Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Τι με τσαντίζει και σε ποιο anime;;

• Please log in to reply
435 replies to this topic

#151 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 17:45

Ενώ στις αμερικάνικες ταινίες αν το έργο διαδραματίζεται σε ξένη χώρα(πχ Ρωσία) όλοι μιλάνε τη γλώσσα εκείνης της χώρας ε;:uhh:

ποιος σου είπε ότι δεν με ενοχλεί και αυτό?:drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 17:47

Τουλαχιστων στα Anime χρησημοποιουν και καποιους ορους της γλωσσας που διαδραματιζετε το Anime.
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#153 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 18:33

Η αλήθεια είναι ότι σε μερικά anime, λόγω θεματολογίας, ταιριάζει πολύ ένα αγγλόφωνο dub. Εκτός από το Baccano!, στο μυαλό μου έρχεται και το Steamboy. Ένα βρετανικό dub θα άξιζε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#154 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 21:42

Με εκνευριζει αφανταστα(εμενα και πολλουσ αλλους μαζι) το γεγονος οτι το naruto εχει γεμισει με fillers!!!
:oo::oo::oo:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#155 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:04

Τα επαναλαμβανομενα διαολεμενα ονοματα που λενε ολοι στα ανιμε......:madtodeath:
Μα τι στο καλο βρισκουν οι Ιαπωνες στα ονοματα και τα επαναλαμβανουν?
Κουφος ειναι ο αλλος???
Αμαν πια, με βγαλανε απο τα ρουχα μου....
Ειχα φτασει σε σημειο να εξαφανισω την οθονη μου απο προσωπου γης... λιγο ελεος ζηταμε.
Κι ακομη τα περναω....:despair:
Αυτη η συνηθεια δεν σταματα, φαινεται.

#156 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:48

-Οι αφανταστα κουραστικοι και ανουσιοι μονολογοι στις μαχες.....

-Οι ανεκπληρωτοι ερωτες οταν υπαρχει ενδιαφερον και απο τις δυο πλευρες

-Η επαναληψη του ιδιου animation ξανα και ξανα σε ειδικες κινησεις και μεταμορφωσειςπχ

-Οταν ειναι σε μια χωρα εκτος ιαπωνιας και τον ρωταει ο αλλος πχ "μιλας γερμανικα?"Και του απανταει ο αλλος ναι και συνεχιζουν κανονικα στα ιαπωνικα.........

-Η σπαστικη ανουσια λογοκρισια......

-Η βια για τη βια.....

-Η απολυτα "καλοι" και οι απολυτα "κακοι"

αυτα μου ρχονται τωρα......
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#157 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2008 - 22:59

Οταν ενα αγορι (συνηθως πρωταγωνιστης) θελει μια κοπελα αλλα ποτε δεν το λεει, και χειροτερα οταν ενα κοριτσι τον θελει αλλα το αρνειται ασυστολα ή/και του φερεται σαν σκουπιδι (αλα Naru στο Love Hina). Και στις δυο περιπτωσεις για κανεναν αλλον λογο παρα το οτι ντρεπονται. Και αυτο να συμβαινει σε ΑΠΕΙΡΑ ανιμε. Ειλικρινα ρε παιδια, πειτε το καποτε να τελειωνετε, αντι να κανετε κατι ομορφο καθεστε και σπαταλατε ασυστολα τοσα χρονια απο τις ζωες σας (και τις δικες μας....).

Επισης μου τη δινουν οι μαχες που πανε "δε χρειαζομαι ουτε τεχνικη ουτε μυαλο, ειμαι ο δυνατοτερος αρα νικαω" ή την παραλλαγη του "δε πα να'χεις τα τελεια οπλα ή εκπαιδευση, εγω εχω mecha αρα νικαω". Αυτο ειναι μωρε, ντυστε ολοι τα εξασφαιρα σας ως mecha στις αποκριες και θα νικησετε τον καθε κακο.... ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!:fromabove:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:04

Οι λεγόμενοι cool και μη μου άπτου χαρακτήρες που κάαααθονται στο κενό και χαζεύουν... και ο κοσμος τους λατρεύει γι'αυτό!!!!! (Naruto-Sasuke&fangirls)

Οι αργοίιιιι ρυθμοί σε μερικά "κοινωνικά". Ε, μα πια, για πόσο πρέπει να κοιτάω το φως του ήλιου που αντανακλάται στο ποτήρι;;; (Nana)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:17

Με εκνευριζει αφανταστα (top 5):
1)το οτι οταν μια επιτυχημενη σειρα τελειωνει πρεπει στανταρ να της βγαλουν και συνεχεια (tekkaman blade 1: τελειο tekkaman blade 2 : αστα να πανε)
2)οι εντελως φλου καταληξεις/φιναλε που κανεις δεν καταλαβαινει τι γινεται (kiba, elfen lied)
3) η λογοκρισια που πεφτει στις αμερικανικες version (παλι tekkaman blade)
4) τα 150 διαφορετικα τελη και εκδοχες που μπορει να εχει ενα anime σε manga και movie εκδοχη - 1 πραγμα μπορει να γινει καθε φορα η θα ζησει ευτυχισμενος η θα πεθανει αποφασιστε τι θελετε και μεινετε σε αυτο (death note , rurouni kenshin )
5) οι ηλιθιοι γυναικειοι χαρακτηρες (death note<ναι zoro για την misa λεωXDDD>, naruto,bleach)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 05 Ιούνιος 2008 - 03:05

#160 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 03:01

4) τα 150 διαφορετικα τελη και εκδοχες που μπορει να εχει ενα anime σε manga και movie εκδοχη - 1 πραγμα μπορει να γινει καθε φορα η θα ζησει ευτυχισμενος η θα πεθανει αποφασιστε τι θελετε και μεινετε σε αυτο (death note)
5) οι ηλιθιοι γυναικειοι χαρακτηρες (death note, naruto,bleach)

4-τις ειδες τελικα??αν ναι visitor message!

Το 5 μπηκα μονο και μονο γιατι περιμενα να το δω:hihi2:

Απο μενα τωρα...

Αν και One Piece fan,και αρκετα loyal μαλιστα...θα παραπονεθω για...

την "αθανασια" των χαρακτηρων:sigh2:...ή unpsofable οπως λεμε και εμεις...δεν παει αλλο μια τοσο καλη shounen σειρα και με τοσους fans να υστερει τοσο πολυ σε αυτον τον τομεα(φανταστειτε τα λεει και μεγαλος φαν)...αυτο να μην ειχε και θα ηταν τελεια καθως σε ολους τους αλλους τομεις τα μειονεκτιματα ειναι αποδεκτα..

Αλλα δεν γινετε...τους χτυπανε με ροπαλα,λαστιχενια κοτοπουλα,ναπαλμ,μπαζουκα,τανκ,light saber και οποιος εχει αλλα ας τα βαλει και παρ οτι λαβονονται και πεφτουν κατω...ξανασηκωνονται!!

Λιγο περισσοτερη στρατηγικη στις μαχες θα θελα,οχι το κλασικο "δεν θελω να πεθανω και ξανασηκωνομαι"...(οχι οτι δεν εχουν το στυλ τους οι μαχες και δεν νικανε παντα οι καλοι,εχουν χασει μερικες φορες,απλα στο τελος καπως ετσι καταληγουν παλι)

Επισης και οι κακοι/πολιτες...δεν πεθαινουν σχεδον ποτε...φυλακιζονται/τρωνε το ξυλο της ζωης τους οι κακοι...χτυπανε τους πολιτες...αλλα σχεδον ποτε δεν πεθαινει κανεις..μονο στα flash back για να τα κανουν δραματικα μπορουν να πεθανουν αρκετα ατομα(εως και ενα ολοκληρο νησι προσφατα)...αλλα εκτος απο τα flashback,shinigami δεν υπαρχουν στο One Piece...πρεπει να ναι ο μονος κοσμος οπου δεν πιανουν τα death note....

#161 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 07:36

To Naruto επειδή υπάρχει...

#162 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 10:20

Με εκνευριζει τρελα που στα ανιμε θα υπαρχουν οι γυναικειοι χαρακτηρες που ενω θα ειναι απο 15 και πανω θα ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!Δηλαδη τοσο σεξυ το βρισκουν αυτο οι Ιαπωνες???Να ακουγεται οι φωνη μιας γυναικας σαν τετραχρονο???!!!Εκτος απο βαρετο κατανταει και τρελα εκνευριστικο!!!!!

#163 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 14:21

Στο hellsing
Spoiler: hellsing spoiler

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#164 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:09

Κι εμένα μου τη σπάει που υπάρχουν αυτοί οι κουλ χαρακτήρες οι οποίοι είναι μονίμως αδιάφοροι-κακιασμένοι και έχουν όλες τις γυναίκες στα πόδια τους.
Ναι δε λέω (και γω γυναίκα είμαι) είναι ωραίοι και μας τραβάνε (εμένα μου αρέσουν αυτού του είδους οι άντρες πολύ) αλλά γιατί να μη γίνεται αυτό μόνο σε λίγα άνιμε και γίνεται στο 99,9% των περιπτώσεων; (Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια και εκεί τους θέλουν για την καλή τους την καρδιά που είναι κι αυτό LOL)
Spoiler:

Επίσης με εκνευρίζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που όταν παλεύουν οι χαρακτήρες στα shonen ο διάλογος πάει κάπως έτσι:
Α αντίπαλος:"Τώρα θα σου κάνω την κίνηση Μπλαμπλαμπλα!!!"
Β αντίπαλος:":oo::oo::oo::kill4u::hehehe::kakaka:"
"Ναι ε; Αλλά εγώ θα σου κάνω την κίνηση Μπλαμπλαμπλα!!!(που είναι πιο σούπερ)"
Α αντίπαλος:":oo::oo::oo::kill4u::hehehe::kakaka:"
"Χαχα! Τότε εγώ θα σου κάνω την κίνηση ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ!!!!"
Και πάει λέγοντας...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 05 Ιούνιος 2008 - 16:33

#165 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 16:29

Κι εμένα μου τη σπάει που υπάρχουν αυτοί οι κουλ χαρακτήρες οι οποίοι είναι μονίμως αδιάφοροι-κακιασμένοι και έχουν όλες τις γυναίκες στα πόδια τους.
ALLA

Ναι δε λέω (και γω γυναίκα είμαι) είναι ωραίοι και μας τραβάνε (εμένα μου αρέσουν αυτού του είδους οι άντρες πολύ) αλλά γιατί να μη γίνεται αυτό μόνο σε λίγα άνιμε και γίνεται στο 99,9% των περιπτώσεων; Θέλω να φτιάξω μια ιστορία στην οποία ο γόης να ναι ένας σπασίκλας (ωραίος μεν αλλά ultra geek!)...

Spoiler:

θα μας τρελανιεις?????????:stubborn::stubborn:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα