Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#271 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 16:12

Με ξενερώνει απίστευτα όταν βλέπω σειρές με καταπληκτικά openings που σε κάνουν να πορωθείς απίστευτα και να σε πείθουν να τις δεις και μετά από 1-2 επεισόδια να τρως την ξενέρα της ζωής σου και να τα σβήνεις από τον σκληρό σου δίσκο. Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι το 11eyes όπου παρακινήθηκα να το δω έπειτα από ένα AMV του που 'χε παιχτεί σ' ένα από τα parties των Akai Panda.

#272 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 16:41

στο bleach ειδικά με ενοχλεί που δεν μπορούνε να κάνουνε μια μάχη γ@μώτ0 κάθε 1 λεπτό μπλα μπλα... και πάλι μπλα μπλα... έλεος δηλαδή ΕΛΕΟΣ :madtodeath:

#273 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 17:21

Δεν ξέρω για το Bleach (απ' τ' οποίο έχω δει μονάχα καμιά 20αρια επεισόδια με το ζόρι) αλλά σίγουρα δεν φτάνει στο επίπεδο του To Αru Majutsu no Index. Εκεί κατά την διάρκεια των μαχών δεν κάνουν απλά διάλογο, αλλά ατελείωτους διάλογους λες και βγάλουν ομιλίες στην Βουλή. Από τα 5 λεπτά μάχης δηλαδή, στα 4 θα μιλάνε. Είναι δηλαδή τόσο φλύαρο που shonen όπως το Dragonball και το Naruto μοιάζουν αρκετά μουγκά μπροστά του.

#274 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2010 - 17:33

Με ξενερώνει απίστευτα όταν βλέπω σειρές με καταπληκτικά openings που σε κάνουν να πορωθείς απίστευτα και να σε πείθουν να τις δεις και μετά από 1-2 επεισόδια να τρως την ξενέρα της ζωής σου και να τα σβήνεις από τον σκληρό σου δίσκο. Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι το 11eyes όπου παρακινήθηκα να το δω έπειτα από ένα AMV του που 'χε παιχτεί σ' ένα από τα parties των Akai Panda.

Εκεί δεν φταίει το opening, man. Εκεί φταις εσύ. :bleh:

Τα openings ποτέ δεν ήταν δείκτης ποιότητας. Μέχρι και το Bleach έχει μερικά ωραία OP/ED.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#275 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 22:39

Αυτό σημβαίνει σε πολλές σειρές αλλα μου την δίνει αφάνταστα και εμένα είναι η πολυλογία των χαρακτήρων την ώρα τις μάχης αλλα ειδικά στο Dragon Ball Z δηλαδή να γίνεται κυριολεχτικα ο χαμός και να είναι πχ ο Goku είναι σε φάση "I've got to hurry, it can't lose any more time, I won't forget myself if something would ever happen to ______" η κάτι τέτοια και να μιλάει μία ώρα με τον εαυτό του, η το άλλο σε μια κρίσημη στιγμή εσύ να έχεις μίνει με την ψυχή στο στόμα και οι χαρακτήρες να αρχίζουν από μόνοι τους να αναλύουν ότι μπούρδα τους έρχεται στο μυαλό και εσύ να μένεις σαν το χαζό κρατόντας την αναπνοή σου...:dazed:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#276 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 11:05

Σε πολλά shonen οπου ο κάκος χτυπάει τον καλό και γελάει κάπως έτσι-->:hahaha: και μετά σηκώνεται ο καλός,γεμάτος ενέργεια(που τη βρήκε,ένας θεός ξέρει,μετά απο τόσο ξύλο που έφαγε),η φάτσα του κακού αλλάζει και γίνεται :oo: και μετά :hot:.Στο τέλος ο καλός φεύγει νικητής.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#277 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:20

μ τ δινει το οτι σε ολαααα τα anime & manga δεν αλλαζουν ρουχα!?! :uhh:
γιατιιιι??:nanteee:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#278 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:23

Με τσαντίζουν οι justasplanned χαρακτήρες ιδιαίτερα οι villains... ενώ αντίθετα μου αρέσουν αυτοί που αυτοσχεδιάζουν...πχ Blackbeard που σουρώνει με το ρούμι και κάνει ότι να ναι σχέδια με πόσες ατέλειες και αν του κάτσει.:hahaha:

Μου την σπάνε επίσης τα ecchi anime και manga που η υποθεσή τους υπάρχει για το οφθαλμόλουτρο αποκλειστικά. Καλά τα βυζάκια και τα κωλαράκια...αλλά πρέπει και να βλέπεται/διαβάζεται το anime/manga..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#279 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:39

Είναι φασαρία για τους character designers να σχεδιάζουν καινούργια ρούχα για τον κάθε χαρακτήρα. Ή δεν έχουν χρόνο για πολυτέλειες, ή απλά δεν έχουν όρεξη για παραπάνω δουλειά (συνήθως είναι το δεύτερο).

Έχω ακριβώς αυτό που θες. Δες Michiko To Hatchin. Οι πρωταγωνίστριες αλλάζουν συνολάκι ίσαμε και δύο φορές στο ίδιο επεισόδιο. :hahaha:

Μου την σπάνε επίσης τα ecchi anime και manga που η υποθεσή τους υπάρχει για το οφθαλμόλουτρο αποκλειστικά. Καλά τα βυζάκια και τα κωλαράκια...αλλά πρέπει και να βλέπεται/διαβάζεται το anime/manga..

Όλα τα ecchi έχουν υποτυπώδες (και cliché) έως ανύπαρκτο σενάριο, man... που θα πάει, θα συνηθίσεις κι εσύ. :himitsu:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#280 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:42

Θέμα budget.

Και για να μην είμαι off-topic:
Τα yuri είναι του Θεού, τα yaoi είναι του Σατανά... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#281 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:48

Θέμα budget.

γιατι ομως θεμα budget?:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#282 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 12:52

γιατι ομως θεμα budget?:nosey:

Γιατί το studio δεν θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να πληρώνει διπλά και τριπλά λεφτά στους character designers για να ντύσουν τα χαρακτήρες με 2-3 αλλαξιές.

Μπορεί βέβαια να ισχύει και αυτό που λέει ο Kenny.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#283 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 13:12

εγω εκνευριζομαι στο BLEACH που καθε φορα κανουνε κοσκινο τον Ichigo και μας βγαζει την πιστη μεχρι να τελειωσει η μαχη...:madtodeath:
Δημοσιευμένη  εικόνα
love is being attached by his magnetic personality...

#284 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 14:26

εγω εκνευριζομαι στο BLEACH που καθε φορα κανουνε κοσκινο τον Ichigo και μας βγαζει την πιστη μεχρι να τελειωσει η μαχη...:madtodeath:

ΑΥΤΟ σ'εκνευρίζει??Όχι το γεγονός ότι αφού τον πλακώσουν στο ξύλο και γίνει ένα με το πάτωμα σηκώνεται πιο δυνατός?!?!?!:wth2:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Does this darkness have a name?

#285 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 14:43

ΑΥΤΟ σ'εκνευρίζει??Όχι το γεγονός ότι αφού τον πλακώσουν στο ξύλο και γίνει ένα με το πάτωμα σηκώνεται πιο δυνατός?!?!?!:wth2:

εεε εννοουσα κ αυτο μαζι...εκει παει το οτι μας βγαζει την πιστη...:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα
love is being attached by his magnetic personality...