Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 21:39
Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2008 - 22:07
Μπααα... δεν την βλεπω να τελειωνει, εκτος και εαν πεθανουν ολη οι σεναριογραφοι, και σχεδιαστες της σειρας και μεινει χωρις να ολοκληρωθει!!!Τοτε ειναι που θα γελαω!!!!Μα οχι, τα πρωτα επεισοδια ηταν μια χαρα, (ειδικα με τα ποκεμον που δεν τον πηγαιναν καθολου τον Ash και ολο και κατι του εριχναν). Μετα ειναι που η ιστορια βαλτωσε και ειχαμε ολο επαναληψη του ιδιου στορι. Βασικα απορω αν και με τι ειδους τελος θα τελειωσει η ολη σειρα.
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2008 - 21:32
δεν υπαρχει πιο βαρετο και ανουσιο anime ever!!!
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 12:43
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:03
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:10
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 22:24
Η ιστορια εχει ολα τα κλισε που μπορει να φανταστει κανεις, γυρισμενο με τον πιο βαρετο τροπο.
2.5 επεισοδια αντεξα.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 10:42

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 11:50
Πέρα από άνιμε που διαγράφηκαν από τη σκέψη μου μετά από 2-3 eps και το να τους δώσω τον τίτλο "χειρότερο" είναι μεγάλη τιμή, αυτό που έρχεται στο μυαλό μου τώρα ως απόλυτη ηλιθιότητα (και που κατάφερα να τελειώσω) είναι το Spiral. Ξέρετε, αυτό το ψεύδο "είμαι πολύ σοβαρό και ψαγμένο άνιμε για κάποιο λόγο, αλλά δεν ξέρω ποιον ακριβώς". Το σενάριο είχε τόσες τρύπες που θα ζήλευε και κορσικάνικο τυρί ενώ δε φοβόταν να βάζει συνέχεια subplots μέσα τα οποία απλά εξαφανίζονταν μετά από λίγα eps, λες και δεν υπήρχαν! Στο μανγκα νομίζω συνεχίζει το story αλλά...
Μεγάλη ηλιθιότητα ήταν επίσης και το Tenjou Tenge (αλλά οκ , όχι και ότι χειρότερο έχω δει). Εκεί να δεις φαλλοκρατία Erisabetsu, ειδικά στο μανγκα που συνεχίζει (και που διάβασα λίγα volumes) το σενάριο πάει σε άλλα επίπεδα αγνής βλακείας.
Δε νομίζω ότι μπορεί να κατήγορήσει κανείς ένα τυπικό shonen άνιμε show όπως το FMA (αν και εμένα μου άρεσε) ως το χειρότερο. Η σειρά είχε μια ξεκάθαρη αρχή, ένα ξεκάθαρο σενάριο και ένα τέλος ολοκληρωμένο χωρίς κενά. Υπάρχουν πράγματα εκεί έξω που δε τηρούν ούτε καν τα βασικά του storytelling...
Little Red Riding Hood and the Bible are two books with very little in common.
One is a fairy tale for children and the other is a story about a girl and a wolf.
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 00:17
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 15:33
Neon genesis ψυχολογικη μ******.
οτιδιποτε δεν εχει gore και εχει βλαμμενα αστειακια.. πχ golden boy..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Μάιος 2008 - 15:53
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 15:51
Naruto fillers.
Neon genesis ψυχολογικη *******
οτιδιποτε δεν εχει gore και εχει βλαμμενα αστειακια.. πχ golden boy..
O M G , μολις σκοτωσες καποια απο τα πιο γνωστα και καλα στο τομεα τους anime. Ειπαμε προσωπικο γουστα κτλπ, but .....
Aλλο αμα δε σου αρεσουν και αλλο αμα οντως ειναι worst anime
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 14 Μάιος 2008 - 16:11
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 16:07
O M G , μολις σκοτωσες καποια απο τα πιο γνωστα και καλα στο τομεα τους anime. Ειπαμε προσωπικο γουστα κτλπ, but .....
Aλλο αμα δε σου αρεσουν και αλλο αμα οντως ειναι worst animeΔεν ειναι ο τιτλος ανιμε που δε μου αρεσαν ^^
To παει για action, mecha και το γυριζει στα ψυχολογικα και στο τελοσ δε βγαζεισ ακρη οπωσ με τον Αρχιτεκτονα στο Matrix reloaded. Ανιμε βλεπεισ για να 3εσκασεισ οχι για να σου αναλυ8ει η πσιχολογια του κα8ε διεστραμμενου κακοποιημενου μεταλλαγμενου κομπλε3ικου αναπειρου.
Και σ αυτο το ανιμε, το σεναριο κατα τ αλλα ειναι απλοικο, η αναλυση του μεκα ειναι απλοικη, η αναλυση των εχ8ρων των αντζελσ ειναι απλοικη. Ολα αυτα τα μπαλωνει με μια πσεφτοαναλυση του η8ουσ των καρακτερσ και με αναδρομη στο παρελ8ων τουσ.
+ Εχει τον χειροτερο καρακτερ απο ολα τα ανιμε που χω δει.. Αυτη τη βλαμμενη γερμανιδα.. μα ποσο κομπλε3ικη..
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 16:11
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 16:12
Αρα δε το καταλαβες το ανιμε η δε σου αρεσε στη τελικη, δικαιωμα σου αλλα δε το κανει αυτο κακο ανιμε αντικειμενικα.