Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Bleach manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
335 replies to this topic

#91 papous

papous

Sky Ojii-san

• Members
  • 472 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 11:19

Kurosaki Isshin πρεπει να εναι πολυ imba

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 15:21

Ο Kurosaki Isshin δεν ηταν παλια captain η κανω λαθος?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 15:30

Yeap... Captain Level Shinigami.

#94 holborn

holborn

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 15:59

Ε βασικά είμαι ο μόνος που ξενέρωσε λιγάκι με το τελευταίο chapter? Από το σημείο που ο zaraki έχασε από τον ichigo σε shikai και παρόλα αυτά νικάει τον noitra τόσο εύκολα που είναι πιο δυνατός απο τον grimjaw που δυσκόλεψε τόσο τον ichigo hollow bankai.... Μήπως από το πουθενά οι captains δυναμώσανε....; Και από ότι κατάλαβα ο Zaraki είναι πάντα σε shikai.... Απλά αν μάθει το όνομα του όπλου του θα αυξηθεί κι άλλο η δύναμή του.

Ο Ichigo όμως έκανει ήδη αρκετές μάχες οπότε λογικό είναι να είναι "κουρασμένος" αλλά ο Zaraki μόλις ήρθε, φρέσκος και μέσα στα κέφια. Άσε που δεν πιστεύω ότι ο Zaraki τα έδωσε όλα με τον Ichigo.
Επίσης σχετικά με το σπαθί του Zaraki, αν θυμάμαι καλά είναι επιλογή του το ότι δεν ξέρει το όνομα του γιατί ποτέ δεν έκατσε να ασχοληθεί. Αυτό όμως δεν αποκλείει το γεγονός να το κάνει στο μέλλον (αν και δεν το νομίζω).
Τώρα περί Aizen αν τον σολάρει ο ichigo θα είναι πολύ μούφα. Ο Aizen είναι έτη φωτός μπροστά σε δύναμη.
Αν θυμάστε ο Urahara είχε αναφέρει ότι για να ενεργοποιηθεί το "παιχνιδάκι" που έφτιαξε ήθελε εξευτελιστικά αποθλεματα σε reiatsu και μέχρι τώρα μόνο ο Urahara και ο Aizen υπονοείται ότι έχουν αυτές τις προυποθέσεις.
Πάντως έχω μια υποψία ότι η Orihime θα είναι το κλειδί...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 16:35

holborn οσον αφορα την Inoue,το ιδιο πιστευω και εγω.Θα κανει καμια πατατια για να σωσει τους φιλους και 8α ενεργοποιησει αυτο που 8ελει o Aizen.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#96 stean_202

stean_202

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 20:46

313 spoilers

Spoiler:

Μια άλλη εκδοχή

Spoiler:

Αυτά είναι spoilers που κυκλοφορούν για το επόμενο chapter , ειδικά το δεύτερο μου ακούγεται πολύ ψέμα, true or fake, you decide....

#97 LoupGarou

LoupGarou

Utopia's Avenger

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 21:35

Tα ειχα δει και εγω στο net αλλα δεν εκανα τον κοπο να ποσταρω γιατι φαινονται (ή τουλαχιστον ετσι θα ηθελα) πολυ fake...Ωστοσο το πρωτο spoiler πρεπει να βρισκεται δυστυχως πολυ κοντα στην αληθεια....Ακολουθει ή στο επομενο chapter ή σε κανα δυο ακομα διαλλειμα και ανασυγκροτηση για ολους τους chars ως προς προετοιμασια για την τελικη μαχη που θα γινει στην Karakura town οπως φαινεται...Οι espada που αναφερθηκαν στον 2ο spoiler καθως και εκεινοι που ειναι ''μισοτελειωμενοι'' ή δεν εχουν συμμετασχει σε μαχη(π.χ esp1,2,3,10) στο Hueco Mundo πολυ πιθανον να τους δουμε στην τελικη μαχη...Προσωπικα πιστευω οτι θα ακολοθησει training του ichigo με τον urahara ή τους Vaizards και παλι καθως και training ολων των chars γενικοτερα...Υπαρχει και μια πιθανοτητα πριν απο την παυση στο manga να προηγηθει και μαχη με τον ξεχασμενο Ulquiora...Αυτη ειναι η αποψη μου...μακαρι να βγω ψευτης και να μας εκπληξει ολους θετικα ο Tite Kubo...
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
[/SIGPIC]

#98 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 00:48

σποιλερ 313:
Quote:

* The first half is a Nnoitra flashback. Ken orders Ichigo to grab his sword ,take Inoue with him and leave. Ken tells Ichigo his job is done and the shingami will take of the rest .

* Ichigo objects ken interjects and tells him Ichigo he is a shinigami representative and his primary job is to protect Karakura . Ken orders Inoue to heal his wounds and Inoue begins.

* Stark appears suddenly before Inoue and tells that he doesnt like doing these kind of things but he has borrow Inoue for a bit .

* Ken and ichigo get ready to fight but Inoue and Stark dissapear . Ichigo and Kenpachi are shocked and suprised

* Scene changes Inoue stands before Aizen . Aizen " Welcome back Orihime, what’s wrong? You’re making an unhappy face? Smile, the sun has darkened, then everyone feels sad right? Just smile and wait here a little bit ".

* Behind Aizen, Gin and Tousen Karakura town appears. Aizen " Until we have destroyed Karakura town."

#99 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2008 - 22:10

Spoiler:

Spoiler:

ENJOY!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#100 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:29

Πως σας φανηκε το 313?
Εμενα οχι και τοσο καλο.Θα μου αρεσε να συνεχιζε η επιθεση που εκανα ο Zaraki και ο Ichigo.Στο τελος o Aizen την Inoue που την πηγε?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 the_end

the_end

Μ.Ο.Ν.Κ.

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 09:05

εμένα μ'άρεσε αν και ήταν λίγο απότομο.
λογικά η inoue είναι κάπου στα κεντρικά του las noches, ίσως εκεί που ήταν ο θρόνος του aizen. ο οποίος aizen άνοιξε μια πύλη που οδηγεί στην karakura.
ομολογώ ότι έχω αγωνία για το τι θα γίνει:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#102 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 17:57

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 21:50

Raizen,συγγνωμη,αλλα δεν καταλαβα τι εννοουσες με το ποστ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#104 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 22:32

μηπως δειχνει οτι μαζευονται ολοι οι captains για να βοηθησουν την κατασταση?
πρεπει να ειναι απο το κεφαλαιο 314.
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#105 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 23:13

Αυτο ειχα στο μυαλο μου.Thanks
Μπορει να δωσει καποιος ενα link για να κατεβασω το 313?
Δημοσιευμένη  εικόνα