Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#421 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 21:39

Μα οχι, τα πρωτα επεισοδια ηταν μια χαρα, (ειδικα με τα ποκεμον που δεν τον πηγαιναν καθολου τον Ash και ολο και κατι του εριχναν). Μετα ειναι που η ιστορια βαλτωσε και ειχαμε ολο επαναληψη του ιδιου στορι. Βασικα απορω αν και με τι ειδους τελος θα τελειωσει η ολη σειρα.

#422 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 22:07

Μα οχι, τα πρωτα επεισοδια ηταν μια χαρα, (ειδικα με τα ποκεμον που δεν τον πηγαιναν καθολου τον Ash και ολο και κατι του εριχναν). Μετα ειναι που η ιστορια βαλτωσε και ειχαμε ολο επαναληψη του ιδιου στορι. Βασικα απορω αν και με τι ειδους τελος θα τελειωσει η ολη σειρα.

Μπααα... δεν την βλεπω να τελειωνει, εκτος και εαν πεθανουν ολη οι σεναριογραφοι, και σχεδιαστες της σειρας και μεινει χωρις να ολοκληρωθει!!!Τοτε ειναι που θα γελαω!!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

#423 serenity_chan

serenity_chan

~anime is life~

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:32

to heart2

δεν υπαρχει πιο βαρετο και ανουσιο anime ever!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#424 Quintessence

Quintessence

far from the sun

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 12:43

Lament of the Lamb (δεν ξέρω πως μου ήρθε να το αρχίσω)...βαρέθηκα τη ζωή μου με ένα και μόνο επεισόδιο.-

#425 kourada

kourada

*Don't be like me*

• Banned
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:03

εγω βαρεθηκα με το πρωτο επεισοδειο ghost hound του αλλα μονο αυτο εχω δει...πιστευω πως θα παρει καλη τροπη ομως με τοσα σχολια που εχετε πει στο thread....

#426 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:10

λοιπον θα προσθεσω τα futarri ecchi kai mirrage of blaze.To πρωτο ειναι απλα απαισιο δε ξερω γιατι το βγαλανε .Δειχνει μονο εναν με τη γυναικα του να το κανουν.Το δευτερο ηταν καλο στην αρχη αλλα προς στο τελος εγινε πολυ μουφα προτεινω πληρη αποφυγη.

#427 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:24

Το Solty Rei.
Η ιστορια εχει ολα τα κλισε που μπορει να φανταστει κανεις, γυρισμενο με τον πιο βαρετο τροπο.
2.5 επεισοδια αντεξα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#428 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 10:42

νόμιζα ότι το fushigi yuugi ήταν ό,τι χειρότερο έχει βγει...αλλά σαν το amon, τίποτα....:stubborn:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#429 dalamar

dalamar

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 11:50

Χεχε κλασσικά σε τέτοια ποστ πάντα εμφανίζεται κάποιος που λέει "Ρε παιδιά, χειρότερη ταινία για μένα είναι το Godfather/Metropolis/7 Samurai και γίνεται χαμός :congrats:

Πέρα από άνιμε που διαγράφηκαν από τη σκέψη μου μετά από 2-3 eps και το να τους δώσω τον τίτλο "χειρότερο" είναι μεγάλη τιμή, αυτό που έρχεται στο μυαλό μου τώρα ως απόλυτη ηλιθιότητα (και που κατάφερα να τελειώσω) είναι το Spiral. Ξέρετε, αυτό το ψεύδο "είμαι πολύ σοβαρό και ψαγμένο άνιμε για κάποιο λόγο, αλλά δεν ξέρω ποιον ακριβώς". Το σενάριο είχε τόσες τρύπες που θα ζήλευε και κορσικάνικο τυρί ενώ δε φοβόταν να βάζει συνέχεια subplots μέσα τα οποία απλά εξαφανίζονταν μετά από λίγα eps, λες και δεν υπήρχαν! Στο μανγκα νομίζω συνεχίζει το story αλλά...

Μεγάλη ηλιθιότητα ήταν επίσης και το Tenjou Tenge (αλλά οκ , όχι και ότι χειρότερο έχω δει). Εκεί να δεις φαλλοκρατία Erisabetsu, ειδικά στο μανγκα που συνεχίζει (και που διάβασα λίγα volumes) το σενάριο πάει σε άλλα επίπεδα αγνής βλακείας.

Δε νομίζω ότι μπορεί να κατήγορήσει κανείς ένα τυπικό shonen άνιμε show όπως το FMA (αν και εμένα μου άρεσε) ως το χειρότερο. Η σειρά είχε μια ξεκάθαρη αρχή, ένα ξεκάθαρο σενάριο και ένα τέλος ολοκληρωμένο χωρίς κενά. Υπάρχουν πράγματα εκεί έξω που δε τηρούν ούτε καν τα βασικά του storytelling...
Ahh. It does not seem fair, does it?That you must stay here but want to be there.

Little Red Riding Hood and the Bible are two books with very little in common.
One is a fairy tale for children and the other is a story about a girl and a wolf.

#430 auron12

auron12

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 00:17

Βασικα εχω δει καποια αλλα αν δεν μου αρεσουν τα ξεχναω αμεσως (δεν δινω καμμια σημασια).Ενα επεισοδιο αρκει για να καταλαβω.Παντως υπαρχουν παρα πολλα τετοια...
Posted Image

#431 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 15:33

Naruto fillers.

Neon genesis ψυχολογικη μ******.

οτιδιποτε δεν εχει gore και εχει βλαμμενα αστειακια.. πχ golden boy..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Μάιος 2008 - 15:53

#432 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 15:51

Naruto fillers.

Neon genesis ψυχολογικη *******

οτιδιποτε δεν εχει gore και εχει βλαμμενα αστειακια.. πχ golden boy..

O M G , μολις σκοτωσες καποια απο τα πιο γνωστα και καλα στο τομεα τους anime. Ειπαμε προσωπικο γουστα κτλπ, but .....:oo:

Aλλο αμα δε σου αρεσουν και αλλο αμα οντως ειναι worst anime :P Δεν ειναι ο τιτλος ανιμε που δε μου αρεσαν ^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Μάιος 2008 - 16:11

#433 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 16:07

O M G , μολις σκοτωσες καποια απο τα πιο γνωστα και καλα στο τομεα τους anime. Ειπαμε προσωπικο γουστα κτλπ, but .....:oo:

Aλλο αμα δε σου αρεσουν και αλλο αμα οντως ειναι worst anime :P Δεν ειναι ο τιτλος ανιμε που δε μου αρεσαν ^^

To παει για action, mecha και το γυριζει στα ψυχολογικα και στο τελοσ δε βγαζεισ ακρη οπωσ με τον Αρχιτεκτονα στο Matrix reloaded. Ανιμε βλεπεισ για να 3εσκασεισ οχι για να σου αναλυ8ει η πσιχολογια του κα8ε διεστραμμενου κακοποιημενου μεταλλαγμενου κομπλε3ικου αναπειρου.

Και σ αυτο το ανιμε, το σεναριο κατα τ αλλα ειναι απλοικο, η αναλυση του μεκα ειναι απλοικη, η αναλυση των εχ8ρων των αντζελσ ειναι απλοικη. Ολα αυτα τα μπαλωνει με μια πσεφτοαναλυση του η8ουσ των καρακτερσ και με αναδρομη στο παρελ8ων τουσ.

+ Εχει τον χειροτερο καρακτερ απο ολα τα ανιμε που χω δει.. Αυτη τη βλαμμενη γερμανιδα.. μα ποσο κομπλε3ικη..

#434 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 16:11

επιγοντως ποστ εμβολιμου ''γουστου'' πλιζζζζζζ
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#435 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 16:12

μα αυτο το ανιμε δεν ειναι για να δεις fights, ουτε τα mecha ειναι ακριβως να σε βαλει να σκεφτεις και να σε τρελανει στις ψυχωαναλυση κτλπ. Ακριβως αυτο λεω οτι ειναι ειδος που δε σου αρεσει, ανιμε δεν ειναι για ολους για να ξεσκασεις, υπαρχουν παρα πολλα ειδη ανιμε τα οποια ειναι για να σκεφτεις, να σε συγκινησουν κτλπ.

Αρα δε το καταλαβες το ανιμε η δε σου αρεσε στη τελικη, δικαιωμα σου αλλα δε το κανει αυτο κακο ανιμε αντικειμενικα.