Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικά
Posted 12 February 2009 - 23:49
好奇心あると言ってもその先生の名前を言って訳には行かないから申し訳ない。
もちろん僕の場合なら大丈夫だぜ。僕の最初の先生はカクティ アゲリキ先生で今のは鈴木洋子先生だ。
カバより

Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?
Posted 13 February 2009 - 01:14
ブラボ,鶏。。。私のおちんぽは大きいですよ!

Posted 13 February 2009 - 01:40

Posted 13 February 2009 - 01:43
実は、この手の答えに値する。ここは日本語の知識を見せびらかす場所ではない。Hajime_Saitoのくだらない言うことをともかく~ [...]
ここはギリシャフォルムだ。
Και για να το πω και στα ελληνικά... το ότι αυτό το thread λέγεται "Ιαπωνικά", δεν σημαίνει ότι μπορούμε εδώ μέσα να επικοινωνούμε εκτεταμένα στην ιαπωνική γλώσσα. Δεν ξέρουν ιαπωνικά όλοι οι αναγνώστες αυτού του thread, και κανείς δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να καταλήγει σε λεξικά / στην μετάφραση του Google για να καταλάβει ένα post που γράφτηκε σε ελληνικό forum.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 February 2009 - 08:02
Σοβαρα ρε παιδια, ενταξει το καταλαβαμε οτι ξερετε Ιαπωνικα, τωρα παρακαλω γραφετε με τροπο ωστε να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι τα λεγομενα σας
Εχετε απολυτο δικιο και οι δυο και ζητω συγγνωμη στους υπολοιπους μιας και οντως ειμαστε σε ελληνικο φορουμ実は、この手の答えに値する。ここは日本語の知識を見せびらかす場所ではない。
ここはギリシャフォルムだ。
Και για να το πω και στα ελληνικά... το ότι αυτό το thread λέγεται "Ιαπωνικά", δεν σημαίνει ότι μπορούμε εδώ μέσα να επικοινωνούμε εκτεταμένα στην ιαπωνική γλώσσα. Δεν ξέρουν ιαπωνικά όλοι οι αναγνώστες αυτού του thread, και κανείς δεν θα πρέπει να αναγκάζεται να καταλήγει σε λεξικά / στην μετάφραση του Google για να καταλάβει ένα post που γράφτηκε σε ελληνικό forum.

Posted 16 February 2009 - 09:35
Λοιπόν επειδή προέκυψαν κάποια σχέδια και ένα ταξιδάκι στην Γερμανία τα μαθήματα Ιαπωνικών για αρχάριους θα καθηστερήσουν λίγο να ξεκινήσουν. Συγκεκριμένα θα αρχίσουν στα μέσα του μάρτη, κοντά ένα μήνα από σήμερα. Όσοι ενδιαφέρονται λοιπόν να μάθουν (όσο πιο οικονομικά γίνεται) Ιαπωνικά ας επικοινωνήσουν μαζί μου μέχρι τότε είτε μέσω email στο kabamaroudis@hotmail.com είτε τηλεφωνικώς στο 6947697573.

Γιώργος KabaΜαρούδης.

Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?
Posted 16 February 2009 - 23:45
Edited by NemuiNeko, 17 February 2009 - 00:06.
fixed:τις ωρες ανα βδομαδα
Posted 17 February 2009 - 23:16
μου έφτιαξες τη μέρα.
Εδώ δε κάθονται να λύσουν άλλα πολύ πιο σημαντικά θέματα,με τα Ιαπωνικά θα ασχολούνται;
Μωρε μπορουν. Πχ να μειωσουν τον αριθμο των διδασκομενων ωρων και να κανουν πιο πρακτικα τα μαθηματα. Ειδα πχ πως το ΕΜΠ εχει περισσοτερες ωρες διδασκαλιας στο τμημα Ηλεκτρονικων Μηχανικων απο το βρετανικο Imperial College! βεβαια στις υποδομες δε συγκρινονται αλλα εδω ειμαστε της θεωριας και της αφηρημενης σκεψης απο τα γεννοφάσκια μας.
Posted 26 February 2009 - 01:30
μπορώ να τα δω πουθενά; πω πω τώρα σκατά με έκανες
αύριο ευτυχώς έχω μάθημα πάω να δώ...
Οmedetto Gozaimasu!
Posted 26 February 2009 - 03:03
και έμπηξες βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά μου!!!!!!!!!
μπορώ να τα δω πουθενά; πω πω τώρα σκατά με έκανες
αύριο ευτυχώς έχω μάθημα πάω να δώ...
Οmedetto Gozaimasu!
Άντε Eri καλά αποτελέσματα

Posted 26 February 2009 - 11:22

Posted 26 February 2009 - 14:23