Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 00:01
ειναι οτι πιο εγκληματικο υπαρχει στον κοσμο των anime
καθως και τα ανουσια fillers(ακομη κ σε σειρες με σχετικα μικρο αριθμο επεισοδειων)
γαμ*** στην τελικη αν ειναι να κανουν μια μεταφορα απο manga σε anime πρεπει ν την κανουν σωστα..στην τελικη δεν ειμαστε ηλιθιοι να τρωμε οτι ανοησια μας σερβιρουν..

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 11:13
Οπότε εδώ θα αναφέρουμε το "αυτό". Δηλαδή σκηνές και πλοκές που αν εσείς ήσασταν ο σεναριογράφος ή παραγωγός στο ανιμέ, θα το κάνατε έτσι για να βγει καλύτερο.
Δηλαδή αναφέρατε σκηνές που θεωρείτε ότι καταστρέψανε ή ρίξανε κατά πολύ την εντύπωσή σας γι'αυτό και μετά πως θα θέλατε να είχε γίνει η όλη σκηνή αν μπορούσατε να επιρρεάσετε την πλοκή.
Παρακαλώ ότι αναφέρετε να γράφει πρώτα το όνομα του ανιμέ και το υπόλοιπο να βρίσκεται σε spoiler tag για να μη φάνε χάλασμα όσοι δεν έχουνε δει την σειρά.
Ξεκινάω εγώ με το αρκετά γνωστό Dragonball Z, και συγκεκριμμένα το Cell Saga.
Κι αν αυτό ακούγετε ελαφρύ, πάρτε κι ένα πιο βαρύ από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του Code Geass.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 13:31
Code Geass
Ξεκινάω εγώ με το αρκετά γνωστό Dragonball Z, και συγκεκριμμένα το Cell Saga.
Spoiler:]
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 13:42
Spoiler: Dragonball z cell saga
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 16:06
στην τελικη δεν ειμαστε ηλιθιοι να τρωμε οτι ανοησια μας σερβιρουν..
Απλά θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η άποψή όλων των μή Ιαπωνέζων για τα anime/manga δεν παίζει ρόλο. Είναι καθαρά Ιαπωνικό προιόν και μόνο το Ιαπωνέζικο κοινό έχει λόγο, κανείς άλλος. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι ότι θεωρούμε χαζό να μην το αγοράζουμε, ούτως ώστε να μην το υποστηρίζουμε. Δεν βλέπω κάποιον άλλο τρόπο αντίδρασης.
Can you see it ?!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 17:49
Πάμε για άλλα. Gundam 00 season 2
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 18:01
Πάμε για άλλα. Gundam 00 season 2
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 19:39
Kαι για να πω και εγώ τον πόνο μου
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 20:23
Dragonball Z, απάντηση στα παραπάνω
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 20:53
Threads merged και ξεκαθαρίστηκαν από ορισμένα offtopic.
Kαι για να πω και εγώ τον πόνο μουSpoiler: Νight Head Genesis
Can you see it ?!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 21:49
Μισώ τις χαζές κοπέλες στα ecchi(ένας από τους λόγους που μισώ τα ecchi γενικά)
Μισώ πολλούς ήρωες στα shounen που δυναμώνουν επ άπειρον.
Μισώ τα ανιμε που προχωράνε αργά την πλοκή και είναι γεμάτα φιλλερς.
Μισώ ή τουλάχιστον με ενοχλεί όταν το σενάριο δεν τελειώνει σε ένα ανιμε και αναγκάζεσαι να διαβάσεις το μανγκα.
Ξελάφρωσα....
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 22:46
Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 22:55
εγώ θα έκανα καλύτερα τις φωνές απο αυτές τις σείγιου στα Hentai.
τι υπωνωεις? οτι τα "βραδυα" φωναζεις ωρεα?

Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 01:05
Μου την σπάει απίστευτα όταν δυο χαρακτήρες γουστάρουν ο ένας τον άλλον κ μόνο στο τελευταίο επεισόδιο θα τα φκιάξουν κ καλά κ το μόνο που θα κάνουν θα είναι να πιαστούν χεράκι-χεράκι(θέλω να δω κάτι παραπάνω για να ικανοποιηθώ για το τόσο πρίξιμο που έφαγα)
Ωραία είναι τα anime κ μ αρέσει να τα βλέπω κτλ αλλά να τελιώνουν κάπου βρε αδερφέ!!(θυμάμαι το one piece το ξεκίνησα στο γυμνάσιο, έχω τελιώσει το πανεπιστήμιο κ ακόμα ο Luffy να βρει τον γ*** θησαυρό.έλεος)
και κάτι τελευταίο γιατί πρέπει πάντα ο βλάκας να είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς?
Καταχωρήθηκε 27 Ιούλιος 2009 - 08:30