Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2401 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 01 June 2009 - 12:28

Θα ήθελα να προσθέσω ότι το όνομα ΚIRA και την ΄προσωπολατρεία του την απέδωσε ο κόσμος που στην αρχή είδε στο πρόσωπό του ένα σωτήρα...και ο light παρασυρμένος από το όλο παιγνίδι και την λατρεία γι αυτόν συνέχισε ακάθεκτος το έργο του...ο ίδιος δεν ονόμασε τον εαυτό του Κίρα...
Posted Image

#2402 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 01 June 2009 - 23:05

Αλλα ούτε και απέρριψε ποτέ τον χαρακτηρισμό !
Ενας άνθρωπος που κατέχει εξουσία δεν διαφθείρεται ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
ΟΣΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙ (συνήθως αρνητικές συμπεριφορές). Η οποια διαφθορά
προυπήρχε της κατοχής του Death Note.
Spoiler:

Posted Image

#2403 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 June 2009 - 09:40

Συνήθως ιδιοφυίες σαν τον Light τείνουν να έχουν μια έπαρση...εξάλλου ο μόνος που σεβόταν και θεωρούσε ισάξιό του ήταν ο L..
Posted Image

#2404 GoDzila13

GoDzila13

Anime Fan

• Members
  • 216 posts

Posted 02 June 2009 - 12:20

αυτο που ηθελε να μας διξει το death note ηταν οτι ακομα και η πιο οραματιστες οταν παρουν δυναμη διαφθείρενται

#2405 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 June 2009 - 12:27

ο light θα μπορούσε και μέσα από την συμμετοχή του στην αστυνομία να καθαρίσει τον κόσμο από το έγκλημα με πιο...δίκαιους τρόπους αλλά προτίμησε αυτό τον τρόπο...it was much easier...
Posted Image

#2406 Monkey D. Alex

Monkey D. Alex

Shichibukai

• Members
  • 23 posts

Posted 02 June 2009 - 12:47

Πω... Καιρό έχω να μπω στο anime.gr .
Είπα να αρχίσω λέγοντας δύο λογάκια για το DeathNote.

Προφανώς πολύ καλοφτιαγμένη, έξυπνη και capturing σειρά. Την είδα πριν ένα χρόνο περίπου.
Lighto-kun και L, ενδιαφέροντες χαρακτήρες δεν λέω.

Spoiler:

#2407 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 02 June 2009 - 12:51

Spoiler:

μια διορθωση
Spoiler:

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#2408 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 June 2009 - 12:52

Spoiler:

Posted Image

#2409 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 02 June 2009 - 12:58

ο light θα μπορούσε και μέσα από την συμμετοχή του στην αστυνομία να καθαρίσει τον κόσμο από το έγκλημα με πιο...δίκαιους τρόπους αλλά προτίμησε αυτό τον τρόπο...it was much easier...

Kαι πως θα το καταφερνε αυτο ειδικα οταν το ιδιο το συστημα ειναι πολλες φορες διεφθαρμενο οσο ιδιοφυεια και να ηταν κατι τετοιο ειναι πρακτικα αδυνατον ο αλλος τροπος ηταν εφικτος λογω death note και αυτο ακριβως και λογω της φυσης του δεν μπορει να χρησιοποιηθει και πολυ διαφορετικα γι' αυτο και ο ryuk το εστειλε στον κοσμο μας.

#2410 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 02 June 2009 - 14:22

αυτο που ηθελε να μας διξει το death note ηταν οτι ακομα και η πιο οραματιστες οταν παρουν δυναμη διαφθείρενται

Διαφωνώ αφου πιστεύω οτι ήθελε να δείξει πως η δύναμη δεν διαφθείρει, απλώς έλκει τους διεφθαρμένους οπως το μέλι τις αρκούδες.

#2411 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 02 June 2009 - 21:15

Όχι ακριβώς. Η αλήθεια είναι ότι οι διεφθαρμένοι αποκτούν εύκολα δύναμη γιατί δεν ακολουθούν τίμιες οδούς. Αλλά στην περίπτωση του άνιμε αυτό που μας δείχνει είναι ότι αν έχεις έστω και λίγη διαφθορά μέσα σου θα βγει στην επιφάνεια αν πάρεις μεγάλη δύναμη.
Eιλικρινά πόσα άτομα δεν θα χρεισιμοποιόυσαν κάτι τέτοιο αν το είχαν στην κατοχή τους και μάλιστα πολύ χειρότερα από ότι ο Light;
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και άτομα που δεν θα το έκαναν, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί που θα το χρησιμοποιούσαν για το ατομικό τους συμφέρων.
Ακόμη και για τον εαυτό μου δεν είμαι σίγουρος τι θα έκανα. Μπορεί να νομίζω ότι δεν θα τολμούσα να δολοφονήσω κάποιον αν είχα ένα Death Note αλλά απ' την άλλη αν το είχα πραγματικά, ένας Θεός ξέρει αν δεν έπαιρναν τα μυαλά μου αέρα και να αρχίσω να πιστεύω και εγώ ότι είμαι Θεός κτλπ.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ένα εντελώς τίμιο άτομο θα παραμείνει τίμιο. Αλλά ένα άτομο που αν και ήταν τίμιο έχει μέσα του και ένα μικρό διαβολάκι με την κατοχή μεγάλης δύναμης θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την σκοτεινή του πλευρά και εκεί θα φανεί η πραγματική του φύση.

Posted Image

#2412 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 02 June 2009 - 21:43

Spoiler:

Posted Image

#2413 Scargonar

Scargonar

Dark Lord

• Members
  • 110 posts

Posted 04 June 2009 - 09:21

μια και μιλαμε γενικα για Death Note
πιστευω πως το βασικο λαθος του Light ειναι οτι ''παρουσιαστηκε'' ως Kira
μετα απο αυτο, η αστυνομια ο L κτλ, ηξεραν οτι εχουν να κανουν με καποιον που σκοτωνει.
αν ποτε δεν εφτιαχνε τον Kira (ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω) θα μπορουσε να σκοτωνει ανενοχλητος και η αστυνομια και ολοι δεν θα καταλαβαιναν καν οτι προκειτε για καποιον που σκοτωνει και δεν θα ηξεραν τι να κανουν.
There's only one certainty in life. A strong man stands above and conquers all...

#2414 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 04 June 2009 - 11:31

Βασικά ακόμα και να μην ήταν Κιρα οι συστηματικοί θάνατοι των εγκληματιών από καρδιακή προσβολή τους έκαναν να υποψιαστούν ΄ότι κάτι συμβαίνει
Spoiler:
ήξεραν τότε ότι είχαν να κάνουν με έναν παρανοικό που δεν θα άφηνε κανέναν να μπει στο δρόμο του
Posted Image

#2415 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 04 June 2009 - 18:26

Ρε παιδιά τι λέτε;:oo:
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 04 June 2009 - 18:39.

Posted Image

Posted Image