Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#46 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.607 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 14:10

Βλέπω anime απλά και μόνο για την διασκέδαση.Αλλά πιο συγκεκριμένα λόγο της υπέρμετρης ποικιλίας τους και της απεραντοσύνης της φαντασίας από την οποία διακατέχονται πάρα πολλές από αυτές,σε αντίθεση με οτιδήποτε μπορείς να δεις π.χ. στην τηλεόραση...στην Ελλάδα:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#47 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 22:40

Ισως ακουστει λιγο μ@λ@κι@ αλλα το λεω βασικα μ αρεσουν τα cartoons αλλα γιατι μερικοι ασχετοι μ λεγαωε βλακιες τι καθεσαι κ βλεπεις κτλ βρηκα τα Ανιμε π οσο να ναι ειναι ολιγον τι σοβαρα κ εχουν τρελη δραση(βλεπε Bleach) κτλ κτλ κτλ

#48 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 23:21

Το Bleach είναι σοβαρό; WOW!

#49 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 23:36

Το Bleach είναι σοβαρό; WOW!

[sarcasm]Δεν το ήξερες; Το Bleach είναι από τα πιο σοβαρά anime και διακρίνεται για την φοβερή εξέλιξη των χαρακτήρων του. Είναι πολύ πιστικοί και προσπαθούν να πετύχουν τους σκοπούς τους αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της ζωής. Για να μην μιλήσω για το καλοζυγισμένο σενάριο. Έχει και φοβερά νοήματα, όπως "μην μασάς όλα θα πάνε καλά", "μπορείς έτσι στα καλά καθούμενα να αλλάξεις και να γίνεις Super", "πρέπει να στεναχωριέσαι για τους άλλους" και πολλά άλλα που δεν έχω εντοπίσει. Α, να μην ξεχάσω... στο καπάκι έχει και δράση και εφέ![/sarcasm]

#50 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 01:42

Mi ksexnas kai ti grigorotati drasi! De to prolavainoume! ena episodeio xaneis kai nomizeis pws exases olokliro kuklo!

Prosopika vlepw giati einai porwsi!!!

#51 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 02:08

Prosopika vlepw giati einai porwsi!!!

ΩΩ Ναι
Ακριβός γι αυτό γαμάνε αυτά τα anime(οταν γαμάνε)
Για τη πορώση και τον εθισμό:dwarf:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 Bellvm Sacrvm

Bellvm Sacrvm

Bellvm Contra Hvmanitatem

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 06:22

Animation είναι ανώτερο σκηνοθετικά και πιο ευέλικτο από live action.
Από τη στιγμή που η Walt Disney μετατράπηκε εξολοκλήρου σε κραυγαλέο εμπόριο για παιδιά, τη σκυτάλη την έχουν πλέον τα anime.

#53 Ichimaru Gin

Ichimaru Gin

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 21:17

naruto βλεπεις?

#54 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 21:58

Εγώ βλέπω ανίμε γιατί πρώτα από όλα μου αρέσουν.

Δεύτερον, είναι το μοναδικό είδος κινουμένων σχεδίων που μπορείς να βρεις για όλες τις ηλικίες σχεδόν κάτι το αντιπροσεπευτικό.

Τρίτον, γιατί μπορείς να βρεις πάρα πολλά είδη για να δεις (δράματα, κωμοδίες κτλ).

Και τέλος γιατί μου αρέσουν και πάντα θα μου αρέσουν :) .

#55 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 10:20

Ερώτηση Thread: Γιατί βλέπετε Anime;

Απάντηση: Γιατί αναπνέεται;

Πιστεύω ότι όσοι της ηλικίας μου περίπου, 22 και ανω, έβλεπαν μικροί τα cartoon της ελληνικής τηλεόρασης με πόρωση κάθε Σαββατοκύριακο πρωί και τώρα δεν τα βλέπουν, λόγω του ότι μεγάλωσαν και δεν τους κάνουν αίσθηση αφού απευθύνονται σε μικρές ηλικίες τα περισσότερα, είναι πιθανόν εν δυνάμη anime fans. Αυτό που τους λείπει είναι κάποιος να τους μυήσει!
Έτσι έγινε και με εμένα και με τους περισσότερους otakus:nerd:

Όσο αναφορά τους κάτω των 22 ετών, αυτοί δεν πιστεύω να πρόλαβαν εκείνο τον καταιγισμό των cartoon που έδειχναν τα ιδιωτικά κανάλια αφού στη θέση τους έβαλαν σταδιακά ενημερωτικές εκπομπές. Γι' αυτό πιστεύω ότι το συγκεκριμένο target group μυήθηκε στον ’’οτακισμό’’ (λέτε να πούμε στον Μπαμπινιώτη να συμπεριλάβει την λέξη αυτή στο λεξικό του?:laugh: ) κυρίως από την έκρηξη του Internet που συντελέστηκε στην χώρα μας πριν λίγα χρόνια και ακόμα συντελείται. Πλέον υπάρχει σε κάθε σχολείο κάποιος anime fan ο οποίος διαδίδει τα anime στους συμμαθητές του.:greece:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 13:53

Επειδή μου αρέσουν.
Και επειδή ανέκαθεν μου άρεσαν τα κινούμενα σχέδια (και τα κόμιξ)

E5VV38U.jpg

#57 gorillazz

gorillazz

Anime Fan

• Members
  • 157 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 19:33

Πιστεύω ότι όσοι της ηλικίας μου περίπου, 22 και ανω, έβλεπαν μικροί τα cartoon της ελληνικής τηλεόρασης με πόρωση κάθε Σαββατοκύριακο πρωί και τώρα δεν τα βλέπουν, λόγω του ότι μεγάλωσαν και δεν τους κάνουν αίσθηση αφού απευθύνονται σε μικρές ηλικίες τα περισσότερα, είναι πιθανόν εν δυνάμη anime fans.

Χ2

Αυτό που τους λείπει είναι κάποιος να τους μυήσει!

Άλλα μυήθηκα από μόνος μου :

#58 storm-and-fire

storm-and-fire

だんご大家族

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΜπραχάμες

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 09:08

Γιατί βλέπω άνιμε; Για να μην τα χάσω, για να διασκεδάσω, για να κλάψω, για να γελάσω, για να πάθω κατάθλιψη...

Όχι, εντάξει. Βασικά βλέπω άνιμε για την απίστευτη ποικιλία ειδών, για τα τραγούδια και τη μουσική τους και γενικότερα επειδή έχω πορωθεί άγρια...

~ Fire ~

Δημοσιευμένη  εικόνα

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together

#59 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 13:52

OFF: Όταν βαριέσται ένα anime το παρατάτε ή το τελειώνετε με το ζόρι????

Επίσης ξέχασα να πώ, βλέπω anime για να γεμίσω την ζωή μου (η οποιά συνήθως είναι μονότονη και βαρετή)

#60 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 14:31

το παρατάω
και έχω παρατήσει πολλά!!!!!