Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?

• Please log in to reply
253 replies to this topic

Poll: Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα? (400 member(s) have cast votes)

Πόσες ώρες βλέπετε Anime κάθε μέρα?

1. Από μία μέχρι τρεις ώρες (151 votes [38.92%] - View)

Percentage of vote: 38.92%

2. Μία ώρα το πολύ (66 votes [17.01%] - View)

Percentage of vote: 17.01%

3. Μέχρι να πέσω κάτω(ή για εμάς τους μικρότερους μέχρι να αρχίσει το κράξιμο) (94 votes [24.23%] - View)

Percentage of vote: 24.23%

4. Από τρεις μέχρι πέντε ώρες (77 votes [19.85%] - View)

Percentage of vote: 19.85%

Vote Guests cannot vote

#91 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 28 October 2007 - 16:38

εχεις δει το επεισοδιο του south park με το wow?

To South Park τα σπαει και το συγκεκριμενο επεισοδιο ακομα περισοττερο :respect:

Καμμενος κι εγω... Δεδομενου οτι ο υπολογιστης κατεβαζει μερα-νυχτα και οτι κοιμαμαι 3 ωρες την ημερα, πιστευω βγαινει το συμπερασμα.
Επισης το 80% της δουλειας μου ειναι στον υπολογιστη, οποτε μπορω να δουλευω και να βλεπω και anime :clap:
All hail the machine
Posted Image

#92 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 28 October 2007 - 19:53

τωρα λογο πανελληνιων δεν βλεπω πολα πραγματα...Τα μεγαλιτερα λιοσιματα που εχω κανει ειναι οταν ειμουν διακοπες Κρητη πριν 3 χρονια που ειδα το neon genesis evangelion se 2 meres(μιλαμε για πολυ καψιμο)και φετος το καλοκαιρι παλι Κρητη ειδα το death note περιπου σε 3 μερες..
Επεισης η πικρα με μενα ειναι οτι δεν εχω Η/Υ σπιτι μου(με εχοθν φοβιθει οι γονοις μου ετσι που βλεπουν)και οτι εχο δει ειναι μονο απο ιντερνετ καφε και απο σπιτι φιλου(aigen να ειναι καλα το παιδι που του ειχα γινει βαρος και βλεπαμε μαζι το onepiece αλλα ριξαμε πολυ γελιο)!
Γενικα οποτε εχω χρονο Π.Σ. Βλεπω περιπου 3 ωριτσες...

To South Park τα σπαει και το συγκεκριμενο επεισοδιο ακομα περισοττερο :respect:

Καμμενος κι εγω... Δεδομενου οτι ο υπολογιστης κατεβαζει μερα-νυχτα και οτι κοιμαμαι 3 ωρες την ημερα, πιστευω βγαινει το συμπερασμα.
Επισης το 80% της δουλειας μου ειναι στον υπολογιστη, οποτε μπορω να δουλευω και να βλεπω και anime :clap:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι μου θυμισατε τωρα ρε...Τρομερο επεισοδιο!γενικα το ΣΠ ειναι τρομερο και εχει απιστευτο γελιο ειδικα αμα το βλεπεις με παρεα..
Btw:You can't trust the sword of the thusand thruths to a noob...Gouaaaa
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#93 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 November 2007 - 19:41

Δηλαδή εγώ είμαι ξενέρωτος που βλέπω συνήθως 1-2 επεισόδια τη μέρα :P

Βέβαια μια φορά είχα δει 8 ώρες σε μια μέρα, αλλά κάτι τέτοια είναι σπάνια.
Posted Image

#94 Percevall

Percevall

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 06 January 2008 - 21:02

χωρίς πλάκα τον τελευταιο καιρο απο 6 με 8 ωρες συνηθως νυκτερινα-μεταμεσονυκτια.κοινως το καψιμο το ιδιο......

#95 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 11 January 2008 - 14:15

...τώρα τί να πω; Εγώ ή που θα δω μια ολόκληρη σειρά μια και έξω ή που δε θα δώ απολύτως τπτ για πολύ καιρό...
Αναμένω FMP (3)....

#96 Zouz0una

Zouz0una

Black Butterfly

• Members
  • 39 posts

Posted 12 January 2008 - 15:34

Μία με τρείς ώρες συνήθως...
Εκτός απο τις περιόδους, που ξεκινάω να βλέπω κάτι καινούριο..Που τότε μπορεί να βλέπω και μέχρι να πέσω κάτω.. Πχ όταν είχα ξεκινήσει να βλέπω Death Note..
ΠΟυ απλά έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια μαζεμένα.. Π
εριττό βέβαια να πώ πως μετά κοιμόμουν 15 ώρες και όταν σηκώθηκα ήμουν σαν zombie..Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χώρου και του χρόνου!!:deadga6::hahaha:

I can't talk about it! It's so horrible! They were-- they were-- the milk!
Posted Image
Oh God, the milk!

#97 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 12 January 2008 - 15:52

Μπορεί να δει κανείς αρκετά anime σε μια μέρα και να έχει χρόνο να κάνει και τις δουλείες του.
Απλά κόβεις την T.V.

:deadga6::deadga6:
Posted Image

#98 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 12 January 2008 - 16:01

depends απο το τι εχω προγραμματησει για την μερα ομως κα8ομαι 3-5 γενικα..
γενικα ομως μερικες φορες εχω χαλασει μεχρι κ ολοκληρη μερα σε ανιμε..

Εκτός απο τις περιόδους, που ξεκινάω να βλέπω κάτι καινούριο..Που τότε μπορεί να βλέπω και μέχρι να πέσω κάτω.. Πχ όταν είχα ξεκινήσει να βλέπω Death Note..
εριττό βέβαια να πώ πως μετά κοιμόμουν 15 ώρες και όταν σηκώθηκα ήμουν σαν zombie..Είχα χάσει τελείως την αίσθηση του χώρου και του χρόνου!!:deadga6::hahaha:

το εχω παθει..
ασε που μετα ξεχναω σε πιο επισοδιο ημουν.. :S

οπως ειπε και ο retsudo αμα κοπει η τι βι τοτε εισαι οκ..
εγω δεν βρισκω πια νοημα να καθομαι στην TV με τις ωρες..
μονο για καμια ειδηση η κανα καλο εργακι..
Posted Image

#99 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 12 January 2008 - 22:50

Μπορεί να δει κανείς αρκετά anime σε μια μέρα και να έχει χρόνο να κάνει και τις δουλείες του.
Απλά κόβεις την T.V.

:deadga6::deadga6:

+1...
Εμείς τουλάχιστον γουστάρουμε αυτό που βλέπουμε...
Είχα πιάσει συζήτηση με τους γονείς μου σήμερα για τα πρόσφατα θέματα της ελληνικής T.V. και έκλεισαν τη συζήτηση μετά από ένα 10λεπτο με τη φράση "Και τι να δουμε..?"

:smokingg:

#100 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 12 January 2008 - 23:01

η μανα μου εει βρει λυση...
βαζει εμενα να κατεβαζω κ να βαζω subs σε τενιες και μετα καθετε κ τις βλεπει..
αυτα παθενω για να ειμαι ο πρωτοτοκος..:uhh:
Posted Image

#101 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 12 January 2008 - 23:39

η μανα μου εει βρει λυση...
βαζει εμενα να κατεβαζω κ να βαζω subs σε τενιες και μετα καθετε κ τις βλεπει..
αυτα παθενω για να ειμαι ο πρωτοτοκος..:uhh:

Θα βγώ λίγο εκτός θέματος, gomen. Shadowstrike, απο που κατεβάζεις subs για ταινίες? Θα σε τιμούσα αν μου έλεγες.:wooi2:

Στο θέμα μας τώρα. Εγώ, αν και σχολείο, ωδείο, φροντηστήριο, διάβασμα (λέεεμε τώρα) τα καταφέρνω και βλέπω anime μέχρι τελικής πτώσης, αλλά, αλήθεια, δεν ξέρω πως...Τώρα που είπαμε για anime, ρε παιδιά, έχετε να μου προτείνεται κάποιο καλό να αρχίσω να βλέπω? :blingeye2:

#102 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 12 January 2008 - 23:42

Μετά τόσες ώρες Death Note θα αρχίσεις να μοιάζεις με τον L!
Posted Image

#103 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 January 2008 - 00:26

Γιατί δεν βλέπετε εμένα βρε παιδιά; Που βλέπω 2 επεισόδια την βδομάδα; :terror2::run:
phmava.php

#104 Ultimate_Vegetto

Ultimate_Vegetto

john shadow

• Members
  • 4 posts

Posted 16 January 2008 - 22:48

to 1o gia emena to 3o gia ton adelfo mou...
Posted Image

#105 HICARU

HICARU

SKULL SQUADRON PILOT

• Members
  • 41 posts

Posted 22 January 2008 - 20:33

2-3 επεισοδια τις καθημερινες τα εχω, παραπανω δεν μπορω λογο δουλειας το πνευμα ειναι προθυμο αλλα η σαρξ ασθενης βλεπετε.
Οσο για καινουργεια περιμενω να κατεβασω αρκετα επεισοδια και μετα να τα δω 1-1 δεν λεει.