Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Ιαπωνικά

• Please log in to reply
1812 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Μιλάτε ιαπωνικά; (741 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Μιλάτε ιαπωνικά;

1. Ναι μιλάω (119 ψήφοι [16.06%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.06%

2. Όχι,αλλά σκοπεύω να μάθω (520 ψήφοι [70.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 70.18%

3. Όχι και ούτε σκοπεύω να μάθω (102 ψήφοι [13.77%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 13.77%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#916 berdux

berdux

Starting...

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 21:47

απο οσο ξερω υπαρχουν, αλλα οχι στο τμημα 6-9 τριτη κ πεμπτη που είναι υπερπλήρες, θα πρότεινα να πας αύριο πρωι πρωι από εκεί να σου πουν, μηπως μπεις και στο τετάρτη-παρασκευή (μη χάσεις και το πρώτο μάθημα ;) )
το μάθημα by the way καλό ήταν, έφυγα με καλές εντυπώσεις και ήδη έμαθα 2-3 πράγματα που τα ήξερα ψιλολάθος :P
για αρχή μάθαμε τα 15 πρώτα hiragana στο πρώτο μάθημα. (a i u e o ka ki ku ke ko sa shi su se so)

#917 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 22:03

απο οσο ξερω υπαρχουν, αλλα οχι στο τμημα 6-9 τριτη κ πεμπτη που είναι υπερπλήρες, θα πρότεινα να πας αύριο πρωι πρωι από εκεί να σου πουν, μηπως μπεις και στο τετάρτη-παρασκευή (μη χάσεις και το πρώτο μάθημα ;) )

Υπερπλήρες το 6-9 Τρίτη Πέμπτη?:oo:
Kusho! Είναι οι μόνες μέρες που με βολεύουν!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#918 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 00:19

Ναι και μάλιστα προσπαθούν να μας πείσουν να φύγουν κάποιοι από αυτό και να πάμε σε άλλα. Εγώ πάντως δεν το κουνάω ρουπι >.<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#919 mugiwara333

mugiwara333

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 10:27

¨ρε παιδια....τοσοοο δυσκολο ειναι να βρω δασκαλο ιαπωνικων στη πατρα?
η να ερθει καποιος εδω να μου κανει μαθηματα?:)

#920 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 11:33

Μόλις γύρισα από το Διδασκαλείο. Μου είπαν πως υπάρχουν θέσεις για Τρίτη-Πέμπτη 15-18. Υπάρχει κάποιος που να κάνει μάθημα αυτή την ώρα, να μου πει πως είναι?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#921 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 07:25

Σήμερα έμαθα ότι η εταιρία DATSUN στα ιαπωνικά προφέρεται Ντάττ(ο)-σαν και όχι Ντάτσουν!

:hero:

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#922 Camus

Camus

Cavaliere D'Oro

• Members
  • 199 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2008 - 07:34

For Gunslinger Girl.

Siountris is the best place to learn Japanese... if u enrole there ask for Kaori-san to teach u, she is awesome!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#923 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 13:29

μ'εμάς τους ακρίτες τους εξόριστους (Κέρκυρα) τι μπορεί να γίνει? μονο από online μεθόδους ή μόνοι μας?:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#924 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 14:42

εσείς απο του χρόνου θα έχετε ολόκληρη πανεπιστιμιακή σχολήλ με τό ονομα Aσιατικών Σπουδών
όλοι οι καθηγητές εκεί θα είναι so dont worry επίσης
πέρνα μια βόλτα απο το ασιατικό μουσείο και ρώτα...
το ξέρεις φαντάζομαι οτι οι κερασιές που έχετε εκεί ειναι δώρο απο την Ιαπωνία.
δεν είστε καθόλου εξόριστοι πιο τυχεροί απο όλους είστε.

#925 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2008 - 18:37

Είναι περίεργο πάντως που μέχρι τώρα δεν υπήρχε τέτοια σχολή. Μας το έλεγαν στην Πρεσβεία πέρυσι πως είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη χωρίς σχολή Ασιατικών σπουδών! Αν υπήρχε πριν από 5 χρόνια εγώ εκεί θα είχα περάσει σίγουρα!

#926 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 09:30

φέτος άρχισα μαθήματα!! :bike:

#927 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 12:35

εγώ άρχισα εδώ κ καμιά βδομάδα να προσπαθώ μόνη μου, χωρίς καθηγητή. Για πολλούς λόγους, 1ον δεν έχω σταθερό ωράριο κ πρόγραμμα δουλειάς, 2ον δεν είμαι στάνταρ σε μία πόλη για πολύ καιρό, 3ον δε βρίσκω τπτ στην Πάτρα (που θα μπορούσα ίσως να μείνω για περισσότερο χρόνο), 4ον δεν παίζει πολύ χρήμα, 5ον για να μάθω hiragana και katakana, τι να τον κάνω το δάσκαλο??

Ως τώρα, με τις λίγες ώρες που έχω ασχοληθεί, έχω μάθει 27 hiragana (τα 2 παραπάνω από το λογικό είναι επειδή έμαθα από σπόντα επειδή μου κόλλησαν :bleh:). Όταν με το καλό τελειώσω με Hiragana θα πιάσω Katakana, που πιστεύω θα βγουν γρήγορα. Το site που προτείνει ο Shinobi-13 στις πρώτες σελίδες, μου γεμίζει πολύ το μάτι σχετικά με το τι θα κάνω μετά.. όσο για Kanji, ο θεός κ η ψυχή μου, βλέπουμε..... αυτά!! α, κ έμαθα να γράφω το όνομα μου σε katakana εννοείται!:congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#928 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:45

Κοίταξε, τα hiragana και τα katakana αλλά και τα kanji μπορείς να τα μάθεις χωρίς δάσκαλο. Γενικά τα πάντα μόνος σου τα μαθαίνεις, ο δάσκαλος απλό σου λέει με ποια σειρά να μάθεις το καθετί και σου εξηγεί πράγματα που απαιτούν καιρό για να καταλάβεις αν ψάξεις μόνος σου.
Τα πάντα είναι θέμα υπομονής και επιμονής. Ο δάσκαλος το πολύ πολύ να σε κάνει να διαβάσεις αν βαρεθείς ή απογοητευτείς. Γενικά μια καλή ιδέα είναι να μαθαίνεις κάτι με άλλα άτομα έτσι ώστε να παίρνεις κουράγιο από τους άλλους.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#929 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:55

αρχιζω τεταρτη!!!!!!:tensai:

#930 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις: