Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#226 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 13 June 2010 - 09:32

επειδη η yoko εχει μεγαλα βυζια :kill4u:

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#227 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 June 2010 - 15:09

Λοιπόν κόφτε το κάθε λίγο και λιγάκι με τα βυζιά μην αρχίσω κι εγώ τους κώλους.:kill4u: Το είπε ένας, γελάσαμε κάποιοι, φτάνει το αστείο.

Αν δεν έχετε να πείτε κάτι δεν είναι υποχρεωτικό να ποστάρετε.:wis:

Posted Image

Posted Image

#228 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 June 2010 - 06:50

Πριν λιγα χρονια μας αρεσαν οι χαρακτηρες γιατι ειχαν μεγαλα...ματια. Τωρα πώς το κεντρο του ενδιαφεροντος μετατοπιστηκε 30 ποντους κατω δεν μπορω να καταλαβω.

Σαν παλιοτερος νιωθω ευθυνη.

#229 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 14 June 2010 - 09:30

Μην το παίρνετε στο καλαμπούρι, έχει προβληματίσει κι άλλους αυτό το θέμα. Μιας και το συζητάμε, πάρτε ένα ενδιαφέρον blog post που διάβασα πέρυσι (θα έδινα link, αλλά το blog δεν υπάρχει πλέον).

My Rant on the Evolution of Breasts in Gundam
(and the Real World)

Posted Image
Icelina Eschonbach (Mobile Suit Gundam 0079)

Through watching the various Gundam TV series in the order that they were produced, I, along with some others, have noticed an interesting trend in the size of breasts. While the trend is not perfect, there definitely appears to be an increase in size over time, which is noticeable especially if a female from the original Mobile Suit Gundam, the oldest series, is compared to a female from Mobile Suit Gundam 00, the newest series. An example you can easily use from this article would be comparing the picture of Icelina Eschonbach, perhaps the largest breasted woman in Mobile Suit Gundam, to the picture of Louise Halvey from Mobile Suit Gundam 00.

Posted Image
Louise Halvey (Mobile Suit Gundam 00)

Keep in mind that most of the female characters from Mobile Suit Gundam 00 have breasts as large as Louises. The pictures posted may not be the best example; however, if you have watched these various Gundam series, you have probably noticed what the females look like and what kind of proportions they have. Gundam series that seem to particularly stand out in female breast size are After War Gundam X and obviously Mobile Suit Gundam 00.

This trend brings to mind a simple question: Why? What need is there to increase breast size? This does not just apply to anime; it also applies to the real world. More and more women are getting breast augmentations, and while a certain size is attractive, I personally much prefer natural to fake. Many women claim that they get augmentation because it makes them feel better about themselves, although I have a feeling that it is not one of the larger reasons. The problem with women getting breast augments for self-esteem reasons is twofold. First, most women are perfectly fine with what they naturally have. They are just messing up their bodies in multiple ways by augmenting their breasts. You may feel bad about your body because of what you see in the media, but most people shown in the media arent typical. People on television are most often exaggerated, and that includes their breast size. Also, women you may see that have large breasts that make you feel bad about yours could just have fake breasts, which is the second problem. The more women that get breast augmentations, the more other women will feel that they are inadequate. When they see more and more women who have larger breasts, they will feel bad about themselves, thus getting breast augmentations themselves and increasing the number of women with larger breasts, continuing the cycle. If the cycle is allowed to continue, eventually breast size will increase to the point where we get a bunch of women who look like this:

Posted Image

This cannot be healthy…

Anime is simply another form of media. While it’s easier not to compare real life to something that’s animated, the change over time in Gundam definitely correlates to the change over time in real life. I know most people think of this kind of thing as fanservice, but is it possible that fanservice can go too far, especially when it slowly sneaks up on you, not making it very obvious what’s going on unless you compare the very old to the very new?

I have the feeling most people here would answer no =(

-Troak

Και για να μη νομίζει κανείς ότι τα γράφω όλα αυτά για να το παίξω intellectual και υπεράνω, δηλώνω κι εγώ με τη σειρά μου αθεράπευτος λάτρης των oppai. That said, έχει ένα δίκιο η Nighteyes... ας μην αναφέρουμε όλους τους oppai χαρακτήρες με τη σειρά, γιατί αλλιώς το σκίσαμε το thread.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#230 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 14 June 2010 - 11:06

Noμίζω ήταν από το blog του boxtorrents.

#231 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 June 2010 - 12:04

Καλά οι γενικότεροι λόγοι που εγώ ή ο οποιοσδήποτε βλέπει ανιμέ είναι πολλοί αν και πάνω κάτω οι ίδιοι.
Παρόλα αυτά έχω παρατηρήσει ότι πρόσφατα άλλαξε ο λόγος που διαλέγω να δω μια σειρά. Τώρα τελευταία έχω καταλήξει να βλέπω ανιμέ μόνο όταν βαριέμαι τραγικά να σκευτώ ή να δω κάτι που να κρατάει παραπάνω από 25 λεπτά.
That said να προσθέσω ότι αυτό γίνεται σε περιόδους μεγάλης πίεσης χρόνου και βαρεμάρας.

5-11 minute episode series are my homeboys nao!

Posted Image

#232 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 June 2010 - 00:40

Noμίζω ήταν από το blog του boxtorrents.

οι νεες σειρες κερδιζουν τις εντυπωσεις τελικα...με διαφορα στηθους.

#233 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 15 June 2010 - 11:56

Πρώτον τα άνιμε είναι εθιστικά
Δεύτερον σε αλλάζουν τελείως, εκει μου όλοι σου έλεγαν πως ήσουν ένα ήρεμο κορίτσι, γενικά και συγκρατιμένο, τώρα κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι φωνάζοντας Bwahahaha Bankai! και γενικά αποκτάς την δύναμη να μπορείς να σπάσεις τα νεύρα του καθένα...
Τρίτον περνάς ώρες ολόκληρες με νευρικό γέλιο στο δωμάτιο σου μέχρι που η κοιλιά σου και τα το σαγόνι σου διαλύονται
Τέταρτον από την στιγμή που έχει στα χέρια σου ένα μέσο για να δεις ανιμε δεν βαριέσαι ποτε
Πέπμτον, η τηλεωραση ειναι σκατα δίχνει μόνο κάτι μπούρδες ελληνικές σαπουνόπερες και ξενέρωτες εκπομπές (ναι έχω από τον σεπτέμβριο να δω τηλεωραση εκτός από μερικές φορές που έκατσα να δω House)
Και Έκτον μέσα από τα άνιμε βρίσκεις ένα σωρό άλλα πράγματα που θα σε ελκύσουν και θα τραβίξουν το ενδιαφέρον σου.

θα συμφωνισω εδω :riiight:

οσον αφορα εμενα ειναι λιγο υστερικη κατασταση :hahaha:,απο την μια με μαγευουν,με ταξιδεουν σε αλλους κοσμος,μου περναν μηνυματα,με βοηθαν να γνωρισω τον ευτο μου και να αλλαξω πραγματα που δεν μου αρεσουν
ακομα ταυτιζεσαι με καποιον χαρακτηρα και μπαινεις στην θεση του πραγμα που μου αρεσει,δεν ειναι βαρετα απως οι αηδιες της τηλεορασης και παντα γινονται απροσδοκητα πραγματα,υπαρχουν ανιμε σχεδον για καθε τυπο ανθρωπου και για καθε κατασταση και φαση την οποια περνας και γενικα παρα πολα ακομα πραγματα που για να τα γραψω δεν μου φτανει ουτε μεχρι το απογευμα :hot:
απο την αλλη τα "μισω"(πως μπορεσα και το εγραψα αυτο :yellowcard:)διοτι ξερω οτι ο ζωη μου θα συνεχισει να ειναι η ιδια βαρετη καθημερινοτητα και δεν θα γινει οπως σε καποιο ανιμε :unlucky:
εστω αμα γραψω κιαλο θα πεθανετε απο την βαρεμαρα οποτε πανω κατω αυτοι ειναι ο λογοι μου(οι αλλοι με καληπσαν πληρως)

Edited by johntheo95, 17 June 2010 - 12:31.

#234 KernaxVol

KernaxVol

Anime Amateur

• Members
  • 68 posts

Posted 19 June 2010 - 23:21

Διοτι εχουν μοναδικο στυλ.
Και επειδη ειναι ενας τροπος για να περναω ευχαριστα την ωρα μου.
"O Θεός είναι νεκρός." -Φρειδερίκος Νίτσε.
"Ο Νίτσε είναι νεκρός:άρα ο Νίτσε ειναι Θεός;:hmmm:" - 'Aναλογικός συλλογισμός'.
---
"Το πρόβλημα με τα δυαδικτυακά παραθέματα (quotes) είναι ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις αν πραγματικά υπόθηκαν." -Αβραάμ λίνκολν (1809-1865).

#235 mariosk97

mariosk97

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 21 June 2010 - 14:04

είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να περνάει η ώρα σου.

#236 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 21 June 2010 - 16:25

γιατί άρχισα να βλέπω anime:borednn9:?Μάλλον επειδή τότε είχα βαρεθεί την ζωή μου και ήθελα κάτι να κάνω και να μου αρέσει

#237 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 23 June 2010 - 14:38

Τι σας έκανε να ασχοληθείτε μαζί τους;

Posted Image

#238 HelenGreece4ever

HelenGreece4ever

Girisha

• Members
  • 183 posts

Posted 03 July 2010 - 14:23

είναι υπέροχα και πολύ πιο ωραία από τα υπόλοιπα cartoon, μου αρέσει να ακούω Ιαπονέζικα και να ξεφεύγω από τον πραγματικό κόσμο, έχουν τέλια γραφικά και τα κάνουν να είναι σαν αληθινά, όσο τα βλέπω, αναρωτιέμαι πως φτιάχνονται τόσο ωραία και πόσο πολύ δουλειά έχουν κάνει γι' αυτά :kawaii: ακόμα έχουν μέσα πολλά πράγματα από την καθημερινή ζωή και αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ και κάποια μέρα θα είθελα να ασχοληθώ με κάτι που να έχει σχέση με αυτά
る  ギ

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#239 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 03 July 2010 - 18:49

χμ.. γενικα μπορω να πω οτι ασχολουμαι πολυ με την τεχνη απ' οταν αρχισα -ως ανθρωπος- να... καταλαβαινω. Μουσικη, ταινιες-σειρες, βιβλια, ποιηση. Μου αρεσει η ποικιλια, επομενως παντα αναζητω -συνειδητα και μη- νεες πτυχες της. Υπαρχει κατι το μυστηριακο σ' αυτο. Τα anime ειναι, κι εκεινα, κατι ενδιαφερον και ξεχωριστο, εχουν την δικη τους προσωπικοτητα, εχουν την αιγλη τους, ειναι κι αυτα ενας κοσμος ολοκληρος που αξιζει να ανακαλυψεις.

#240 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 04 July 2010 - 23:44

Γιατί έτσι μου αρέσει!!
Simple
:)
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]