(ville valon for ever)
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το χειρότερο anime που έχετε δει
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2006 - 17:51
(ville valon for ever)
..... Kingdom Hearts!!! .....
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 12:01
Το τοποθετώ εδώ μόνο και μόνο για το σενάριο. Ηταν πολύ βλακώδες και κάφρικο...
(απο μουσική κ σχέδιο δεν το συζητάω....
[spoiler:e06a42b580]ιδίως το σημείο που τα δυό πρωταγωνιστικά εκτρώματα το κάνουνε μέσα στην φυλακή[/spoiler:e06a42b580]
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 02:55
Τι να σας πω παιδεια...Εγω ασχολουμαι με ανιμε που μου στελνει ο κολητος ο Dante...Απο αυτα που εχω δει(καλα και απο τα κλασικα που εχει δειξει η Ελληνικη Tv:Ντραγκονμπαλ,Τζουμαρου,Καπαμαρου,Ταρο,Ρομποτεκ,Καπταιν Χαρλοκ κτλ που δειχνανε στη tv)δε μπορω να πω οτι δε βλεπω καποια
Πλεον δεν αντεχεται με τπτ το Ποκεμον...Στην αρχη ητανε τουμπανο ως σειρα.Και δε μπορω να πω οτι ητανε και καποια απο τις ταινιες τις 3 που εχω δει παντελως πατατεϊτον.Απλα τωρα φαρμευτηκε και κορεστηκε.
ΥΓ:Νταντε αλανι για παντα στο λιμανι
Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα
George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2006 - 17:24
ΥΓ:Νταντε αλανι για παντα στο λιμανι
![]()
![]()
Mην λες τέτοια σε βάζελους Bill γιατί αγριεύονται..(και θα εφαρμόσουν ολά τα κουμπιά του Moderator Panel πάνω σου)....
~offtopic shutdown.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2006 - 14:13
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2006 - 14:18

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2006 - 14:22
Επείσης οτιδήποτε ξεπερνά τα 100 επεισόδια και συνεχίζεται ανελλιπώς (One Piece, Pokemon, Dragonball, Naruto, Detective Conan και πολύ πιθανόν Bleach). Τότε το βλέπεις απλά λόγω πόρωσης και όχι επειδή είναι καλό. Τα ίδια και τα ιδια επαναλαμβάνονται. Αν και πιστεύω πως αν έφτανα σε αυτό το σημείο βλέποντας τόσα επεισόδια, θα πορωνόμουν και θα μου άρεσαν και μένα! Αλλά δεν εχω την υπομονη και την αντοχή πλέον. Ισως να βλεπα 20-30 επεισόδια απο καθε σειρα άνετα
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2006 - 15:07
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2006 - 00:25
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2006 - 19:26
βασικα ντροπη σου που βριζεις το υπερτατο one piece αλλα και το bleach.τα hentai den είναι τσοντες?ειναι πολυ άθλια και δε νομίζω οτι έχουν σχέση με το pneυma του σιτε.γενικώς τα Hentai (με εξαίρεση το Wordsworth), ανιμε τύπου Bottle Fairy, Kokoro Library, Card Captor Sakura.
Επείσης οτιδήποτε ξεπερνά τα 100 επεισόδια και συνεχίζεται ανελλιπώς (One Piece, Pokemon, Dragonball, Naruto, Detective Conan και πολύ πιθανόν Bleach). Τότε το βλέπεις απλά λόγω πόρωσης και όχι επειδή είναι καλό. Τα ίδια και τα ιδια επαναλαμβάνονται. Αν και πιστεύω πως αν έφτανα σε αυτό το σημείο βλέποντας τόσα επεισόδια, θα πορωνόμουν και θα μου άρεσαν και μένα! Αλλά δεν εχω την υπομονη και την αντοχή πλέον. Ισως να βλεπα 20-30 επεισόδια απο καθε σειρα άνετα
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2006 - 19:50
Τα hentai, πράγματι είναι τσόντες. Και ναι δεν έχουν σχέση με το πνεύμα του site μας. Είδες να γράφει κάτι αντίθετο ο L?...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2006 - 20:31
Πέστα χρυσόστομεπαιδια το Samurai 7 δεν μου αρεσει καθολου δεν πιστευω οτι καλο anime
Πρόσθετα έχω μια ιδιαίτερη σχέση αντιπάθειας με τα X(TV) και Scraped princes
Eπίσεις δεν γουστάρω τα TV anime που έχουν πολλα αυτοτελή επισόδια (Jingoku shoujo για παράδειγμα)
Το kino no tabi αποτελει εξέρεση ενωείται

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2006 - 23:18
απλως το ανεφερα γιατι λεει οτι με εξαιρεση καποιο hentai ta αλλα είναι αθλια.Δηλαδη εχει κατσει να τα δει λες και ειναι φυσιολογικα ανίμε.Sorry ρε man, αλλά το παιδί δεν έβρισε τπτ. Αυτό που είπε είναι πως ΔΕΝ μπορεί να δει σειρές που ξεπερνούν τα 100 eps και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Και πρέπει να πω πως συμφωνώ και εγώ μαζί του...
Τα hentai, πράγματι είναι τσόντες. Και ναι δεν έχουν σχέση με το πνεύμα του site μας. Είδες να γράφει κάτι αντίθετο ο L?...
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2006 - 23:43
Θα τον περάσουν για τρελό
Για τον ναρούτο το συζητάμε