Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#211 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 22:59

Spoiler:

γιατί μου δίνουν ελπίδα και κουράγιο

#212 AmiRyuuzaki

AmiRyuuzaki

sailor team

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 15:54

τώρα κυκλοφορείς μέσα στο σπίτι φωνάζοντας Bwahahaha Bankai!

ναι πραγματι και εγω το κανω :8): και επισης καθομαι μπροστα στον καθρευτη του μπανιου και λεω "watashino kokoro unlock" με την καταλληλη κινηση των χεριων...:ureshii:
και για να ειμαι και on topic:
anime βλεπω γιατι η ελληνικη τηλεωραση ειναι γεματη μπουρδες , γιατι εχω πια τα cartoons τιπου μπαγκς μπανι και μικρο μου πονυ...:puke: , γιατι θυμαμαι πως απο μικρη οταν τα ειχα πρωτοδει μου ειχε κινησει το ενδιαφερον το ολο style και τελος γιατι εκτος απο κατι αλλες σειρες τυπου 24 hours με Jack Bower ολο το σχετικο πακετο δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να δει κανεις...:riiight:
Spoiler: Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels - The .aNiMe//GR Team

#213 Paprika!

Paprika!

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 17:51

Τα anime αναμφισβήτητα είναι δομημένα με μια ποιότητα που δύσκολα συναντά κανείς σε μια συμβατική ταινία κινουμένων σχεδίων. Το είδος του anime περιλαμβάνει κανόνες τόσο στο σχεδιασμό των χαρακτήρων, όσο και στην πλοκή του έργου, γεγονός το οποίο το καθιστά μοναδικό και ελκυστικό για άτομα κάθε ηλικίας. Το σημαντικότερο όμως όλων, είναι ότι το anime αποτελεί ΤΕΧΝΗ και κομμάτι του πολιτισμού. Με δεδομένα τα παραπάνω, δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθούν τα κίνητρα που θα μπορούσαν να ωθήσουν κάποιον στο να αγαπήσει τα anime!!! :lovulovu:

#214 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούνιος 2010 - 18:35

Γιατί,είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούν να με συγκινήσουν,τόσο,έντονα.....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 09:14

Γιατι απο μικρος ειχα κολλημα με οτιδηποτε ειχε σχεση με την χωρα του ανατελλοντος ηλιου κ επειδη, πολυ απλα, δεν εχω βρει τιποτα καλυτερο τοσο στην ελληνικη οσο κ στην αμερικανικη τηλεοραση που να με πορωνει σαν τα ανιμε !!!!

sigpic10697_5.gif

#216 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 13:19

βλεπω anime εδω και πολλα χρονια...πραγματικα δεν ξερω τι με εκανε να θελω να βλεπω συνεχεια,βρηκα αυτο το "κατι" που μου κρατησε το ενδιαφερον...η αληθεια ειναι παντως οτι πορωθηκα οταν μια φιλη μου ειπε για το Death Note,στην αρχη ελεγα "σιγα μην δω!" και την αμεσως επομενη μερα δεν κοιμομουν γιατι ηθελα απεγνωσμενα να δω την συνεχεια! :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
love is being attached by his magnetic personality...

#217 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:03

Χμμ.. Γιατί έχουν τεράστιο range διαφορετικών ειδών, που πολλά απο αυτά δεν τα βρίσκεις σε ταινίες και γιατί τα βλέπω σαν ένα διαφορετικό είδος τέχνης και κουλτούρας έτοιμο προς εξερεύνηση:himitsu:. Και γιατί περνάς την ώρα σου ωραία φυσικά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#218 insanemuffin

insanemuffin

conductor of madness

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:12

Χμμ.. Γιατί έχουν τεράστιο range διαφορετικών ειδών, που πολλά απο αυτά δεν τα βρίσκεις σε ταινίες και γιατί τα βλέπω σαν ένα διαφορετικό είδος τέχνης και κουλτούρας έτοιμο προς εξερεύνηση:himitsu:. Και γιατί περνάς την ώρα σου ωραία φυσικά!

σωστος!συμφωνω απολυτα :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
love is being attached by his magnetic personality...

#219 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:22

γιατι μ εκφραζουν απολυτα και γουστερνωωω :x3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:42

γιατι μ εκφραζουν απολυτα και γουστερνωωω :x3:

Είναι σοβαρό;Ελπίδα υπάρχει;

#221 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 16:46

Είναι σοβαρό;Ελπίδα υπάρχει;

:hahaha:ειναι πολυ σοβαρο!!! δεν υπαρχει καμια ελπιδα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 07 Ιούνιος 2010 - 17:03

Cut the spam plz. :smokingg:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#223 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2010 - 21:51

Γιατί η Shion έχει μεγάλα βυζιά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#224 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2010 - 13:13

Γιατί η Shion έχει μεγάλα βυζιά!

Να και καποιος ειλικρινης...:P

2bbd14fc.jpg

#225 Bartimew tigg

Bartimew tigg

Σωσίπατρος

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2010 - 07:00

εγω βασικα κατα τυχη. πριν 2 χρονια ειχα μπει σε ενα site να κατεβασω μια ταινια κινουμενων σχεδιων για το ανηψακι μου εκανα missclick και πατησα στο απο κατω. και απο κατω ειχε λινκς για το bleach. τα κατεβασα το ενα εφερε το αλλο και τελικα ασχοληθηκα

Δημοσιευμένη  εικόνα