Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ye olde Bleach manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 04 March 2008 - 11:19

Posted 04 March 2008 - 15:21
Posted 04 March 2008 - 15:59
Ε βασικά είμαι ο μόνος που ξενέρωσε λιγάκι με το τελευταίο chapter? Από το σημείο που ο zaraki έχασε από τον ichigo σε shikai και παρόλα αυτά νικάει τον noitra τόσο εύκολα που είναι πιο δυνατός απο τον grimjaw που δυσκόλεψε τόσο τον ichigo hollow bankai.... Μήπως από το πουθενά οι captains δυναμώσανε....; Και από ότι κατάλαβα ο Zaraki είναι πάντα σε shikai.... Απλά αν μάθει το όνομα του όπλου του θα αυξηθεί κι άλλο η δύναμή του.
Ο Ichigo όμως έκανει ήδη αρκετές μάχες οπότε λογικό είναι να είναι "κουρασμένος" αλλά ο Zaraki μόλις ήρθε, φρέσκος και μέσα στα κέφια. Άσε που δεν πιστεύω ότι ο Zaraki τα έδωσε όλα με τον Ichigo.
Επίσης σχετικά με το σπαθί του Zaraki, αν θυμάμαι καλά είναι επιλογή του το ότι δεν ξέρει το όνομα του γιατί ποτέ δεν έκατσε να ασχοληθεί. Αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός να το κάνει στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω).
Τώρα περί Aizen αν τον σολάρει ο ichigo θα είναι πολύ μούφα. Ο Aizen είναι έτη φωτός μπροστά σε δύναμη.
Αν θυμάστε ο Urahara είχε αναφέρει ότι για να ενεργοποιηθεί το "παιχνιδάκι" που έφτιαξε ήθελε εξευτελιστικά αποθλεματα σε reiatsu και μέχρι τώρα μόνο ο Urahara και ο Aizen υπονοείται ότι έχουν αυτές τις προυποθέσεις.
Πάντως έχω μια υποψία ότι η Orihime θα είναι το κλειδί...
Posted 04 March 2008 - 16:35
Posted 05 March 2008 - 20:46
Μια άλλη εκδοχή
Αυτά είναι spoilers που κυκλοφορούν για το επόμενο chapter , ειδικά το δεύτερο μου ακούγεται πολύ ψέμα, true or fake, you decide....
Posted 05 March 2008 - 21:35
[/SIGPIC]
Posted 06 March 2008 - 00:48
Quote:
* The first half is a Nnoitra flashback. Ken orders Ichigo to grab his sword ,take Inoue with him and leave. Ken tells Ichigo his job is done and the shingami will take of the rest .
* Ichigo objects ken interjects and tells him Ichigo he is a shinigami representative and his primary job is to protect Karakura . Ken orders Inoue to heal his wounds and Inoue begins.
* Stark appears suddenly before Inoue and tells that he doesnt like doing these kind of things but he has borrow Inoue for a bit .
* Ken and ichigo get ready to fight but Inoue and Stark dissapear . Ichigo and Kenpachi are shocked and suprised
* Scene changes Inoue stands before Aizen . Aizen " Welcome back Orihime, what’s wrong? You’re making an unhappy face? Smile, the sun has darkened, then everyone feels sad right? Just smile and wait here a little bit ".
* Behind Aizen, Gin and Tousen Karakura town appears. Aizen " Until we have destroyed Karakura town."
Posted 06 March 2008 - 22:10
ENJOY!!!!!

Posted 12 March 2008 - 00:29
Εμενα οχι και τοσο καλο.Θα μου αρεσε να συνεχιζε η επιθεση που εκανα ο Zaraki και ο Ichigo.Στο τελος o Aizen την Inoue που την πηγε?
Posted 12 March 2008 - 17:57

Posted 12 March 2008 - 21:50
Posted 12 March 2008 - 22:32
πρεπει να ειναι απο το κεφαλαιο 314.

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 12 March 2008 - 23:13
Μπορει να δωσει καποιος ενα link για να κατεβασω το 313?

This topic is locked