Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#241 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 05 July 2010 - 06:35

το πρωτο πραγμα που δα στην τηλεοραση και καταλαβαινα τι εβλεπα ηταν anime οποτε μεγαλωσα με αυτα :)
Simply addicted to japan...

Posted Image

#242 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 05 July 2010 - 08:22

Προσωπικά δεν βλέπω anime γιατι είχα σπαστεί με τα πολλά fillers και την βλακεία που έκαναν με το FMA (το παλιο anime) και με το Soul eater....
Αλλα ντάξει γενικά βλέπω anime αμα είναι ένα με δράση οπου οι μάχες φένονται καλυτερα (one piece & Fairy tail αν κε το δευτερο είναι μια βλακεία και μισή σε anime >.<)

v4kFmx.png

#243 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 10 July 2010 - 18:14

γιατι υπαρχουν μερες που βαριεμαι να διαβαζω manga...

#244 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 10 July 2010 - 18:24

γιατι υπαρχουν μερες που βαριεμαι να διαβαζω manga...

Xαχαχα Win post...:kakaka:

και για να μην ειμαι οφφ: Γτ μου προσφερουν μοναδικο συναισθημα...

2bbd14fc.jpg

#245 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 posts

Posted 11 July 2010 - 01:04

στην αρχή δεν κατάλαβα και γω τι ήταν (Καντυ -Καπαμαρου)
μετά πέρασα μια φάση (μικρή ήμουν δεν ήξερα) με αμερικανικα καρτουν τύπου Ντισνευ
μετά κατάλαβα τι μπιπ ήταν (όλα καλά αρκεί να βρει κάποιος λεφτα κτλ) και πόσο ολοκληρωμένα μου φανηκαν τα πρώτα ανιμε που εβλεπα και μετα ...ε και μετά κόλλησα!!
και το κόλλημα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς (βλέπε Ιαπωνία)
πως να το κάνουμε...εχουν άλλη αίσθηση...
Posted Image

#246 Hellsing

Hellsing

Anime Fan

• Members
  • 164 posts
  • LocationPoland

Posted 11 July 2010 - 16:40

Ούτε εγώ ξέρω τι.

"The Bird Of Hermes is my name, Eat my wings to make me tame"

#247 愛情のある中心

愛情のある中心

=Άφε-chan(για συντομία)X3

• Members
  • 22 posts

Posted 12 July 2010 - 12:00

Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως εχθρό της τηλεόρασης. :burningbe3: Οι μόνες σειρές που κατάφερα ποτέ να δω ολόκληρες και φανατικά είναι Anime γιατι δημιουργούν έναν ξεχωριστό κόσμο, διαφορετικό απο οποιοδήποτε άλλο, μαγικό. Και δεν αναφέρω καν τα θέματα και τις ιστορίες που ζωντανεύουν μέσα απο τέλειο σχεδιασμό και μοναδική εκφραστικότητα. :if: Γι'αυτό πιστεύω πως ξεχωρίζουν!:ureshii:

#248 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 July 2010 - 16:51

Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως εχθρό της τηλεόρασης. :burningbe3: Ο

μα τα anime για την τηλεοραση γινονται. Ακομα απεχουμε απο το να μεταδιδωνται αποκλειστικα διαδικτυακα.

#249 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 17:13

μα τα anime για την τηλεοραση γινονται. Ακομα απεχουμε απο το να μεταδιδωνται αποκλειστικα διαδικτυακα.

Το υπόλοιπο του ποστ δείχνει ότι αναφέρει τα άνιμε ως εξαίρεση, όχι ως διαφορετική κατηγορία.

#250 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 July 2010 - 19:36

ok. απλα θελω να πω πως τους τηλεοπτικους ιθυνοντες και τους διαφημιστες στην Ιαπωνια δεν ενδιαφερει αν κατι ειναι ανιμε, live action σειρά ή ταινία, αρκει να μην ξεφευγει απο ορισμενα τηλεοπτικα προτυπα μιας και παραμενουν τα καναλια οι τροφοδοτες.

Πχ αν η Ελλαδα ηταν σαν την Ιαπωνια και γυριζαν σε ανιμε τη σειρα "Μαρια η Ασχημη" ή "Η Πολυκατοικια", θα γινοταν ντορος, θα τη βλεπαν αρκετοι, θα την κατεβαζαν απο το εξωτερικο αλλα δεν θα διεφερε και πολυ απο ενα τηλεοπτικο προιον. Ισως να ειχε μερικες καλλιτεχνικες στιγμες αλλα τιποτα παραπανω .

#251 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 July 2010 - 20:39

Δεν διαφωνώ. Διευκρινίζω.

#252 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 13 July 2010 - 22:18

Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως εχθρό της τηλεόρασης. :burningbe3: Οι μόνες σειρές που κατάφερα ποτέ να δω ολόκληρες και φανατικά είναι Anime γιατι δημιουργούν έναν ξεχωριστό κόσμο, διαφορετικό απο οποιοδήποτε άλλο, μαγικό. Και δεν αναφέρω καν τα θέματα και τις ιστορίες που ζωντανεύουν μέσα απο τέλειο σχεδιασμό και μοναδική εκφραστικότητα. :if: Γι'αυτό πιστεύω πως ξεχωρίζουν!:ureshii:

Ακριβως αφτο σκεφτομαι κι εγω:canthelp::hihi2:.Ασε που
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:

#253 Raven Princess

Raven Princess

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 13 July 2010 - 23:29

μμμμ βλεπω ανιμε γιατι μου αρεσει η βασικη ιδιαιτεροτητα τους σε σχεση με τα αλλα καρτουν και η τεχνοτροπια τους!!με ειχαν συνεπαρει ηδη απο μικρη ηλικια (πρεπει να ημουν 4-5 χρονων) οποτε ηταν θεμα χρονου νομιζω να βυθιστω σ'αυτον τον απιθανο κοσμο!!!!:blingeye2:
Posted ImageI will always know that you love me....

#254 Astrinos

Astrinos

/人 ◕ ‿‿ ◕人\

• Members
  • 201 posts

Posted 17 October 2010 - 13:43

Γιατί απλά είναι τέλεια, περνάει ευχάρηστα η ώρα σου βλέποντας άνιμε..:)
1000 φορές προτιμώ να κάτσω να δω μια αγαπημένη σειρά παρά tv..:thatsit:

Posted Image

#255 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 17 October 2010 - 18:39

Good point! :tensai: Aν και μην ξεχνάμε υπάρχουν ορισμένες animσε e σειρές που είτε παίζονται αποκλειστικά μέσω sites όπως το YouTube και το Nico Nico Douga είτε βγαίνουν κατευθείαν στην video αγορά. Αλλά επί το πλείστον βγαίνουν στην τηλεόραση, οπότε ισχύει ό,τι ακριβώς είπες σε άλλο post σου.