Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Γιατί βλέπετε Anime;
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2007 - 14:10

Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 22:40
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 23:21
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2007 - 23:36
[sarcasm]Δεν το ήξερες; Το Bleach είναι από τα πιο σοβαρά anime και διακρίνεται για την φοβερή εξέλιξη των χαρακτήρων του. Είναι πολύ πιστικοί και προσπαθούν να πετύχουν τους σκοπούς τους αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες της ζωής. Για να μην μιλήσω για το καλοζυγισμένο σενάριο. Έχει και φοβερά νοήματα, όπως "μην μασάς όλα θα πάνε καλά", "μπορείς έτσι στα καλά καθούμενα να αλλάξεις και να γίνεις Super", "πρέπει να στεναχωριέσαι για τους άλλους" και πολλά άλλα που δεν έχω εντοπίσει. Α, να μην ξεχάσω... στο καπάκι έχει και δράση και εφέ![/sarcasm]Το Bleach είναι σοβαρό; WOW!
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 01:42
Prosopika vlepw giati einai porwsi!!!
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 02:08
Prosopika vlepw giati einai porwsi!!!
ΩΩ Ναι
Ακριβός γι αυτό γαμάνε αυτά τα anime(οταν γαμάνε)
Για τη πορώση και τον εθισμό

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 06:22
Από τη στιγμή που η Walt Disney μετατράπηκε εξολοκλήρου σε κραυγαλέο εμπόριο για παιδιά, τη σκυτάλη την έχουν πλέον τα anime.
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 21:17
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2007 - 21:58
Δεύτερον, είναι το μοναδικό είδος κινουμένων σχεδίων που μπορείς να βρεις για όλες τις ηλικίες σχεδόν κάτι το αντιπροσεπευτικό.
Τρίτον, γιατί μπορείς να βρεις πάρα πολλά είδη για να δεις (δράματα, κωμοδίες κτλ).
Και τέλος γιατί μου αρέσουν και πάντα θα μου αρέσουν
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 10:20
Απάντηση: Γιατί αναπνέεται;
Πιστεύω ότι όσοι της ηλικίας μου περίπου, 22 και ανω, έβλεπαν μικροί τα cartoon της ελληνικής τηλεόρασης με πόρωση κάθε Σαββατοκύριακο πρωί και τώρα δεν τα βλέπουν, λόγω του ότι μεγάλωσαν και δεν τους κάνουν αίσθηση αφού απευθύνονται σε μικρές ηλικίες τα περισσότερα, είναι πιθανόν εν δυνάμη anime fans. Αυτό που τους λείπει είναι κάποιος να τους μυήσει!
Έτσι έγινε και με εμένα και με τους περισσότερους otakus:nerd:
Όσο αναφορά τους κάτω των 22 ετών, αυτοί δεν πιστεύω να πρόλαβαν εκείνο τον καταιγισμό των cartoon που έδειχναν τα ιδιωτικά κανάλια αφού στη θέση τους έβαλαν σταδιακά ενημερωτικές εκπομπές. Γι' αυτό πιστεύω ότι το συγκεκριμένο target group μυήθηκε στον ’’οτακισμό’’ (λέτε να πούμε στον Μπαμπινιώτη να συμπεριλάβει την λέξη αυτή στο λεξικό του?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 13:53
Και επειδή ανέκαθεν μου άρεσαν τα κινούμενα σχέδια (και τα κόμιξ)
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2007 - 19:33
Πιστεύω ότι όσοι της ηλικίας μου περίπου, 22 και ανω, έβλεπαν μικροί τα cartoon της ελληνικής τηλεόρασης με πόρωση κάθε Σαββατοκύριακο πρωί και τώρα δεν τα βλέπουν, λόγω του ότι μεγάλωσαν και δεν τους κάνουν αίσθηση αφού απευθύνονται σε μικρές ηλικίες τα περισσότερα, είναι πιθανόν εν δυνάμη anime fans.
Χ2
Άλλα μυήθηκα από μόνος μουΑυτό που τους λείπει είναι κάποιος να τους μυήσει!
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 09:08
Όχι, εντάξει. Βασικά βλέπω άνιμε για την απίστευτη ποικιλία ειδών, για τα τραγούδια και τη μουσική τους και γενικότερα επειδή έχω πορωθεί άγρια...
~ Fire ~

The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 13:52
Επίσης ξέχασα να πώ, βλέπω anime για να γεμίσω την ζωή μου (η οποιά συνήθως είναι μονότονη και βαρετή)
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 14:31
και έχω παρατήσει πολλά!!!!!