Με τσατίζουν αφάνταστα τα βλαχονταιλίκια του τύπου
< <με την τάδε τεχνική που έμαθα όταν έκανα προπόνηση στην έρημο για 3 μήνες θα σε σκοτώσω>>
< <εγώ όμως με το μαγικό ραβδί που μου έδωσε η καλόγρια από το ορφανοτροφείο θα την εξουδετερώσω>>
< <χε,χε γελιέσαι γιατί θα ρίξω τον σκύλο στη μάχη και θα σπάσει το ραβδί σου>>
< <λάθος εσύ γελιέσαι γιατί με τον ειδικό μανδύα που ράψανε οι τυφλές καλόγριες θα δημιουργήσω προστατευτικό πεδίο εμβέλειας 30 μέτρων,τίποτα δεν περνάει>>
< <..........>>
< <.........!@&^%?>>
< <.........
>>
τόσο κουραστικό όσο και η παρούσα reply
Απλά απίστευτος... γελασα με την καρδιά μου
1ον) Ανιμε αφηρημένα που ψάχνεις να καταλάβεις τι γίνεται για 20 επεισόδια και δεν καταλαβαίνεις τπτ. (pettite cossete, loveless..)
2ον) Υποθεσεις sailor moon και οτι παραγωγο (bleach, high school of the dead, dragonball κλπ) που σκαει ο κακος, ο κακος του κακου, ο κακοτερος του κακου και εχει πολλους κακους ασχημους τερατομορφους εξογηινους χωρις ουσιαστικο περιεχομενο. Δλδ θέλω έναν περετέρω στοχο απο το να σώσεις τον κοσμο απο μια απειλή που δεν πατάει στην γή.
ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ mao tao!
Οπως είχε πει και ο YuGi στα abriged "για να καταστρεψεις τον κοσμο πρεπει να θες να κερδισεις κατι απο αυτο αλλιως αυτη η ταινια δεν ειχε νοημα from the first place"
3ον) Γιατί ΌΛΑ να συμβαίνουν σε σχολείο??? Δλδ καποιο ανιμε οπως το Fate/stay night αν ηταν σε μια κοινωνια και οχι μεταξυ 12χρονων θα ηταν 100 φορες καλύτερο.
Εν ολιγης ανιμε οπως eyeshield21, fullmetal alchemist, shaman king, claymore, code geass, death note, rourouni kenshin και ότι είχε υποθεση με λογική και σου αφηνε ενα περιεχομενο
μ αρεσε μεσα στα πλαισια υπερβολης των ανιμε.

Τωρα οκ... αν ενας ηρωας δεν σ αρεσει μεσα σε ενα ανιμε που απλα ειναι υπεροχο συμβαινει.
Υ.Γ. Phandom Duck o Shinn δεν ηταν ασχημος ρε συ απλα ειχε δηλιτηριασμενη συνειδηση και νομιζε οτι ο πολεμος υπαρχει να να προφυλασει τον κοσμο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ προταγωνιστης ειναι το παλικαρι με το Freedom ο οποιος ανακαλυψε στην προηγουμενη season οτι ο πολεμος που θα φερει την ελευθερια ειναι ο αφοπλησμος των μαχοντων και οχι ο θανατος τους. Θελει να βαλλει την αντιθεση ενος που θελει να σκοτωσει και ενως που παλεβει με συνειδηση. Για αυτο αντιπαραθετει τον Shinn ως αντιηρωα.... το βρισκω πολυ εξυπνο
iiiiii!
Suzaku is the best character on code geass!!
Εμένα μου τι δίνουν σε γενικό επίπεδο τα anime που στηρίζονται στο fanservice και στην εμπορικότητα του οτιδήποτε για να πουλήσουν και για να υπάρχουν. Τα σιχαίνομαι
(εξαίρεση: Super Robot Wars the Inspector, because Super Robot Wars.)
επίσης, όταν κάποιος πρωταγωνιστής σε κάποιο mecha anime (ονόματα δε λέμε) μπαίνει για πρώτη φορά στη ζωή του σε cockpit και ξαφνικά ξέρει τους χειρισμούς του mecha απ' έξω και ανακατοτά.
ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΤΟΥ CHUCK NORIS KAI TOY L!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 26 Απρίλιος 2011 - 13:12
merged