Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#271 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 11:25

Γιατι ecchi μας αρεσει !!!! :head::head::head::head::head::head:
Δημοσιευμένη  εικόνα

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#272 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2010 - 13:37

Γιατι ετσι μας αρεσει στο φιναλε...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#273 Ramona

Ramona

Lost in Brighton

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2010 - 01:18

Γιατι καταφεραν να ξαναβγαλουν το παιδι απο μεσα μου.
Γιατι σε μια φαση που ημουν χαλια ηταν το μονο πραγμα που με εκανε να ξεχνιεμαι και να γελαω
Γιατι γουσταρω πολυ!!!:8):

#274 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2010 - 11:07

εχω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.......ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ...ΜΕ ΠΩΡΩΝΟΥΝ...ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#275 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 01:28

Πάντα μ'άρεσαν τα καρτουν και ειδικα κάποια όπως pokemon , digimon , yo gi oh , ντρεικ , γιατι ειχαν κατι περιεργο (καποιοι λεγαν οτι ειναι κινεζικα γι'αυτο διεφεραν ...). Ε οταν αρχησα ανιμε , βρηκα κατι που εψαχνα , να περναω την ωρα μου , γιατι ecchi μας αρεσει που πε και καποιος απο πανω και απλα πορωνομαι. :joyful:

ε και μανγκα γιατι ακομα συλλεγω κομιξ.

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36

#276 thanos1547

thanos1547

Anime Amateur

• Members
  • 94 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 17:20

γιατί γουστάρω τρελά !!!

#277 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2011 - 02:40

Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο και είσαι αναγκασμένος να μείνεις σπίτι (για τους χ λόγους), καλύτερα να βλέπεις άνιμε, παρά την Λαμπίρη να μιλάει καθημερινώς επί ένα μήνα για τον νικητή της Eurovision και την Μελέτη να παραπονιέται (για πολύ περισσότερο από ένα μήνα) που χαρακτήρισαν χοντρά τα μπούτια της!

Και για να επιστρέψω στο θέμα μας, η ώρα μου περνάει ευχάριστα και ξέγνοιαστα βλέποντας άνιμε! Για λίγο ξεχνιέσαι βρε παιδί μου.. Ξεχνάς τις σκοτούρες σου και την ρουτίνα της καθημερινότητας σου και μπαίνεις στην ιστορία του άνιμε..γελάς, κλαις, έχεις αγωνία για το τι θα ακολουθήσει, ταυτίζεσαι, κλπ! Και μετά...UNFORTUNATELY back to reality!

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#278 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 22:10

Για να ξεφυγω απο τη φριχτη πραγματικοτητα που ζουμε σημερα και γιατι μου αρεσουν!!!!:wooi2:

#279 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 22:31

Για να ξεφυγω απο τη φριχτη πραγματικοτητα που ζουμε σημερα και γιατι μου αρεσουν!!!!:wooi2:

Εσυ συγκεκριμενα μονο φριχτη πραγματικοτητα δεν ζεις αλλα τελος παντων:hahaha:

sc5bab.jpg

#280 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.163 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 23:03

Γιατι εχουν κατι το ιδιεταιρο και το ολο styl τους μου αρεσει :) απο παλια διαβαζα comics, αλλα τα ανιμε, οπως και τα manga μου εδωσαν κτ παραπνω, η ολη φαση που εχουν, και τα εχυπνα σεναρια που εχουν πολλες φορες, ειτε ειναι παλια - ειτε καιρνουρια.Για να περνας τον ελευ8ερο χρονο σου, αν δν εχεις να κανεις κ πολλα, ειναι οτι πρεπει για μενα, σιγουρα καλυτερα απτο να βλεπεις τις μλκιες στη τηλεοραση παντος ...χαχα! Και οπως ειπαν κιαλοι πιο πανω... "ΓΙΑΤΙ ECCHI ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" :D
フカフカ

#281 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 23:22

γιατι μ'αρεσει μεσα απο πολλα animes να βλεπω πραγματα που δε θα μπορουσαν να προβληθουν σε μια ταινια-σειρα...και πανω απ'ολα γιατι ειναι ωραιος τροπος να περναει κανεις το χρονο του...

#282 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 00:07

Δεν χρειάζομαι λόγο απλά τα λατρέυω και δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#283 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKefalonia, Lixouri

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 09:33

Πρώτον γιατί γουστάρω τρελά, δεύτερον γιατί ecchi μ'αρέσει και από'κει και πέρα γιατί είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και συγχρόνος να περάσεις την ευχάριστα την ώρα σου.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#284 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 10:56

Πρώτον γιατί γουστάρω τρελά, δεύτερον γιατί ecchi μ'αρέσει και από'κει και πέρα γιατί είναι ένας ευχάριστος τρόπος να ξεφύγεις από την πραγματικότητα και συγχρόνος να περάσεις την ευχάριστα την ώρα σου.

+1
Επίσης για μένα είναι και ένας τρόπος εκτόνωσης

8w32.jpg

#285 billxl

billxl

Starting...

• Members
  • 16 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 14:01

Γιατί κυκλοφορούν σειρές (επ) φαντασίας πολύ ευκολότερα και σε ποσότητα από πανάκριβες αμερικάνικες σειρές με ηθοποιούς. Γιατί απευθύνονται σε ενήλικους και το περιεχόμενό τους είναι το ίδιο με live ταινείες-σειρές, απλώς τυγχάνει να είναι κιν. σχέδια. (Κάτι που πολύς "σοβαρός" κόσμος που ασχολείται με "σοβαρά" πράγματα δεν αντιλαμβάνεται.)
Δημοσιευμένη  εικόνα