Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Το χειρότερο anime που έχετε δει

• Please log in to reply
908 replies to this topic

#151 Animefrick

Animefrick

Anime Professional

• Members
  • 696 posts

Posted 12 October 2006 - 17:51

θα συμφωνίσω μαζί σου! ;)

(ville valon for ever) :kakashithumbup:
[SIGPIC]Kingdom_Hearts_2[/SIGPIC]
..... Kingdom Hearts!!! .....

#152 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 posts

Posted 15 October 2006 - 12:01

Δεν πιστεύω να είδε κανείς το dead leaves?? Πλάκα κάνω...

Το τοποθετώ εδώ μόνο και μόνο για το σενάριο. Ηταν πολύ βλακώδες και κάφρικο...
(απο μουσική κ σχέδιο δεν το συζητάω.... :kakashithumbup: )

:shock: Μ'άρεσε όμως :shock:

[spoiler:e06a42b580]ιδίως το σημείο που τα δυό πρωταγωνιστικά εκτρώματα το κάνουνε μέσα στην φυλακή[/spoiler:e06a42b580]
Posted Image
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#153 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 30 October 2006 - 02:55

Ωστε υπαρχουνε και ασχημες σειρες ανιμε...Μαλιστα

Τι να σας πω παιδεια...Εγω ασχολουμαι με ανιμε που μου στελνει ο κολητος ο Dante...Απο αυτα που εχω δει(καλα και απο τα κλασικα που εχει δειξει η Ελληνικη Tv:Ντραγκονμπαλ,Τζουμαρου,Καπαμαρου,Ταρο,Ρομποτεκ,Καπταιν Χαρλοκ κτλ που δειχνανε στη tv)δε μπορω να πω οτι δε βλεπω καποια

Πλεον δεν αντεχεται με τπτ το Ποκεμον...Στην αρχη ητανε τουμπανο ως σειρα.Και δε μπορω να πω οτι ητανε και καποια απο τις ταινιες τις 3 που εχω δει παντελως πατατεϊτον.Απλα τωρα φαρμευτηκε και κορεστηκε.

ΥΓ:Νταντε αλανι για παντα στο λιμανι :greece: :respect: :kakashithumbup:
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#154 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 October 2006 - 17:24

ΥΓ:Νταντε αλανι για παντα στο λιμανι :greece: :respect: :kakashithumbup:

Mην λες τέτοια σε βάζελους Bill γιατί αγριεύονται..(και θα εφαρμόσουν ολά τα κουμπιά του Moderator Panel πάνω σου).... :bleh: :bleh:

~offtopic shutdown.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#155 Naruto-sailor

Naruto-sailor

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 22 November 2006 - 14:13

παιδια το Samurai 7 δεν μου αρεσει καθολου δεν πιστευω οτι καλο anime :oops:

#156 NoDsl

NoDsl

Ευκαιριακό Μέλος

• Members
  • 442 posts

Posted 22 November 2006 - 14:18

Προς το παρόν για μένα τον τίτλο του πιο άκυρου anime πάιρνει το Kore ga Watashi no Goshujin-sama. Ούτε μύτη ούτε k0L0 έχει που λέμε...
Posted ImagePosted Image
She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all
(Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare

#157 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 November 2006 - 14:22

γενικώς τα Hentai (με εξαίρεση το Wordsworth), ανιμε τύπου Bottle Fairy, Kokoro Library, Card Captor Sakura.

Επείσης οτιδήποτε ξεπερνά τα 100 επεισόδια και συνεχίζεται ανελλιπώς (One Piece, Pokemon, Dragonball, Naruto, Detective Conan και πολύ πιθανόν Bleach). Τότε το βλέπεις απλά λόγω πόρωσης και όχι επειδή είναι καλό. Τα ίδια και τα ιδια επαναλαμβάνονται. Αν και πιστεύω πως αν έφτανα σε αυτό το σημείο βλέποντας τόσα επεισόδια, θα πορωνόμουν και θα μου άρεσαν και μένα! Αλλά δεν εχω την υπομονη και την αντοχή πλέον. Ισως να βλεπα 20-30 επεισόδια απο καθε σειρα άνετα

#158 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 535 posts

Posted 23 November 2006 - 15:07

yu gi oh me to...!!!8)αααα και τα απιστευτα ασταματητα filler του naruto ηταν που με ξενερωσαν και σταματησα να τα βλεπω...

#159 Naruto-sailor

Naruto-sailor

Anime Newbie

• Members
  • 34 posts

Posted 24 November 2006 - 00:25

Αν και είμαι κορίτσι έβλεπα yu-gi-oh αλλά όσο πήγα το σιχάθηκα

#160 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 November 2006 - 19:26

γενικώς τα Hentai (με εξαίρεση το Wordsworth), ανιμε τύπου Bottle Fairy, Kokoro Library, Card Captor Sakura.
Επείσης οτιδήποτε ξεπερνά τα 100 επεισόδια και συνεχίζεται ανελλιπώς (One Piece, Pokemon, Dragonball, Naruto, Detective Conan και πολύ πιθανόν Bleach). Τότε το βλέπεις απλά λόγω πόρωσης και όχι επειδή είναι καλό. Τα ίδια και τα ιδια επαναλαμβάνονται. Αν και πιστεύω πως αν έφτανα σε αυτό το σημείο βλέποντας τόσα επεισόδια, θα πορωνόμουν και θα μου άρεσαν και μένα! Αλλά δεν εχω την υπομονη και την αντοχή πλέον. Ισως να βλεπα 20-30 επεισόδια απο καθε σειρα άνετα

βασικα ντροπη σου που βριζεις το υπερτατο one piece αλλα και το bleach.τα hentai den είναι τσοντες?ειναι πολυ άθλια και δε νομίζω οτι έχουν σχέση με το pneυma του σιτε.

#161 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 November 2006 - 19:50

Sorry ρε man, αλλά το παιδί δεν έβρισε τπτ. Αυτό που είπε είναι πως ΔΕΝ μπορεί να δει σειρές που ξεπερνούν τα 100 eps και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Και πρέπει να πω πως συμφωνώ και εγώ μαζί του...:|

Τα hentai, πράγματι είναι τσόντες. Και ναι δεν έχουν σχέση με το πνεύμα του site μας. Είδες να γράφει κάτι αντίθετο ο L?...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#162 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 24 November 2006 - 20:31

παιδια το Samurai 7 δεν μου αρεσει καθολου δεν πιστευω οτι καλο anime :oops:

Πέστα χρυσόστομε:drinks:

Πρόσθετα έχω μια ιδιαίτερη σχέση αντιπάθειας με τα X(TV) και Scraped princes
Eπίσεις δεν γουστάρω τα TV anime που έχουν πολλα αυτοτελή επισόδια (Jingoku shoujo για παράδειγμα)
Το kino no tabi αποτελει εξέρεση ενωείται :P
Posted Image

#163 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 24 November 2006 - 23:18

Sorry ρε man, αλλά το παιδί δεν έβρισε τπτ. Αυτό που είπε είναι πως ΔΕΝ μπορεί να δει σειρές που ξεπερνούν τα 100 eps και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο. Και πρέπει να πω πως συμφωνώ και εγώ μαζί του...:|

Τα hentai, πράγματι είναι τσόντες. Και ναι δεν έχουν σχέση με το πνεύμα του site μας. Είδες να γράφει κάτι αντίθετο ο L?...

απλως το ανεφερα γιατι λεει οτι με εξαιρεση καποιο hentai ta αλλα είναι αθλια.Δηλαδη εχει κατσει να τα δει λες και ειναι φυσιολογικα ανίμε.

#164 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 24 November 2006 - 23:43

Ε τώρα εντάξει δε χρειάζεται να μαλώσεις για κάτι, αλλά δεν μπορεί να πει κανείς ότι το One Piece είναι άθλιο :dwarf:

Θα τον περάσουν για τρελό :tongue2:

Για τον ναρούτο το συζητάμε :tongue:
1

#165 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 posts

Posted 25 November 2006 - 01:08

για να ξεπερασει ενα anime τα 100 επισοδεια σημαινει πως αρεσει και εχει πετυχημενη συνταγη.ποσο μαλλον το one piece που σε λιγο 300ριζει.(πιστευω πως θα φαει το dragonball που εχει 500 και κατι επισοδεια)
Posted Image
Πρωιν kakashi_sensei