαλαει η ισορροπια. Ο Shinji δυστυχωσ παρουσιαζεται με απολυτη ελλειπση αυτοπεποι8ισησ και στη συνεχεια καταρρεει..

last post σε αυτο, τα angels δεν ειναι το κεντρικο σημειο, εκτος απο adam /lilia, οσο για το περι πολυπλοκοτητας το ειδα 2 φορες και εξτρα 1 τα 2 τελευταια να εμποδωσω καλυτερα γιατι ειναι δυσκολο anime και εψαξα και λιγο στο web για καποια εξτρα info, οποτε οχι δε εκανα λαθος να το θεωρησω ψαγμενο.

Αυτα, εχω θα σου ελεγα καποτε να το ξανα προσπαθησεις και να το δεις με υπομονη και οχι προκατειλημενος απο τη τωρινη σου διαθεση, αμα θες αμα δε θες δικαιωμα σου.

Χαχαχα, fair enough. 8α παρω τη κουρτινα 2.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Μάιος 2008 - 20:15
merged

#444 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:29

Well, δεν ειναι στο στυλ σου το Evangelion. Αν δεις και κανα dvd στην πορτα σου που να λεει Serial Experiments Lain, να 'σαι σιγουρος οτι καποιος προσπαθει να σε δολοφονησει.:)

Dammonar προσοχή. Αν μέσα στις επόμενες μέρες πάρεις κα΄ποιο δέμα από τον somnium πέτα το όπως είναι. Ή βόμβα ή το S.E.Lain θα είναι:hahaha:

Όσο για το NGE που γίνετε τόσος ντόρος ρε παιδιά εντάξει τι να πω???
Εμένα μου άρεσε τρελά και αυτό που πιστεύω ότι ξυνίζει μερικούς όπως και τον Dammonar είναι το ότι δε σου δίνει στο πιάτο το τι γίνεται. Αντίθετα σε βάζει εσένα στη διαδικασία να το σκεφτείς(και να κάνεις και ένα μικρό search στο internet απαραίτητα)

Και για να μην είμαι κι εγώ εντελώς off να πω ότι ένα από τα worst που έχω δει είναι το xxxHOLiC:stubborn:
Δεν ξέρω τι λέει από story κλπ διότι πολύ απλά δεν άντεξα πάνω από ένα επισόδειο με αυτό το ελεεινό art. I really hate Clamp.......

Δημοσιευμένη  εικόνα

#445 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:36

Και για να μην είμαι κι εγώ εντελώς off να πω ότι ένα από τα worst που έχω δει είναι το xxxHOLiC:stubborn:
Δεν ξέρω τι λέει από story κλπ διότι πολύ απλά δεν άντεξα πάνω από ένα επισόδειο με αυτό το ελεεινό art. I really hate Clamp.......

... says so the Kaori Yuki fan. :orly:

Pardon me, αλλά και η Yuki, και οι CLAMP, έχουν υπερβολικά cheesy σχέδιο.

Δεν υποστηρίζω το xxxHolic (μέτριο story), αλλά αυτό το "το παράτησα λόγω σχεδίου" δεν μου έκατσε καλά. You're gonna miss out on many great anime, αν κρίνεις βάση σχεδίου.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#446 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:42

... says so the Kaori Yuki fan. :orly:

Pardon me, αλλά και η Yuki, και οι CLAMP, έχουν υπερβολικά cheesy σχέδιο.

Δεν υποστηρίζω το xxxHolic (μέτριο story), αλλά αυτό το "το παράτησα λόγω σχεδίου" δεν μου έκατσε καλά. You're gonna miss out on many great anime, αν κρίνεις βάση σχεδίου.

You're spying on me???? Ή βγήκε κιόλας βρώμα????

Γενικά το σχέδιο δεν αποτελεί σημαντικό κριτηριο για μένα αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση με απώθησε τρελά. Δε μου έχει ξανασυμβεί και ελπίζω να μην μου ξανατύχει

Καλά τώρα συγκρίνεις Kaori Yuki με CLAMP???
Yuki is a goddess!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#447 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:49

Descendants of Darkness προσωπικα θεωρω οτι χειροτερο εχω δει απο anime.
Πιστευω πιο αχωνευτο χαρακτηρα απο τον Muraki δεν εχω ξαναδει.
Ευτυχως ηταν μικρο σε διαρκεια. Γιατι αραγε?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#448 Hiko

Hiko

Anime Newbie

• Members
  • 34 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 20:46

Ασχετο με το thread, αλλά εδώ το είδα και απλά ήθελα να το πω.

Αναφέρομαι στο τρόπο γραφής του Dammonar. Γράφεις greeklish με ελληνικούς χαρακτήρες. Κοιτούσα τώρα τα τελευταία post αυτής της κουβέντας με το loke από χτες και μου βγήκαν τα μάτια. Εντάξει, θέμα συνήθειας είναι, αλλά σας είναι τόσος κόπος ρε παιδιά να γράψετε κανονικά; Τα μάτια των άλλων ίσως είναι συνηθισμένα αλλά εγώ ζαλίστηκα μετά από δυο παραγράφους.:blurah5:

Και πάλι συγγνώμη που είμαι off topic.
Φιλικά και παραινετικά έγραψα τα παραπάνω.

#449 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:12

Βασικα τα Pokemon (οσο θυμαμαι) μου αρεσαν στην αρχη,αλλα μετα τα τραβηξαν απο τα... αμελετητα και εγιναν χαλια.

Hellsing rulez

#450 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 13:09

Όσο και αν θεωρώ το σχέδιο της Yuki-sensei αξεπέραστο, και το σχέδιο των Clamp σε γενικές γραμμές μ'αρέσει. Στην ταινία του Holic....ήταν ελεινό και τρισάθλιο...στο tv από όσο έχω δει είναι μια χαρά, αλλά η σειρά δεν με τραβάει να τη δω λόγω υπόθεσης(διάβασα τα τρία πρώτα του manga και δε μ'ενθουσίασε). Δε θα το παρατούσα όμως λόγω σχεδίου!
(πραγματικά όμως δεν υφίσταται σύγκριση Yuki-clamp...Δε θα σχολιάσω το cheesiness part-διαφορά απόψεων- αλλά από άποψη τεχνικής καμία σχέση:P)

Για μένα χειρότερα ανιμε παραμένουν Air και Kimi ga nozomu eien.....................
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler: