Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Γιατί βλέπετε Anime;

• Please log in to reply
306 replies to this topic

#181 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 08 June 2009 - 11:29

για τον ιδιο λογο που βλεπω ταινιες...
απλα στα ανιμε ειμαι πιο απαιτητικος
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#182 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 08 June 2009 - 11:57

Γιατί όταν τα βλέπω περνάω καλά. :Blissfull:

Και γιατί μου αρέσει το σχέδιο, μου άρεσαν από μικρή τα comics etc....

15fkk04.jpg

#183 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 08 June 2009 - 12:01

Eh,pointless thread is pointless.

Βλέπω anime επειδή μου αρέσουν, δε νομίζω πως χρειάζεται και ιδιαίτερο justification για τα γούστα του καθενός.

#184 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 10 June 2009 - 18:46

Επειδη μαρεσουν και προτιμω να βλεπω αυτα παρα τα χαζοσιριαλ και τις χαζοεκπομπες της τηλεορασης.

#185 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 10 June 2009 - 18:49

Επειδή μου αρέσουν και για να περνάω ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μου.

#186 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 10 June 2009 - 19:21

2 οι λογοι...

1:
Spoiler:

2:
Spoiler:

Posted Image

Spoiler:

#187 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Κοπεγχάγη

Posted 10 June 2009 - 20:30

πρωτα απολα ειναι πολυ ορεα σχεδιασμενα γενικα μαρεσει το κομικ το ψεμα! και ειναι πολυ γκαυλα μαρεσει η αγωνια η αταξια και η περιπετεια.

#188 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 11 June 2009 - 20:34

1 ειναι ο λογος, για να περναει απλα η ωρα ευχαριστα

Posted Image

#189 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 posts

Posted 11 June 2009 - 21:42

Βλεπω anime γιατι μαρεσει παρα πολυ ολο το στυλ τους.Εχουν κατι το διαφορετικο απο τα καρτοον.Επισης ειμαι πορομενος με την Ιαπωνικη γλωσσα και ετσι μου αρεσουν ακομα ποιο πολυ.Αλλα ο κυριος λογοσ ποθ τα βλεπω ειναι γιατι με διασκεδαζουν και εχου πολυ συναισθημα.

#190 §DeaTh☼GoD§

§DeaTh☼GoD§

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 12 June 2009 - 08:24

Απ'ότι παρατήρησα έως τώρα είμαι ένας από τους μικρότερους στο forum και αυτό με εντυπωσιάζει!:tensai:Πιό μικρός λοιπόν, έβλεπα στην ριμάδα την T.V Pokemon και Dragonball και δέν μπορούσα να ξεκολλήσω.. Ακόμα και όταν οι φίλοι μου με φώναζαν να πάμε για "μπάλα" εγω προτιμούσα να τελειώσει το επισόδειο που έδειχνε στην Τ.V και μετά να πάωPosted ImageΦέτος στην τρίτη γυμνασίου ασχολήθηκα σόβαρα με τα anime..Έχω δει dbz,death note,claymore,elfen lied και άλλα..Με τρελλαίνει η εφευρετικότητα των Japanese people.Τα σενάρια, τα σχέδια, τα πάντα!Και επειδή είμαι new στο forum να μην αρχίσω την πάρλα η το έκανα ήδη??Posted Image

#191 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 12 June 2009 - 16:19

αγαπώ πολύ τα κινούμενα σχέδια,ιδίως το συγκεκριμένο στυλ ,αλλά μ'άρέσει που ενώ είναι κινούμενα σχέδια σε κάποιες περιπτώσεις θεματολογικά απευθύνονται σε εφήβους-ενήλικες οπότε ξεφεύγει απ'το στερεότυπο κινούμενο σχέδιο- άρα 'παιδικό΄-(αυτό βέβαια ισχύει μόνο για κάποια είδη ),σενάριο ,χαρακτήρες,μουσική ,μεγάλη ποικιλία ειδών (δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι που θα σ'αρέσει),εκφραστικότητα,ιαπωνική κουλτούρα-γλώσσα....κ πάει λεγοντας...

#192 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 13 June 2009 - 20:27

βλεπω anime γιατι μου αρεσουν και περνω ευχαριστα το χρονο μου
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#193 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 posts

Posted 07 March 2010 - 21:07

1.Επειδη τα anime ειναι πιο ποιοτικα.

Edited by bocikris94, 29 May 2010 - 15:39.

#194 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 07 March 2010 - 21:31

βλεπω anime γιατι το senario ειναι ανατρεπτικο και δεν θιμιζει σε τιποτα τα αλλα cartoon επισις μαρεσουν απιστευτα τα saundtrack τους

#195 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 08 March 2010 - 00:21

Διοτι το συναισθημα που με προσφερουν ειναι μοναδικο...(ειτε αυτο ειναι χαρουμενο,ειτε λυπητερο,ειτε cool κλπ κλπ)...Τους περισσοτερους λογους τους εχετε ηδη αναφερει...^^

2bbd14fc.jpg