Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#286 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 18:11

Γιατί στα anime original (λέγε με fillers) του Detective Conan ο δολοφόνος είναι πάντα ο πιο συμπαθής χαρακτήρας;
Μετά την 25η φορά κατάντησε προβλέψιμο.

#287 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 19:30

ΑΥΤΟ σ'εκνευρίζει??Όχι το γεγονός ότι αφού τον πλακώσουν στο ξύλο και γίνει ένα με το πάτωμα σηκώνεται πιο δυνατός?!?!?!:wth2:

Εμενα παλι με εκνευριζει...

Kurosaki-kun!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#288 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 20:06

γιατι το αλλο? (στο Bleach)

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
love is being attached by his magnetic personality...

#289 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 23:04

Εμενα παλι με εκνευριζει...
Kurosaki-kun!

Vagelio approves:riiight::madtodeath:

Kαι εννοειται πως τα arc γιγας που σχετιζονται με τις πολυωρες μαχες με εκνευριζουν αφανταστα >_<
Επισης:
-Μου την σπαει το χαλια ανιμεσιον σε ανιμε τα οποια πρεπει να εχουν καλο ανιμεσιον (action για παραδειγμα).
-Μου την σπαει οταν ολοι οι θυληκοι χαρακτηρες χρησιμοποιουνται κυριως για το fanservice (ελειψη σεβασμου, με εξαιρεση τα ecchi) και οταν δεν μπορουν να κανουν τιποτα απο μονες τους. Δηλαδη τους πρωταγωνιστες που πρεπει να τρεχουν απο πισω τους και να τις σωζουν δεν τους σκεφτεται κανενας?
-Μου την σπαει οταν ο πρωταγωνιστης λεει μονο "mamorte, mamorte!". Τονιζεται το flattness του ετσι.
-Μου την σπαει οταν ο αλλος δεν εχει παρει πρεφα πως η κοπελια τον γουσταρει τις τελευταιες πεντε σεζον.
-Μου την σπαει οταν οι χαρακτηρες εχουν κανει ολα τα power-up που θα μπορουσαν να υπαρξουν, εχουν διαλισει 50 λεγεωνες με κακους, εχουν ταξιδευσει σε πεντακοσιους παρραληλους κοσμους (και τους εχουν σωσει απο την δυναμη του κακου) αλλα παντα εμφανιζεται μπροστα τους ενας καινουργιος στοχος. Το στοιχειο αυτο χειροτερευει ακομα περισσοτερο οταν η αναπτυξη των χαρακτηρων και η καθημερηνοτητα τους δεν παρουσιαζονται σε κανενα σχεδον επεισοδιο :mador2:
P.S.: Μιλαμε για τεραστιο ξεσπασμα.....

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#290 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 23:48

Μου θύμισες το rant μου πριν καιρό σε αντίστοιχο thread στην AC.

1. Ατελείωτες μάχες με "δηλώσεις" εκατέρωθεν (θα σε κάνω, θα σε ράνω κλπ)
2. 437.580.746.358.076.435 επεισόδια με ουσία 2,34760 λεπτών.
3. Το ίδιο μουσικό θέμα σε σημεία δράσης (βλ. Noir και El Cazador, σκοτώστε τις ρουφιάνες δεν αντέχω άλλο το ίδιο θέμα)
4. Λέξεις ή εκφράσεις σήματα κατατεθέντα ορισμένων χαρακτήρων τα οποία δε σημαίνουν τίποτα (Nippa, Lala κλπ κλπ)
5. Flashbacks των 10λεπτών
6. Η κωλοφαρδία των "καλών" χαρακτήρων και το γεγονός ότι ενώ τους κυνηγάει όλος ο κόσμος, μετά από μια πλεκτάνη που τους έχουν στήσει, σε κάθε επεισόδιο πέφτουν πάνω σε κάποιον που τους πιστεύει και τους βοηθάει.
7. Το γεγονός ότι οι "κακοί" στην πορεία φαίνονται καημένα παιδιά χτυπημένα από τη μοίρα, σε μια προσπάθεια σβησίματος όποιας αντιπάθειας και κατάρριψης της έννοιας "κωλόπαιδο". Μετά τη συγχώρεση και συμπάθεια που κερδίζει o "κακός" από τον "καλό" παίρνει από το χέρι το Βασιλάκη Καϊλα και τον πάει για εγχείρηση στα μάτια.
8. Οι κωμωδίες που σοβαρεύουν για να προχωρήσει η υπόθεση
9. Οι υπερβολικά τραβηγμένες αντιδράσεις μόνο και μόνο για να δωθεί μια τραγική διάσταση τύπου "Φεγγάρω πάει άσυλοοοοοοο;"
Βαρέθηκα και κλείνω με το στρόγγυλο
10. Τα moe/kawaii και τα συναφή. DIE ALL. Σε κάθε σκηνή που το κοριτσάκι με τα σπίρτα κλίνει την κεφαλή του αριστερά (ή δεξιά, ανάλογα τις πεποιθήσεις του εκάστοτε δημιουργού) κλείνοντας τα μάτια, με το κλασικό χαμόγελο "θα μου πάρεις παγωτό;" πέφτει καντήλι. Θάνατος στους moe χαρακτήρες!!!

Ώπα και κάτι ακόμα
11. Τα χάρεμ. Είναι απλά χάλια. Αν είναι και δράμα... καβάλα

Φυσικά σε ορισμένα από τα παραπάνω υπάρχουν εξαιρέσεις

Δημοσιευμένη  εικόνα

#291 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 23:54

... και μετά είδες το ef και βρήκες την υγειά σου. :hihi2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#292 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 23:59

Είπαμε, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις. Στο ef πάντως η ξεματιασμένη μου τη δίνει ακόμα >_<

Δημοσιευμένη  εικόνα

#293 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 00:28

Εμένα μου την σπάει όταν οι πρωταγωνιστές στα 3 μεγάλα σόνεν, (και όχι μόνο) βρίσκονται μια ανάσα από το σεχ αλλά δεν
Δημοσιευμένη  εικόνα

#294 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 01:12

10. Τα moe/kawaii και τα συναφή. DIE ALL. Σε κάθε σκηνή που το κοριτσάκι με τα σπίρτα κλίνει την κεφαλή του αριστερά (ή δεξιά, ανάλογα τις πεποιθήσεις του εκάστοτε δημιουργού) κλείνοντας τα μάτια, με το κλασικό χαμόγελο "θα μου πάρεις παγωτό;" πέφτει καντήλι. Θάνατος στους moe χαρακτήρες!!!

Στάχτη και μπούρμπερη στους moe-θέλω-να-δείχνω-γλυκούλα-με-μεγάλα-μάτια-και-ψιλή-φωνή χαρακτήρες, μακράν οι χειρότεροι χαρακτήρες που μπορεί να συναντήσω σε anime. Το χειρότερο είναι όταν συνοδεύονται κατ' εξακολούθηση με τις εκφράσεις κατατεθέν τύπου Νιπάααα~ κλπ. Εκεί είναι που φεύγουν καντήλια, προσβολές προς τα Θεία, τραπέζια, καρέκλες και ό,τι άλλο πρόχειρο αντικείμενο βρίσκεται στο σπίτι :roar:

Θα προσθέσω στη λίστα τα loli, ειδικά όταν δείχνουν fanservice εικόνες από αυτά με μαγιό, pantsu shots, zoom ins στα επίμαχα σημεία κλπ. For Kami sama's shake, είναι 12χρονα :dazed:. Αν ήταν για καμιά κοπέλα που έχει πλούσια τα ελέη, να πω εντάξει, εδώ όμως μιλάμε για παιδιά, τόσο στο σώμα όσο και στον χαρακτήρα. Είπαμε Otaku αλλά όχι κι έτσι.

E5VV38U.jpg

#295 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 01:44

Θα προσθέσω στη λίστα τα loli, ειδικά όταν δείχνουν fanservice εικόνες από αυτά με μαγιό, pantsu shots, zoom ins στα επίμαχα σημεία κλπ. For Kami sama's shake, είναι 12χρονα :dazed:. Αν ήταν για καμιά κοπέλα που έχει πλούσια τα ελέη, να πω εντάξει, εδώ όμως μιλάμε για παιδιά, τόσο στο σώμα όσο και στον χαρακτήρα. Είπαμε Otaku αλλά όχι κι έτσι.

OK, now I want to post this.

Posted Image

No need to reply, καταλαβαίνω τι θες να πεις. Απλά ήθελα να σε πειράξω λίγο. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#296 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 01:57

H ύπαρξη των ecchi και μάλιστα η θεμελίωση ολόκληρου genre γύρω από αυτά.

Ελλειψη σεναρίου,μηδαμινό character development και κατά 99% δημιουργία αμφιβολλιών στο άτομο που τα παρακολουθεί σχετικά με τον λόγο υπαρξης της εν λόγω σειράς.
Ολόκληρο genre για να μετράμε ποσα secs θα φανεί το βρακάκι της χ,ψ τύπισσας που μοστράρεται.
Αλλωστε όσοι είναι πρόθυμοι,περιμένουν με ανυπομονησία τον Iάπωνα animator για να το δουν.Yeah right.

#297 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 02:00

+1000 απο μενα...μου φενεται αρρωστο...:puke:

2bbd14fc.jpg

#298 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2010 - 11:41

συμφωνω,αυτο ειναι ελεος οντως...:OMG3:
Δημοσιευμένη  εικόνα
love is being attached by his magnetic personality...

#299 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 12:21

Εμένα αυτό που μου την δίνει τελικά περισσότερο απ'όλα είναι αυτή η "αρχή" όλων των πρωταγωνιστών και "καλών" του <Don't kill him, he can't fight back anymore> ή <Stop it don't kill him, you won't be considered a human anymore> ενώ ο κακός έχει σκοτώσει τον μισό πληθισμό της γης η ότι άλλη μακακία μπορεί κανείς να ξεφτεί... και στο τέλος το ότι δεν τον/την σκότωσε φέρνει άλλες επιπτώσεις... Και εσύ να μένεις κάπως :mador2:"σφάξ'τον επιτέλους!!!!"

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#300 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2010 - 13:39

1.

Τι με τσαντίζει

Το ότι ο δευτερεύον χαρακτήρας που κερδίζει τη συμπάθεια μου είναι ο πρώτος που θα πεθάνει.

και σε ποιο anime;;

Σε όλα.

2.

Τι με τσαντίζει

Το ότι ο άρρεν πρωταγωνιστής έχει ως αρχή να μην πολεμάει γυναίκες και κάθεται και τις τρώει. Περήφανα. (αυτό το "δεν πολεμάω γυναίκες" είναι πιο σεξιστικό και από την ποσόστωση στη βουλή)

και σε ποιο anime;;

Σε αρκετά shounen. Subverted από άλλα τόσα ευτυχώς.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από meidei: 13 Ιούνιος 2010 - 13:53